פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
הקיצר הדוטק שש כבר שוכבים כמעט חודש בארון (אחרי שניסיתי להרכיב וראיתי שיש התנגשות עם החלון. בכל אופן אני חייב לבנות פודים עכשיו. חשבתי לעשות את זה לבד וראיתי את ההסבר באוטו סאונד אבל אני רוצה שמישהו יעזור לי יותר לפרטים. איזה כלים אני צריך בשביל לחתוך את העץ? איזה עובי עץ? איך עובדים עם הפיבר גלאס? מישהו? או שמישהו יציע לי לעשות את העבודה ב300 שקל ואני לוקח.
הודעה אחרונה מאת DaviX, -
- 1 תגובות
- 924 צפיות
כשאני מנסה להוציא את הדיסק הוא יוצא נתקע מעט וממשיך לצאת ולפעמים הוא יוצא רק חצי דיסק ואני צריך לשלוף אותו עם היד-נתקלתם בדבר כזה?? המערכת רק בת 5 חודשים!
הודעה אחרונה מאת mordi, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כאילו - להפוך את זה לחיבור ישיר זה קסארה באיזה חוט מדובר?
הודעה אחרונה מאת omri75, -
- 1 תגובות
- 935 צפיות
כמובן הפיוניר הוא תומך MP3.. יש סיבה שהוא לא יקרא MP3? GENERAL, סוס עבודה.. רק חבל על המסך, המסך כזה מעצבןןן!!!
- 17 תגובות
- 3 אלף צפיות
אני רוצה להעביר את הקומפננט 6.5 פיוניר שלי לאחורה לוופר יש מקום טיבעי וזה לא בעייה אבל חשבתי , איפה אני ישים את הטויוטר ???
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הוא נמצא למכירה בוואלה במחיר של 1660 כולל הובלה.. הוא קורא mp3 והוא נראה לא רע בכלל... מישהו ממליץ?? מישהו מכיר??? הנה הקישור: http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=978455
הודעה אחרונה מאת eliad2, -
MB quart 216 1 2
מאת eliad2- 15 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מבקש חוות דעת על הקומפננט הנ"ל כל מי שראה \ שמע ויכול להוסיף משהו לטובה או לרעה ואיך הוא יעבוד בחיבור לרדיו דיסק של פיוניר דגם 1550?
הודעה אחרונה מאת ScrewedUp, -
חיבורי rca
מאת nissan- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הרכבתי מגבר 4 ערוצים עם כבל rca אחד ורק הזוג הקדמי עובד האם צריך להעביר עוד rca אחד או שיש דרך אחרת, המגבר דרך הגב הוא רוקפורד rf 4.6x הוא יד שניה לקחתי אותו ב 800 ש"ח , האם זה נשמע בסדר?
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
במחיר של 1000 ש"ח כולל משלוח מאולסייל מה אתם אומרים? משתלם?? איך האיכות שלו?
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום למבינים רכשתי CD/MP3 PLAYER לרכב, מתוצרת בלאונפונקט. צרבתי דיסק שלם של שירים בפורמט MP3 דרך תוכנת CD CREATOR 5. את הדיסק הוא קולט, אך את כל השירים הוא מחלק לי למספר טראקים. בהשמעה המעבר בין טראק לטראק מלווה בקיטוע קצרצר. זה מעצבן ! האם הבעיה בצריבה או במכשיר, ואיך פותרים את זה ?????
הודעה אחרונה מאת yosi-m, -
- 0 תגובות
- 956 צפיות
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?auction_id=974913 הבנאדם שם 200 שקל! חבל.. הוא יכל לקנות במחיר הזה צעצוע טוב לילד. באמת חבל. הרדיודיסק MP3 אולי בסדר לא רע לא טוב אבל לא רע. אבל המגברים? הבוקסות? בושה.
