Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה:

גנבנו לי את הרדיו דיסק מהרכב,ואני צריך לקבל עוד כשבועיים את הפיצוי מהביטוח בגובה 2500 שקלים.

אני אגיד לכם מה יש לי ברכב ומה חשוב לי בסאונד ברכב ותמליצו לי בהתאם מה כדאי לי לקנות.

אז ככה:

לי חשוב שהסאונד יהיה איכותי, שיהיו לי באסים סבירים (אבל בלי סאב),וככל שהמערכת תעבוד בווליום גבוהה יותר טוב (לא מהערסים ששומעים אבי ביטר בווליום שכל השכונה תשמע,אבל אוהב לשמוע מדי פעם חזק).

סוגי המוזיקה שאני שומע- בעיקר MTV,מוזיקה שחורה (ראפ,היפ הופ).

מה שיש לי כרגע ברכב:

זוג טוויטרים מקדימה,לא רמה גבוהה אבל עושים את העבודה (עדיף לשים קומפוננט קידמי כדי להחליף אותם,למרות שאני אולי אעשה קומבינה עם עוזי רדיו ואקנה ממנו רק טוויטרים חדשים).

מקדימה זוג רמקולים 2WAY של פיוניר,אם אני לא טועה 130-150W.

מאחורה זוג רמקולים ג'יפה של פירלס 300W.

הרכב שלי זה סוזוקי בלאנו,ולכן מקדימה יתאימו לי רמקולים בגודל 5 ורבע אם אני לא טועה, ומאחור אני מעדיף לא לחתוך,כלומר רמקולים 6.5.

אני יודע שיש לי הרבה דרישות ואני לא משלה את עצמי שאוכל להשיג הכל בסכום הכסף המזערי שיש לי,אבל מה שאפשר יהיה טוב,ברור לי שהכל יהיה משומש ככל הנראה.

הצעות יתקבלו בשמחה,ואם מישהו פה מוכר דברים שיתאימו לי אני אשמח לשמוע.

תודה רבה !!!

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מלבד הרדיו דיסק, שאותו מן הסתם תבחר בעיקר על פי הפיצ'רים שאתה מעוניין בהם כגון MP3 וכו' אתה זקוק לסט קומפוננט טוב מקדימה ולמגבר חביב.

מגבר 2 ערוצים סביר משומש יכול לעלות כ600-800 ש"ח. סט קומפוננט משומש סביר יכול לעלות באזור ה600 ומעלה. בכל מקרה התקציב לא מאפשר לך לרכוש רדיו דיסק מעבר למשהו בסיסי ביותר.

אם אין לך כרגע כסף עדיף לך לקנות רדיו דיסק שיספק אותך וסט קומפוננט נחמד שבעתיד תוכל לשדך לו מגבר. אל תשכח שגם ההתקנה והכבלים למגבר והכל יעלו עוד משהו באזור ה300 ש"ח.

כל הצעה אם יש למישהו, שיציע אותה בה"פ, זה לא פורום מכירה.

אם אחרי שמציעים לך בה"פ אתה רוצה לשאול על טיב המוצר ואם כדאי או לא, אתה כמובן מוזמן. אתה יכול לתאר לך מה יכול להיות פה אם כל אחד ינסה להציע לך משהו (שוק).

פורסם

אני אגיד לך את האמת,יש לי אפשרות לקנות רדיו דיסק של פיוניר מדגם DEH-P7500 או את מקבילו מסדרת פרמייר בכ-2000 שקל חדש עם אחריות.

השאלות שמתעוררות :

1.אם אני אקנה את המכשיר הזה,ואתקין סט קומפוננט קידמי,ומאחורה אני אשאיר את הפירלס,איך אני אשמע ?

כמו כן,מישהו יכול לתת חוות דעת על המכשיר שציינתי ?

וכמו שאייל אמר וצדק,אם למישהו יש ציוד שהוא יכול למכור לי אז בבקשה בפרטי.

תודה. (ואייל,תודה מיוחדת על העזרה).

פורסם

תראה, אני לא יכול להגיד לך איך ישמעו, אני יכול להגיד לך שלטעמי לא ישמעו טוב אבל ה"טוב" של כל אחד הוא שונה משל השני.

אני כעקרון אוהב סאונד איך שהוא צריך להישמע נכון וזה אומר בראש ובראשונה לא לשים רמקולים אחוריים משום שהם מושכים את במת הצליל אחורה (אם תשים דיסק במערכת טובה תשים לב שלכל כלי יש מיקום מסויים, יש רוחב, גובה ועומק וזוהי בעצם הבמה) ומקשים על יצירת במה נכונה ברכב.

