Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להרכיב מגבר של boss 1000w הממוכר במקום אמר לי להעביר את הלייטניג קדימה ,הם 6*9 225w , ואת הקנווד גם6*9 210w לשים מאחור, הוא אמר לי שהקנווד הרבה יותר טובים ושהלייטניג יכולים אפילו להשרף , במקום אחר אמרו לי שזה לא נכון ושהלייטנינג הם כמו רוקפורד רק טיפה פחות טובים ,קיצר מה לעשות ?

פורסם

לייטנינג אודיו ורוקפורד פוסגייט הם תחת אותה חברת אם, רוקפורד יותר וותיקה בתחום האודיו, לייטנינג החלה כיצרן של אביזרים כללים לאודיו, לפני מספר שנים הם נכנסו לאודיו.

תכלס אני לא רואה סיבה למה רוקפורד יותר טובים מלייטנינג, הם סה"כ ברמה מאד דומה, פשוט לרוקפורד יש יותר שם.

לגבי הרמקולים שלך, יכול להיות שבמקרה שלך הקנווד הוא דגם יותר חזק מהלייטנינג, אבל זו רק השערה.

×
×
  • תוכן חדש...