- 3 תגובות
- 983 צפיות
תמונות מפורום בריטי http://www.icecavern.co.uk/forum/index.php?act=ST&f=3&t=284&s=8438f5043bb8776a705337e1be0ff13b נראה לא רע
הודעה אחרונה מאת 205, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום הייתי רוצה לדעת האם פירלס מיוצרים בארץ (חבר מוכן להתערב כל כך בחייו) ואם מישהו יודע איך הדגמים שלהם באופן כללי של הרמקולים לרכב או ספציפית הרמקולים שמוצעים למכירה במסצע קוקה קולה (שחכתי את שם הדגם של הרמקולים)... אני אנסה לחפש את שובר המבצע... בתודה מראש רמי
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
רציתי לדעת איך הרמקולים של חברת perlles 300 וואט 4way אנילא מחפש רמקולים חזקים במיוחד אני מחפש רמקולים שישמעו בהם טוב סך הכל אוטו קטן פיג'ו 205 תודה
עזרה בבקשה
מאת badboy1- 1 תגובות
- 798 צפיות
איזה רמקולים ממוקמים מקדימה בדייהו סופר רייסר,ואיזה רמקולים ניתן לשים שם במקומם? עד איזה גודל?5.25? ניתן קומפוננט? ועוד שאלה,כרגע ברדיו טייפ שאני עומד להחליף יש שתי ערוצים,בשביל רדיו דיסק חדש שאני ישים, בעל 4 ערוצים צריך להחליף חוטים,או שמספיק לפצל אותם? אודה על עזרה,תודה
הודעה אחרונה מאת יבגני, -
- 9 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אז קודם שלום אני חדש בפורום =P אני רוצה לדעת מה אפשר לשפר פה: ואני אומר לכם מראש:! עזבו את ההד יוניט בשקט! היא בסדר גמור! ----------------------------------------------------------------- Prosound detonation MP3 4x45watt (אני בטוח שזה נמוך בהרבה =P אבל חוץ מדילי של 2.5 שניות בכל שיר - הוא בסדר (שלט שומעים נחמד ותוצגה יפה ועדין לא שרף כלום אצלי) מגבר A.D.M (לא מכיר אותם זה אחי שם) 300W רמקולים קידמים 220Watt RedSound (לא מחובר למגבר) טויטרים JBL רמקולים אחוריים Pioneer 300WATT הצעות?(ועזבו את ההד יוניט בשקט! (ולא אני לא עובד בפירלס. פשוט גנבו לי תרדיו דיסק הקודם שלי. Pioneer DEH 1400 )
הודעה אחרונה מאת אייל, -
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני מעוניין בעתיד הקרוב ליקנות זוג קופמננטים 6.5 אינטש לדלת הקידמים באוטו ואת הפיוניר הקיימים להעביר אחורה. על מה הייתם ממליצים בתקציב של 750 שקל ולא יותר?
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ותיקראו את הכתבה אחת ולתמיד נ.ב זה כולל גם : prosound , pilot , seg , ..............
- 13 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
הייתי היום באולם תצוגה של טויוטה והתעניינתי על הקורולה החדשה. בתרשמתי מהרבה דברים ברכב חוץ מאשר מההד יוניט שמגיע מובנה עם הרכב ואין אפשרות להחליפוץ אני, בתור חובב סאונד, כבר התחלתי לחסוך כסף על מנת לשדרג את הסאונד ברכב החדש שאקנה בקרוב, מה שאומר שאני פוסל את הטויוטה קורולה רק בגלל ההד יוניט המובנה?? הבעיה היא שהוא ממש לא בגודל הסטנדרטי של הד יוניט וגם לא בצורה הסטנדרטית. מה עושים?? אני לא מוכן להתפשר בנושא סאונד לרכב ולכן לא אקבל את העובדה שברכב שלי יושב הד יוניט מקורי שבא עם הרכב (אלא אם כן יש לכם מה לחדש לי לגבי טיב ההד יוניט שמגיע עם רכבים כמו טויוטה קורוהל 2003/2004). תודה!
הודעה אחרונה מאת אייל, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני רוצה להרכיב מגבר של boss 1000w הממוכר במקום אמר לי להעביר את הלייטניג קדימה ,הם 6*9 225w , ואת הקנווד גם6*9 210w לשים מאחור, הוא אמר לי שהקנווד הרבה יותר טובים ושהלייטניג יכולים אפילו להשרף , במקום אחר אמרו לי שזה לא נכון ושהלייטנינג הם כמו רוקפורד רק טיפה פחות טובים ,קיצר מה לעשות ?
הודעה אחרונה מאת Itay, -
לחבר שלי באוטו יש מכשיר מיני דיסק של סוני, אני כבר מלא זמן מחפש איפה אפשר לקנות כזה מכשיר (הוא הביא אותו מגרמניה) הבעייה היא שכמה שאני מחםש אני לא מוצא את הדגם הזה! אז אם מישהו יכול לעזור לי ולמצוא לי את הנתונים על המכשיר אני מאוד אשמח! הדגם הוא: MDX-C8500R תודה מראש דני.
הודעה אחרונה מאת danny, -
- 0 תגובות
- 807 צפיות
טוב אז השאלה שלי היא כזאת איזה גדלים יש לביצות 9*6 ויותר קטנים אם מישהו יכול לעזור לי אם המידות תודה...
