פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אהלן לכולם. יש לי מערכת באוטו די טובה ורציתי להוציא בה את המקסימום איכות. הבעיה היא שאני לא יודע איך,בגלל שאני לא יודע איך להתעסק אם הקרוס, אני יודע שרק דרך הקרוס אפשר לכוון את המערכת. יש למישהו עצה מה לעשות דרך אגב הקרוס הוא של שרווד
הודעה אחרונה מאת עופר106R16V, -
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
קוראים לי נועם ואני חדש פה... קיצר- מאזדה 323 קניתי שלשום Rockford 9120G (רדיו אמפי3) http://www.rockfordfosgate.com/ez2/ModelInfo/ModelInfo.asp?ItemKey=10061245&CategoryDesc=In-Dash Stereo ואני רוצה לקנות רמקולים קדמיים ואחוריים. תקציב כרגע הוא 800-900 שקל. יש הצעות? (אני דיי חדש בעסק ולכן אין לי מושג אפילו איזה גודל רמקולים אני צריך) תודה!
הודעה אחרונה מאת Soundwave, -
- 2 תגובות
- 944 צפיות
יש לי הד יוניט פיוניר deh - 1550 רמקולים אחוריים פיוניר 6910 330W איזה קומפוננט הייתם ממליצים לי לשים, ושיתאימו למידות של סובארו די אל :\ באיזור ה800 - 900 שקלים תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Dissipate, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
איך ישפיעה מגבר Pionner של 4*70 על שתיי רמקולים אחוריים Pionner 260 וואט ושני רמקולים קדמיים Pionner גם כן 200 וואט האם תיהיה תועלת מהגבר? אם כן אז עד כמה? ואם לא אז כמה כן כדאי כדי להוציא את המקסימום מהרמקולים
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 2 תגובות
- 908 צפיות
קניתי לפני כמה שבועות הדיוניט של קנווד kdc-2023 יש משהו שאני לא מצליח להבין וגם חוברת ההוראות לא עוזרת לי: מדובר בתכנות הרמקולים-speaker setting אני ארשום לכם מה רשום בחוברת: OFF = SP-F FOR THE OEM SPEAKER =SP-0 FOR 6 & 6*9 IN.SPEAKER =SP-6 FOR 5 &4 IN.SPEAKER =SP5 את הדברים האלה אני משנה כאשר המערכת כבויה במצב off ואני לוחץ על כפתור ה-Q/AUD מה זה???? עזרו לי??? דרך אגב- יש לי ברכב 2 רמקולים אחוריים 6*9 ומקדימה 5 ורבע אינטש (+2 טויוטרים)
הודעה אחרונה מאת liran, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
קניתי קומפנטים של מקרום ורציתי לדעת אם הם נחשבים לטובים
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
זכיתי במכשיר הזה : http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=192390&type=1&product=1&= במכרז של OLSALE ב1200 שח, האם שווה?
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום.. האם מחיר של מגבר BOSS 1000W 4 יציאות.. 700 ש"ח הוגן? ואיך החברה בכלל? וHU של פיוניר דגם 4500 עבור 1400 ש"ח תודה..
