Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לעלות בדרגה של הרדיו דיסק שלי יש לי כרגע 7400 , ועשיתי בארת של פיוניר השווה קצרה אם שניי המכשירים ולא ראיתי הבדל משמעותי ( בשווה )

 

השאלה : כדי להחליף את הפיוניר הנ"ל ?

 

או איזה פאנלי שווה להחליף אותו

תודה לכולם ....... :D

פורסם

מה רע במה שיש לך עכשיו?

למה דווקא את הפאנל אתה רוצה להחליף? שאר המערכת מספקת אותך?

 

אם אתה עדיין מעוניין להחליף אז תשאיר תקציב ואיזה פיצ'רים חסרים לך ב7400.

מישהו כבר ימליץ לך על משהו...

Scooby WRX

פורסם

לי אישית יש את ה850 premier ואני ממליץ בחום בקשר להבדלים תסתכל שוב באתר ותראה, למה אתה חושב שהוא עולה יותר כי הוא יותר יפה?

פורסם
זה לפעמים כינוי לכל ההד יוניט אצל "פשוטי העם" ;)

 

וואי... באמת?!?!?! :shock:

 

 

 

התכוונתי לכל הHU כשאמרתי פאנל...

Scooby WRX

פורסם

אני מאוד מרוצה ה-HU שיש לי כרגע ... שאלתי אם תחלאס הוא יוסיף איזה שהיא איכות למערכת ? ( אגב הרכיבים טובים אז ככה שהשאלה מתיחסת לעם הרדיו יכול לשפר יותר מהקיים )

 

תודה חברה ... :lol:

×
×
  • תוכן חדש...