הודעה אחרונה מאת Danny4u, -
- 0 תגובות
- 744 צפיות
מישהו מכיר את הרמקולים האלה של פיוניר? 350 w max 4way speakers.. המלצות, חסרונות? תודה
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שימו לב להד יוניט הבא, לטעמי בין היפים שיש: CD/MP3/WMA Player with RDS Radio, 4 x 50W MOSFET High Power Output, High Grade Burr Brown D/A convertors, WMA & MP3 Files via CD-R/CD-RW Compatible, Bright White Dot Matrix LED, Easy EQ Plus Sound Adjustment, Flap Type Front Panel (Mechanical), CD Text, CD Changer Control, 3 Hi-Volt Preouts for connection of External Amplifiers (Front, Rear & Sub), Rotary Controls, DAB Ready, Aux-In (with CD-RB20 adaptor), Optional Remote Control, Detachable Aluminium Plated Front Panel in Gunmetal Finish
- 25 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
לאחר שבדקתי את הנושא, נותר לי לנסות לשים סאב במדף האחורי. אין לי מקום לתיבה בבגאז בגלל ציוד רב, והמדף לא ממש גדול, ויש עליו זוג 9*6. מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה? יתרונות/חסרונות, פירוט על התוצאות (יחסית לתיבה). תודה. (צירפתי תמונה של המדף).
הודעה אחרונה מאת 205, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום יש לי קומפיננט של מורל עם מגבר באוטו יש לי בעיה מאוד מוזרה (כמו כל הבעיות שלי) הטויטר השמאלי לפעמים עובד. ולפעמים לא. ולפעמים עושה קולות (בדקתי חיווט כבר אולי 15 פעמים זה לא בעיה בחיווט) אם חוט נקרע או משהו בסגנון זה משהו שאין באפשרותי לבדוק.. יש למישהו הצעה לפיתרון הבעיה ? יש אפשרות שזאת אשמתו של הטויטר ? יש דבר כזה טויטר מקולקל שלפעמים עובד ולפעמים לא ? עכשיו עוד שאלה. הבעיה הזאתי זאת בעיה מעכשיו.. אבל לפני איזה חודש בערך היו לי רעשים מהטויטרים .. אני יודע איזה קולות הטויטרים אמורים להוציא. ומשום מה הטויטר הקידמי. והטויטר של הרמקול האחורי פשוט עשו רעשים חזקים (אני מדבר על אותו הצד - RIGHT) (מדובר פה על ווליומים נמוכים במיוחד והטויטרים עשו רעשים חז…
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
האם יש הבדל בהתקנה של סאב וופר לתיבה שלו עם המגנט כלפי חוץ או כלפי פנים ? יש הבדל בסאונד ? בביצועים ? במשהו.... ?? האם ישנם וופרים שיעודיים להתקנה מהסוג הזה או שכל וופר ניתן להתקנה כך ? אני מתכוון גם להפיכה של הפאזה ...
הודעה אחרונה מאת QuickSilver, -
-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
קראתי עליו קצת נתונים באתר של אולסייל, הנתונים "על הנייר" מתאימים לי - אך האם למישהו יש חוות דעת בנוגע למכשיר (איכות צליל, עניין ה DELAY, אופציות רלוונטיות של דיפדוף בדיסק וכד') ? המכשיר מסופק עם שלט רחוק, פאנל נשלף מתקפל הידראולית ועושה רושם שיש לו את כל הפונקציות העדכניות (2 יציאות כפולות, מגבר פנימי נורמלי, CD TEXT READY וכד'). אם למישהו יש ניסיון איתו, אשמח לשמוע חוות דעת - ואם לא, אשמח לשמוע פרטים נוספים על מכשירים אחרים של פיוניר בטווח מחיר זה (מחיר ה"מחירון" באולסייל נע סביב ה 3500 שח, מה שסביר להניח ייסגר באיזור ה 1800-2500 שח). בנוסף לנ"ל, קראתי גם על מכשירים מסדרה DEH-3500MP, שם בניגוד לדגם שהזכרתי מעלה, יש RDS אבל התצוגה היא פשוטה ולא DOT MATRIX..…
הודעה אחרונה מאת Q-PiXeL, -
-
- 1 תגובות
- 957 צפיות
מישהו יודע איפה בברלינגו יש מקופ לרמקולים אחוריים? הכוונה לזוג 6.5 או 6*9 ללא מגבר, סאב וכו'
- 0 תגובות
- 929 צפיות
אלפיין 130 וואט לבין CERWIN WEGA HED-1693 מתלבט ביניהם שניהם ב-650 -700 ש"ח מי עדיף?
הודעה אחרונה מאת 2FAST4U,
-
מי מחובר 35 משתמשים רשומים, 17 אנונימיים, 897 אורחים (הצג רשימה מלאה)