הודעה אחרונה מאת nissan, -
- 25 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
אוקיי אנשים, סוף סוף דוד שלי מגיע מארה"ב והוא שאל מה להביא לי בינתיים הייתי בן דוד חמוד ואמרתי לו כלום אבל אז עלה במוחי רעיון לסנג'ר אותו "קצת" החלטתי שאני אחליף את כ-ל מערכת הסאונד באוטו על חשבונו (זה בסדר יש לו כסף) אז ככה... אני צריך עזרה בבחירת HU קורא MP3 (שיהיה יפה,שמיעה טובה, שלא יהיה DELAY, וכמובן שלא תהיה בעיה עם התדרים) כמו כן חשבתי לבקש ממנו רמקולים אחוריים חדשים (מכיוון שאני לא מתכנן ללכת על סאב) אז חשבתי על רמקולים אחוריים עם העוצמות הגבוהות (280-330W האליפסה) אצטרך גם בזה עזרה (מה עדיף? Kenwood? Pioneer? Infinity?) וכמובן אני צריך גם מגבר שיגביר לי את כל הרמקולים באוטו... אז אני אצטרך גם המלצה על מגבר טוב חזק אמין ושיהיה עם איכות שמיעה טו…
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
במערכת יש HU של פיוניר ,צינג'ר ,2 מגברים ,קרוס ,סאב,9'6'מאחור, 6.5'+טויטרים מלפנים. הכל עבד תקין עד שהחלפתי לפני מספר ימים את הקרוס של שרווד לקרוס של LANZAR (בעיקר בגלל שהוא מגיע עם שלט לסאב). הכל עובד מצויין והחיתוך שהוא נותן נהדר אבללללללללל..... כשהמערכת דולקת נשמע רעש כמו ששומעים מטלויזיות, כמו סטירה מצלצלת, מעין ססססס בתדר מאוד גבוה שחשוב לציין שלא משתנה אם המנוע מופעל או כבוי. :crazyeye: חוץ מזה היום נסעתי ברכב, שעה בפקק וגיליתי שיש פרקי זמן שבהם הרעש נעלם. לפי דעתי הרעש טמון בכך שהקרוס מצריך כנראה הורקה נפרדת להבדיל מהשרווד בכל מקרה זה לא חיווט ובטוח שהרעש מגיע מהקרוס. במידה ומישהו עבר חוויה מדהימה כשלי אשמח לקבל שירשור או ה"פ בין הפות…
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, יש ברשותי מותקן ברכב מערכת רדיודיסק של פיוניר משנת ... נראה לי 94 (נראה לי מקורי של האוטו) נראית ממש ממש ישנה וכו אבל עובדת "בסדר" (יש איכות נמוכה וצליל מגעיל) ברשותי מערכת חדשה מלפני 4-5 חודש של AIWA שקניתי ב 800 שקל .. האם כדאי להחליף ל AIWA ? האם האיכות הנמוכה של AIWA תהיה טובה יותר משל ה פיוניר הישן ?
הודעה אחרונה מאת hen306xt, -
רדיו דיסק בארה"ב
מאת יגאל- 11 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
חבר'ס תגידו שווה להביא רדיו דיסק מארה"ב? אני ממש לא מחפש משהו רציני וקטלני, ממש רדיו דיסק פשוט (של חברה לא רעה) מהאלו שעולים פה סביבות האלף. זול שם משמעותית בכלל? ויש למישהו אולי איזה המלצה לחנות בניו יורק? תודה :smilecol:
הודעה אחרונה מאת snowbol, -
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום הציעו לי רמקולים של חברת cadence , האים הם טובים או לא? (לא זוכר דגם... השאלה בכלליות).
הודעה אחרונה מאת poko, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חיפשתי כבר בכל האתרים של קנווד ואני לא מוצא, קניתי את הרדיוטייפ יד שנייה ולא היה את הספרון הזה . תודה מראש על האזרה
הודעה אחרונה מאת nissan, -
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מישהו יודע איך אני מוציא דיסק שנתקע במערכת ולא רוצה לצאת החוצה? הכוונה היא שהמערכת מוציאה אותו אבל הוא לא יוצא מספיק החוצה כדי שאני אתפוס אותו ובעצם הוא נשאר בפנים ונתקע באמצע הדרך החוצה, יש רעיון איך אני מוציא אותו מכיוון שמדובר במזדה 6? חשבתי לקחת פלייר שפיץ דק ולנסות לתפוס אותו ולמשוך מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת ראלימן, -
- 8 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
אני מסתכל בזמן האחרון על כל מיני דרייברים וחשבתי שיהיה נחמד להראות פה קצת מהבסיס (יש עוד דברים רבים שיש לקחת בחשבון) של כיצד לראות אם דרייבר מסויים יתאים לאפליקציה או לא לפי גרף ההענות שלו. קודם כל נבהיר שהענות טובה היא הענות שהגרף שלו הוא כמה שיותר קו ישר אבל מכיוון שזה לא אפשרי טווח של פלוס מינוס 1.5 דציבל נחשב טוב מאוד. בגלל שידוע לנו שדרייבר אחד לא יכול להפיק מ20HZ-20KHZ לכל דרייבר יש נקודה עליונה ותחתונה בה הגרף מתחיל להתגלגל, נקודה זו היא הנקודה שבה יש לחתוך את הרמקול בעזרת קרוס ולשדך לו דרייבר אחר שמסוגל להפיק בצורה טובה את אותם תדרים שהדרייבר הראשון מפיק בצורה גרועה. כמו כן יראו בגרפים איך התגובה של הרמקול משתנה ככל שמשנים אותו בזווית למול האוזן, כשהוא 0 מע…
הודעה אחרונה מאת fastgt, -
רמאות בEBAY!
