Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבר

eladr
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר נתן לי מגבר מחברת targa דגם e-800.

המגבר שווה משהו בכלל?

איך אני מחבר עד היום היה רדיודיסק ישר לרמקולים מה קורה עכשיו איך אני מחבר את העסק? יש לי בצד אחד נראה לי כניסות של rca את זה אני מחבר לrca שברדיודיסק.

צמוד יש לי צמה עם סוף מלבני שאליו אמורים לחבר משהו השאלה מה?

בצד שני יש לי צמה עם מלא חוטים ביניהם חוט עם פיוז נראה לי ששם אני מזהה גם חוטים של הרמקולים. אני פשוט צריך רק לחבר את הרמקולים לשם וזה הout למעשה? וצד שני של rca זה הin?

ומה קורה עם הצמה עם הסוף המלבני בin?

תודה!

אגב הרדיודיסק של aiwa 35*4 ויש לי 4 רמקולים באוטו.

פורסם
חבר נתן לי מגבר מחברת targa דגם e-800.

המגבר שווה משהו בכלל?

איך אני מחבר עד היום היה רדיודיסק ישר לרמקולים מה קורה עכשיו איך אני מחבר את העסק? יש לי בצד אחד נראה לי כניסות של rca את זה אני מחבר לrca שברדיודיסק.

צמוד יש לי צמה עם סוף מלבני שאליו אמורים לחבר משהו השאלה מה?

בצד שני יש לי צמה עם מלא חוטים ביניהם חוט עם פיוז נראה לי ששם אני מזהה גם חוטים של הרמקולים. אני פשוט צריך רק לחבר את הרמקולים לשם וזה הout למעשה? וצד שני של rca זה הin?

ומה קורה עם הצמה עם הסוף המלבני בin?

תודה!

אגב הרדיודיסק של aiwa 35*4 ויש לי 4 רמקולים באוטו.

את המגבר אני לא מכיר אבל נעזור לך להרכיב אותו ולדעת אם הוא שווה משהו..

אתה מוציא את הרדיו דיסק ובודק אם יש שני חוטים עם חיבורי נקבה RCA בצבע לבן ואדום.

אם אתה מוצא אותם אז אלא החוטי הRCA.

הRCA זה יציאה שמיועדת למגבר בלבד, היא מונחתת. אתה לא יכול לחבר את היציאות של הרמקולים לכניסה של המגבר, זה מתכון בטוח לשריפת המגבר (העמסה, עיוותים וכ"ו)

אתה צריך ערכת חיבור, לא עולה הרבה משהו כמו 100 שקל. יש בזה חוט כפול של RCA, חוט של REMOTE (מפעיל את המגבר עם הפעלת הרדיו דיסק) וחוט מתח אדם עם פיוט לקחת מתח ישירות מהמצבר.

יש מלא מדריכים פה באתר ואם אתה לא בטוח שאתה יודע מה לעשות לך למתקין, חבל להסתבך.

אגב, לאיפה תחבר את המגבר?

כן, יש לי זבל סיני באוטו ואני גאה בזה

• תוכן חדש...