אם אתה רוצה לדעת מה זה סאונד נכון (ואולי אתה יודע, אני פשוט לא מכיר אותך) תלך לחנות סטריאו טובה עם דיסקים שלך (כאלו שהוקלטו טוב עדיפים) ותשמע אותם. הסאונד שאתה שומע שם זה הסאונד הנכון (משתנה מרמקול לרמקול מבחינת גוון בעיקר וכמו כן גם החדר האזנה משפיע אבל אני מדבר בגדול) וזה סאונד שמתחרים באודיו לרכב וחובבי SQ מתאמצים לשחזר ברכב. זה לא דבר פשוט, הוא גם לא זול ותמיד יחייב בניות לרמקולים.

אם תשים רק זוג רמקולים קדמיים הסאונד יהיה מלפנייך כמו שהוא צריך להיות אבל עדיין בגלל המיקומים האורגינליים של הרמקולים שלך הבמה לא תהיה טובה ברוב המקרים אבל לטעמי זה עדיין עדיף על תוספת של רמקולים אחוריים שתהרוס את המעט במה שיש.

בקיצור הכל עניין של טעם, בכל מקרה אתה חייב מגבר אם אתה רוצה לשמוע טוב כי מגבר של רדיו דיסק לא יכול לדחוף כמו שצריך רמקול נורמלי. כרגע אם אין לך למגבר חבר את הרמקוליים הקדמיים והאחוריים ותשחק עם הFADER, תראה מה מוצא חן בעינייך יותר, עם קדמיים או בלי.

הרדיו דיסק הזה הוא רדיו דיסק טוב.

נ.ב. אם הייתי קצת לא ברור אני מתנצל, אני טרוד עם ה307 :puppydog:

פורסם

דווקא היית ברור מאוד.

אני לא מחפש סאונד ברמה של תחרויות אלא פשוט לשמוע טוב ברמה סבירה.

משום מה אני דווקא אוהב שיש לי גם רמקולים מאחורה,אבל כמובן שאני מכוון את הפדר שהקדמיים יתנו לי יותר עוצמה (בדרך כלל אני נותן בפדר בערך +5-+6 לקדמיים).

פורסם

אחרי ששומעים כמה פעמיים רק מקדימה

אתה רואה איך הדעה שלך משתנה מהר מאוד..

לפי כמה ימים התנתק לי המגבר ולא היה לי כוח לסדר אותו

יצא ששמעתי מ2 רמקולים מזוויעים מקדימה בלי מגבר בלי כלום

4 אינץ פירלס שפרקו מרמקול ביתי משנת 20 בערך:)

ונהנתי כמעט כמו עם המגבר ו2 החיות מאחורה

לפי דעתי אם אתה כבר עושה קניה

ורואים שאתה בפורום פה אז סאונד מעניין אותך

תבוא קצת למפגשים תתרשם ואז תחליט

כי גם רמקולים ב30000 לא כל אחד אוהב

ואתה יכול להשיג משהו משומש בסביבות ה900 שקל טוב מאוד לפי דעתי

ומגבר 2 ערוצים כמו שאיל אמר

יוצא לך 1000 שקל למכשיר משומש שאפשר למצוא עם זה יופי יופי של מציאות

בהצלחה

פורסם

האמת שמה שהיה חסר לי זה באסים קצת יותר חזקים,ועיצבן אותי העיוותי צליל בווליום גבוה (כאילו שהרמקול מתפרק,אבל זה אני משער בגלל שאין לי מגבר)

פורסם

אני לא יודע איך ישמעו הפיוניר עם מגבר אבל האמת אישית אולי הייתי מעדיף את הפיוניר שיש לך מוגברים מאשר סט קומפוננט לא מוגבר.

עדיף מגבר 4 ערוצים שאיתו תוכל לשדרג בעתיד לסאב אבל אם אין לך את התקציב כרגע אז 2 ערוצים יספק. נסה למצוא מגבר 2 ערוצים משומש של לנזר, זה צריך להיות זול.

פורסם

אייל אתה לא אפטימי:)

רדיו 900 ככה

מגבר 800

סט קמפוננט 800

הוא יכול להרים יופי של מערכת לפי דעתי

גם הוא יכול למכור תפיוניר בכמה שקלים:)

או לשים אותם מאחורה לבנתיים אם יש נוסיעם מאחורה עד לסאב

פורסם

SACKER, הוא פשוט ציין שהוא שוקל לקנות את ה750MP וזה ישתה לו את רוב התקציב.

אם אתה מחליט ללכת על הכל משומש אז אתה יכול תכלס להביא מערכת שלמה עם סאב אפילו.

הפיוניר הקדמיים שלך יוכלו להסתדר עם מגבר, סך הכל אתה לא תקנה מגבר חזק (לא יכנס לך בתקציב).

• תוכן חדש...