Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממה שקראתי בזמן האחרון מה שהם נותנים זה את הזוית למעלה , מה שאני לא מבין איך אמורים לשמוע אותם אם הם רחוק למעטה ועוד מוסתרים עם הרגליים של הנהג והנוסעה, אצלי למשל אני לא רואה מקום לקיק פאנלים כי החלל שם נורא מצומצם אבל המקום של הרמקול בדלת הוא בערך 15 ס"מ משם כלומר ממש בפינה של הדלת השאלה שלי אם הוופר יהיה בדלת והטוויטר על הדש בורד האם זה יהיה כל כך נורא?

ועוד שאלה האם סיליקון מרוח על סאב הורס את צליל שלו ?

והאם הסאב צריך להיות מחובר בlp והקומפוננט בfull range ?

פורסם

קודם כל אתה צריך להבין מדוע משתמשים בקיק פאנלים. זה בטח לא בגלל שאפשר לשים אותם בזווית כלפי מעלה, החסרון הגדול של קיק פאנלים הוא שהם נמצאים למטה וכך יש הרבה פעמים במה נמוכה.

ברכב אנחנו ממוקמים קרוב יותר לצד השמאלי, ובשל כך אנחנו קרובים יותר לרמקול השמאלי. אזור הקיק הוא הנקודה הכי רחוקה מהאוזן שלנו שבו אפשר למקם רמקולים. ככל שהמרחק של הרמקולים רחוק מאיתנו ככה העובדה שהרמקול השמאלי קרוב יותר פחות משמעותית.

לקריאה מעמיקה יותר בנושא על קיק פאנלים לעומת מיקום בדש או בקורות אתה יכול לקרוא בלינק הבא:

http://www.carsound.com/ubb/ultimatebb.php?ubb=get_topic;f=5;t=001468

אם יש לך דברים לא ברורים שם, אתה מוזמן לשאול.

• תוכן חדש...