Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו הכותרה אני הולך לעשות את ההתקנה באוטו שלי ואני מתקין מקדימה קומפוננט של DLS UP6 שמחליפים את הJBL GTO 605 החמודים ... עכשיו השאלה הנשאלת להתקין אותם מאחורה או לא ???

כמה אמרו לי שלא צריך ויש לי כמה יתלבטויות :

1. המכונית יחסית גדולה מבפנים ...

2. מה אם הנוסעים מאחורה ?

3. לא יהיה חסר לי באוזן את הצליל החלש שחוזר מאוחרה ???

אני ישמח אם משיהו באמת יגיד לי תאחלס לשים או לא כדי שאני יוכל לעשות את החשבון שלי ואולי לקנות עוד איזה סאב לאוטו :D:evil: ...

תודה

פורסם

לא כל כך הבנתי אם השאלה היא - האם להתקין את הקומפוננט מאחור, או להעביר את הקידמיים לאחור ולשים את הקומפוננט מקדימה.

בעיקרון אם יש לך סט, תמיד עדיף שהוא יהיה מלפנים. את הקידמיים הישנים אם אתה רוצה , אפשר להעביר אחורה ולחברם בעוצמה נמוכה על מנת שיתמלא החלל מאחורה בשביל הנוסעים.

אל תחשוב אפילו על להשאיר רמקול "רגיל" מקדימה ולשים קומפוננט מאחורה... :shock:

פורסם

אם החשבון הוא אחוריים או סאב אז אין בכלל מה לחשוב ויש ללכת על סאב.

כמו שאיתי אמר אם אתה רוצה שיהיו לך אחוריים למקרה ולמשל יהיו נוסעים מאחורה, קנה משהו פשוט וחבר אותם על הרדיו דיסק. כשאתה נוסע תעביר את הFADER ככה שכל העוצמה קדימה וכשיש נוסעים תחזיר לאמצע ככה שגם הם יוכלו לשמוע.

פורסם

אז ככה סאב יש לי ( DLS MW-12 שניים כאלה ) עכשיו שורה תחתונה לא יהיה חסר סאונד שימלא את החלל מאחורה ?

כי אם לא אז בעצם אפשר למכור אותם ולקנות חיוט יותר טוב ...

פורסם
אז ככה סאב יש לי ( DLS MW-12 שניים כאלה ) עכשיו שורה תחתונה לא יהיה חסר סאונד שימלא את החלל מאחורה ?

כי אם לא אז בעצם אפשר למכור אותם ולקנות חיוט יותר טוב ...

אתה תמיד יכול לנסות ולשמוע בעצמך אם זה מוסיף או לא וככה להחליט

פורסם

אתה הורדת סט קומפוננט של JBL - 605C , מה אתה דפוק ?

בשביל DLS ?,

מה קורה איתך ?

הם סוף הדרך !!!, לא אחליף אותם גם בשביל MB !!!!

פשוט גולם !!

לא היתה כמו, לא תהיה כמו ואין כמו אלפא !!!

פורסם
אתה הורדת סט קומפוננט של JBL - 605C , מה אתה דפוק ?

בשביל DLS ?,

מה קורה איתך ?

הם סוף הדרך !!!, לא אחליף אותם גם בשביל MB !!!!

פשוט גולם !!

מה שנשמע לך טוב ומעולה לא בהכרח נשמע גם למישהו אחר ככה....

אז אין טעם לתגובה הזו שלך....

פורסם

דבר ראשון אל תחליף את הסט שלך אם לא שמעת את הDLS אם שמעת ואתה עדיין רוצה להחליף, הייתי עדיין מנסה למכור את הJBL שלך ולשים מאחורה רמקולים פשוטים יותר אפילו 6*9 ממוצעים כשאתה חותך להם את הבסאים... פשוט חבל לשים ציוד כ"כ יקר מאחורה זה בזבוז כסף כי אתה גם ככה לא שומע אותם...

ולגבי החיוט, במידה ויש לך חוטי מתח ופיוזים מתאימים, עדיף לך לקנות בכסף סוכריות על מקל כי לא תשמע שום הבדל בין חוטים שונים...

Kenwood HU

Kenwood Rear 7*10 80W RMS Speakers

Morel Hybrid 6 Component System

Lightning Audio S2.300 1*340W RMS

Lightning Audio S2.250 2*75W RMS

Lanzar VIBE420 2*150W RMS

Rockford Fosgate 12" Subwoofer

פורסם

אז ככה עד לפני פחות מחודש היה לי את הקנווד 7X10 מאחורה ואז קניתי את הDLS ולכן נשארו הJBL

בקשר לזה שהחלפתי את הJBL לDLS אתה שמעת את הDLS אחי ? אם אפשר בכללל להשוות אותו לJBL הוא הרבה יותר חד ונקי ממנו ...

בקשר לשים אותו מאחורה אני כמעט בטוח שיהיה חסר לי צליל מאחורה בגלל הגודל של הסלון של האוטו ...

מישהו חושב אחרת ? :?:

• תוכן חדש...