Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במערכת יש HU של פיוניר ,צינג'ר ,2 מגברים ,קרוס ,סאב,9'6'מאחור, 6.5'+טויטרים מלפנים.

הכל עבד תקין עד שהחלפתי לפני מספר ימים את הקרוס של שרווד לקרוס של LANZAR (בעיקר בגלל שהוא מגיע עם שלט לסאב). :biggrin2:

 

הכל עובד מצויין והחיתוך שהוא נותן נהדר אבללללללללל..... :cry:

כשהמערכת דולקת נשמע רעש כמו ששומעים מטלויזיות, כמו סטירה מצלצלת, מעין ססססס

בתדר מאוד גבוה שחשוב לציין שלא משתנה אם המנוע מופעל או כבוי. :crazyeye:

 

חוץ מזה היום נסעתי ברכב, שעה בפקק וגיליתי שיש פרקי זמן שבהם הרעש נעלם.

לפי דעתי הרעש טמון בכך שהקרוס מצריך כנראה הורקה נפרדת להבדיל מהשרווד בכל מקרה זה לא חיווט ובטוח שהרעש מגיע מהקרוס. :shock2:

 

במידה ומישהו עבר חוויה מדהימה כשלי אשמח לקבל שירשור או ה"פ

בין הפותרים נכונה תוגרל חולצה ותקליט. :king:

BAD COP NO DONUT

פורסם

זוועה של קרוס.. יש לו אותו ואני ממש אבל ממש לא מחבר אותו למערכת בצורה מלאה.. מה שאני עושה זה לחבר אותו למגבר של הסאב בלבד.

מאחר והוא עושה אותה בעיה גם אצלי אני מעדיף ולחבר אותו לסאב רק בשביל השליטה על הסאבים נטו. וכמובן הוא לא יוצר רעש בתרים נמוכים :)

את הרמקולים אני מכוון עם יחידת הראש של פיונר 7400MP שזה מספיק ומעל ומעבר למה שאני צריך....

במיוחד שמגברי רוקפורד מתופעלים שם (אצלי ברכב)אז בכלל לא צריך את הקרוס. בדר"כ על מגברים לא איכותיים מפעילים קרוס.. או על מגברים איכותיים אז שמים קרוס מקצועי ולא של לנזר אני לא יודע איזה מגברים יש לך.. בכל אופן אני ממליץ להמנע.. צעצוע נחמד שאני אישית שמתי ברכב רק בשביל הסאבים.

 

בכל אופן לבעיה ופתרונה.. יש סיכוי טוב שזה קשור למינוס שאותו אני ממליץ לחבר בצורה עצמית לגוף הרכב וכמה שיותר קצר יותר טוב ( מונע תהודה) או אפילו לחבר לרגלית ישירות של הקרוס.. (ככה אני עושה במגברים ע"מ למנוע תהודה בצורה של 100%).

בכל אופן זה פיתרון אפשרי אך השערתי שזה לא יעבוד מכיוון שמה שאתה מתאר כאן זה לא רעש מנוע אופייני אלה רעש קבוע מהקרוס , מה שאני חושב שזה לא ימנע, אבל אפשר לנסות :D, שוב לך על הסאבים בלבד ותשאיר את הרמקולים לכיונון ע"י המגבר ו\או יחידת הראש.

 

 

נ.ב אתה המערכת אתה יכול לראות בתמונה שלי :) ואתה תראה את הקרוס ואת המגברים.

פורסם

תודה על היעוץ

 

בכל מקרה זה לא ה-GAIN ( את כיתה א' כבר סיימתי ....) 8)

 

אבל אני אבדוק את ההצעה של ידידי המלומד אבדוק הורקה או שימוש בקרוס לסאב בלבד,

 

אמשיך לעדכן בהמשך ואשמח לקבל עידכונים וללמוד מנסיונות חברים נוספים. :D

 

חן.

BAD COP NO DONUT

פורסם

בכל מקרה זה לא ה-GAIN ( את כיתה א' כבר סיימתי ....) 8)

חן.

 

גדולים ממך עדיין לא יודעים לכוון GAIN כמו שצריך. אם מדובר ברעש HISS הרבה פעמים הנמכת הGAIN תעלים את התופעה. כמו כן הדבר יכול להיות גם תלוי במיקום הטוויטרים שמפיקים בדרך כלל את הרעש הזה ואם הם מאוד קרובים לאוזניים ומכוונים כלפיהם זה גם לעיתים מחמיר את התופעה.

 

HISS לא קשור להארקה, הארקה פותרת רעשים שקשורים במערכת החשמל שנשמעים בדרך כלל יותר כמו יללה שמושפעת מסיבוב האלטרנטור.

 

לפני שאתה מתחיל בשינוי הארקות נסה בכל זאת להנמיך את הGAIN (אבל שוב מבלי לשמוע אי אפשר לדעת בדיוק מה הבעיה אפשר רק לשער).

×
×
  • תוכן חדש...