מאת EyalR- 8 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
תראו את הדבר הבא בEBAY: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3026287504&category=39750 איזה בחור מסכן נפל פה חזק (תקראו לפני התיאור הסופי של המוצר).
מי יודע לתקן מחליף דיסקים תקוע של נקמיצ'י MB 75. הנ"ל תוקן פעמיים והחזיק כל פעם כמה ימים בלבד . אנא עזרתכם.
הודעה אחרונה מאת רועי5, -
- 17 תגובות
- 5 אלף צפיות
אפשר לחבר מגבר ביתי לרכב אם כן אך או איפה(באזור ירושלים)
הודעה אחרונה מאת Dima, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
מושגים: 1.הדיוניט 2.קומפוננט 3.קרוסאובר שאלות: 1. מה יותר טוב רמקולי ביצות 6*9 או עגולים באותה עוצמה. 2. פיוניר deh-1550 ב950 ש"ח. טוב או רע?
הודעה אחרונה מאת roee, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני מחפש מגבר לא ממש חזק משהו פשוט ואכותי אפילו רק שתיי יציאות ? בסכום קטן עד 400 שח משומש כמובן! מצאתי כמה ! אז ככה: פיוניר 400 ווואט 2 ערוצים קונקורד 700 וואט 4 ערוצים (אני יודע שזה ח** של מגבר) JBL 200 וואט 2 ערוצים 80 RMS מה אתם אומרים על כל המגברים האלה ?שווה לקנות אחד מהם למישהו יש רעיון אחר או מגבר בשבילי חוץ מלארגן עוד כסף ולקנות חדש! כי אחד כזה יספיק לי(לחבר שלי יש פיוניר 200 וואט 2 יציאות והוא אכותי לעלה )
הודעה אחרונה מאת roee, -
-
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הלכתי היום למתקין כדי שיסדר לי את הקצרים ברדיו דיסק וישפר את ההתקנה המכוערת שעשיתי בעצמי לקומפננט . בסוף התיקון המתקין קרא לי לאוטו והשמיע לי , אבל הטויטר הימני לא פעל! היתברר שהמתקין שבטח רצה ללכת כבר הביתה בטח שבר שם משהו הטמבל הציע לי שיחליף לי את הטויטר באיזה משהו שהיה להם זרוק "אתה לא תישמע בהבדל " הוא רצה שאני ישמע עם שתי טויטרים שונים!!!!!! אחרי קצת דיבורים ועצבים יצא שישלחו את הטויטר שלי לתיקון והוא יחזור עוד איזה 10 ימים אני מבואס רצח , 10 ימים אני לא ישמע מוזיקה באוטו!! ועם זה לא מספיק , הם עוד ביקשו 120 שקל רק להעביר את הקרוס מהדלת למקום אחר ולהיסתכל על הקצר ברדיו - מה שנירא לי שהם לא עשו בכלל כי באותו זמן הרדיו פעל ....
