Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להעביר את הקומפננט 6.5 פיוניר שלי לאחורה

לוופר יש מקום טיבעי וזה לא בעייה אבל חשבתי , איפה אני ישים את הטויוטר ???

פורסם
אני רוצה להעביר את הקומפננט 6.5 פיוניר שלי לאחורה

לוופר יש מקום טיבעי וזה לא בעייה אבל חשבתי , איפה אני ישים את הטויוטר ???

ראיתי שמישהו שם את הטווירים שלו ממש גבוה, גובה ראש נהג, רק מאחורה..

עוד צורה של התקנה, קצת מאחורי הראש של הנהג..

לפי דעתי ההתקנה הראשונה הייתה עדיפה.. אבל קצת בעייתי אם מישהו יושב מאחורה..

"Everybody loves house music, its a spirtual thing, a body thing, a soul thing"

פורסם

בקורה שבין הדלת הקדמית לאחורית אפשר.

אפשר לעשות חור בדלת האחורית.

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם

אליעד, כשאתה שומע בבית דיסק סטריאו אתה מחבר גם את הרמקולים האחוריים?

כשאתה מחבר רמקולים אחוריים אתה הורס כל סיכוי לבמה שיש לך. לעומת זאת אם אתה מתקין במקומות האורגינלים ושומע בעיקר מוסיקה אלקטרונית (תלוי איזו) ומנסה לדמות למשל דיסקוטק שבו רמקולים ממוקמים בכל מקום יתכן ובשבילך זה יתאים. ברכב SQ אף פעם לא יהיו רמקולים אחוריים אלא אם כן אולי הם מקבלים הספק נמוך משמעותית מהקדמיים כדי שהם לא יורגשו בכלל.

פורסם

תירא

המטרה לאחורים היא לשמיעת מוזיקה אלקטרונית , כשאני ישמע מוזיקה אקוסטית אני ללא ספק יבטל אותם כי הם רק יהרסו .

פורסם
תירא

המטרה לאחורים היא לשמיעת מוזיקה אלקטרונית , כשאני ישמע מוזיקה אקוסטית אני ללא ספק יבטל אותם כי הם רק יהרסו .

מה זה השטויות הללו ?!

מה בשביל מוזיקה אלקטרונית לא צריך SQ ?! הכל תלוי אם אתה אוהב SQ או לא ולא סוג המוזיקה.

מוזיקה אקוסטית ?! מה זה מוזיקה לא אקוסטית ?!

פורסם

אתה באמת רוצה הסבר על מזה מוזיקה אקוסטית ולא אקוסטית ? :wink:

למיקרה שאתה באמת מבקש

מוזיקה שמוקלטת בכלים אקוסטים היא מוזיקה אקוסטית ( גיטרה ,תופים , כינור , סקסופון .............)

מוזיקה אקוסטית היא בעיקר ג'אז ומיזיקה קלאסית ורוק קל

מוזיקה לא אקוסטים היא כניראה אלקטרונית ומוזקלטת בכלים אלקטרוניים

במוזיקה כזאת במת הסאונד איננה קיימת .

אני מקווה שהבנתי אותך נכון ולא סתם שפכתי את זה :?

פורסם

אתה יודע מהי אקוסטיקה ? אתה יכול להגדיר אקוסטיה ?

וישנה גם מוזיקה אלקטרונית שמכילה בתוכה כלי נגינה והיא עדין אלקטרונית ... כמובן שהיא מעובדת בעזרת מחשב.

פורסם

אני לא מבין כל כך על מה הוויכוח , זה מושג ידוע ומיתכוון למוזיקה שמנוגנת בכלי נגינה מסוימים - אקוסטיים

אתה יודע מה , תנסה לישאול אנשים בפורום שבלינק מהי מוזיקה אקוסטית ותירא אם לא תקבל 50 תגובות

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=124

פורסם

כל דבר שלא מיתחבר לחשמל ומוציא סאונד שלו בלי מגבר פנימי נחשב אקוסטי..

דוגמא:גיטרה חשמלית,תופים,כלי נשיפה וכו'.

מוסיקה אלקטרונית היא לא אקוסטית אבל כמובן אני לא שולל בתוכם אלמנטים אקוסטיים הנ"ל,

ד"א

ההופעות שב MTV שניקראות UNPLUGGED שאמורות להיות אקוסטיות הם ביכל לא...

מספיק שיש גיטרה חשמלית אחת או אורגן שעושה את עצמו פסנטר ...זה כבר לא אקוסטי.

יש גם מושג-סביבה אקוסטית... אני לא יודע כל כך מה היא אבל אני יודע שאסור שיהיה בה הד...

אקוסטיקה-תורת השמיעות..לפי מילון ראובן אלקלעי

פורסם

בהמשך להמיקומי התקנות..

ניתקלתי בלאדה ..

הקיצר הבן אדם התקין את הרמקולים הקדמיים בין הידית של הדלת לחלון.. יש כזה מרווח , הקיצר שומעים גבוהה ופצצה.

אני לא מבין למה תוקעים את הרמקולים הקדמיים כזה למטה, ככל הידוע לי לרגליים שלי אין אוזניים.

כן, יש לי זבל סיני באוטו ואני גאה בזה

פורסם

אקוסטיקה זוהי תורת הצליל והשמיעה. כאשר צליל זה דבר בהרבה יותר רחב ממוזיקה (ללא הבדלי סוגים) ובכלל ממה שאוזן אנושית יכולה לשמוע , דברים כמו : אינפרא-סאונד או אולטרא-סאונד.

אני לא מכיר שום איזכור לגבי חיבור לחשמל ...

המוזיקה כולה היא תת-קבוצה של אקוסטיקה. כל סוג של מוזיקה יהיה תת-קבוצה של המוזיקה כולה, ולכן תיהיה גם תת-קבוצה של אקוסטיקה ולכן לא יהיה דבר כזה שסוג של מוזיקה מסויימת זה לא אקוסיטיקה.

wheel.gif

פורסם

ומזה אלקטרוניקה ? ככה שתגיד גם על מוזיקה אלקטרונית

אתה יכול להסביר מזה אקוסטיקה עד מחר אבל תכלס אני מדבר על מטאפורה וזה מושג שידוע לאנשים והם לא מחפשים לו הסברים .

פורסם
ומזה אלקטרוניקה ? ככה שתגיד גם על מוזיקה אלקטרונית

אתה יכול להסביר מזה אקוסטיקה עד מחר אבל תכלס אני מדבר על מטאפורה וזה מושג שידוע לאנשים והם לא מחפשים לו הסברים .

לא ממש הבנתי מה אתה רוצה להגיד ולמה אתה מתכוון ...

• תוכן חדש...