Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש מגבר לא ממש חזק משהו פשוט ואכותי אפילו רק שתיי יציאות ?

בסכום קטן עד 400 שח משומש כמובן!

מצאתי כמה !

אז ככה:

פיוניר 400 ווואט 2 ערוצים

קונקורד 700 וואט 4 ערוצים (אני יודע שזה ח** של מגבר)

JBL 200 וואט 2 ערוצים 80 RMS

מה אתם אומרים על כל המגברים האלה ?שווה לקנות אחד מהם

למישהו יש רעיון אחר או מגבר בשבילי

חוץ מלארגן עוד כסף ולקנות חדש!

כי אחד כזה יספיק לי(לחבר שלי יש פיוניר 200 וואט 2 יציאות והוא אכותי לעלה )

פורסם

תתפלא, אבל דווקא קניית מגברים משומשים היא משתלמת ביותר. אלו מכשירים בלי בלאי כמעט (לפחות אלו מהם שהם solid state, שזה 99.999%). למעט מקרים קיצוניים של מגבר שחטף וויברציות כל חייו, או קוצר, אין סכנה מיוחדת בקניית משומש. זאת בניגוד למשל לרמקולים משומשים, ש(כמעט) בחיים לא הייתי קונה.

לאלו שמצליחים לעשות את הסוויץ' הנפשי ולקנות משומש, מחכה מערכת מעולה במעט מאוד כסף.

ולעניינך: מבין גדול באודיו לרכב אני לא. אני כן יודע את הדברים הבאים:

1. אל תקנה לפי וואטים בלבד

2. אל תקנה לפי וואטים בלבד

3. אתה יכול לנחש

אלא אם אתה מחבר רמקולים במקביל (למשל קדמיים ואחוריים לאותם שני ערוצים במגבר) או שיש לך רמקולים מיוחדים עם התנגדות סופר-נמוכה, או נצילות עלובה, הוואטים לא משנים הרבה. אם אתה רוצה איכות, תחפש משהו מחברה יותר ידועה ועם פחות הספק. חלק מהעניין נובע שמגברים מוציאים הספקים שונים ברמות עיוות שונות; לכל יצרן יש את רמת העיוות (distortion) שבה הוא מחשב את ההספק. יצרני מגברים זולים נוטים למדוד את ההספק בעיוות גבוה להחריד, שכמובן גורם לנתון הספק יותר טוב.

יצרנים שמכבדים את עצמם, לא עושים את זה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...