הודעה אחרונה מאת SPL, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ברחוב העצמאות לייד השווארמה בחיפה יש מקום של מערכות לרכב , התקנתי שם את המערכת ואני צריך את המיספר שלהם או לפחות את השם של המקום
הודעה אחרונה מאת magic, -
SANYO ECD-T801
מאת Kat- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי, אני חדשה כאן ויש לי שאלה לגבי הדגם הנ"ל - SANYO ECD-T801 בכמה כדאי לקנות אותו, לאחרונה הוא מופיע באתרי מכרזים שונים כ וואלה ו P1000. רוב תודות ק./ הנה לינק http://www.wawawa.co.il/product.php?id=6081
הודעה אחרונה מאת Kat, -
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
בקיצור שומעים את הרעש רק כשהווליום נמוך כשמגבירים אז זה נבלע , וכשהרדיו עובד זה הכי גרוע. חיברתי אותו לפי כל החוקים הפלוס בצד אחד וה rca בצד אחר , המינוס טוב, והיום נוצרה בעיה חדשה אחרי שהמגבר עובד כמה זמן בעוצמה כשאני מעביר שיר אז יש רעש ברמקולים הקדמיים , המגבר הוא רוקפורד rf 4.6x , בעקרון עדיין לא כיוונתי את הgain כמו שצריך אבל זה לא נראה לי קשור כל-כך.
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
הטויטרים מקדימה אצלי עד היום עמדו לכיוון האוזניים - ככה שהם ניצבים מול הפנים עם נטיה למרכז האוטו . המתקין שהייתי אצלו המליץ לי פשוט להניח אותו על הדש - ככה שהפנים שלהם יהיה לגג של האוטו , " ככה יהיה לך פיזור יותר טוב " . מה אתם אומרים , סתם תירוץ לחסוך לו זמן ? כי לי זה נישמע ממש גרוע .
הודעה אחרונה מאת paulpro, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אוקיי, אני רוצה לקנות MP3 לרכב + 2 רמקולים (אולי אפילו 4). הבנתי שבארה"ב זה יוצא יותר זול... כן? יש פה למישהו הצעות ספציפיות לגבי מה שווה לקנות עד ה1000 1200 שקל ? ומה הקטע של תדרי הרדיו? מי משנה אותם וכמה עולה התענוג?
הודעה אחרונה מאת Leonid, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אחים שלי אני חייב עזרה יש לי: 2 סאבים 12" כל אחד 100 וואט נקי כל אחד לאחר דיונים נקנה מגבר שיספק אותם טוחי הסאבים חוברו במקביל על ברידג' במגבר ( החיבור המקבילי יוצר 4 אוהם כי כל סאב הוא 8 אוהם כך נאמר לי) עכשיו הכל מחובר המגבר הועבר למצב LPF מעביר נמוכים קרוס לסאב הכל סבבה אך כאשר ניגנתי שיר הסאבים לא הוציאו באס כמו שהם אמורים להוציא הם זזו ממש "רקדו" בקופסא אך א היה באס בכלל רק מוזיקה חזקה ? למה זה קורה אני ממש חייב עזרה אין לי באסים ברכב מה לעשות ? מה מקור הבעיה? האם העובדה שהסאבים הנ"ל הם של תקליטנות ולא לרכב יכולה ליצור את הבעיה? למרות שהם 8 אוהם בחיבור מקבילי הם יוצרים סאב אחר 4 אוהם 200 וואט נקי אני משתגע הם מוגברים וזזים אך לא מוציאי…
הודעה אחרונה מאת ראלימן, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מישהו יודע אולי איזה גודל של רמקולים אפשר להתקין בפיאט בראבה?
הודעה אחרונה מאת 20VT, -
רמקולים פיוניר
מאת Herman- 3 תגובות
- 871 צפיות
קיבלתי רמקולים פיוניר דגם TS-G1310 מרכב שיועד לפירוק. שאלתי היא האם עדיף להחליף אותם ברמקולים המקוריים של ה XS? על הרמקול כתוב (4 אום IMPEDANCE, בהמשך W80 max music power, 25w nom/ power) מה זה אומר לכם, כי לי זה לא אומר כלום. תודה מראש על התגובות. כמו כן מותקן רדיודיסק אצלי מדגם SONY CD - PLAYER CDX-4270R מה דעתכם עליו?
הודעה אחרונה מאת EyalR,