פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 761 צפיות
מישהו מכיר את הפירמה SIGNAT ? יש לי סט של ארבעה רמקולים (ACP-916) ברכב הקודם ואני שוקל אם שווה להעביר אותם לרכב החדש ולחסוך כמה שקלים טובים, או פשוט לקנות ציוד חדש. לצורך ההחלטה מאוד יעזור אם מישהו יכול לדרג את הפירמה על הסקלה שבין "זבל" ל-"מקצועי". תודה ! הנה לינק לנתונים טכניים של מה שיש לי: http://www.akustika.ee/signat/acp916.html
הודעה אחרונה מאת Itay, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כנסו לפה: http://www.car-stereo.co.il/bigspeaker.asp?serial=4 יש שם סט קומפוננט שבו הוופר הוא אובאלי... לחבר שלי יש מאזדה 626 והרמקולים הקידמיים (וגם האחוריים) שבדלת הם אובאלים ונראה לי שזה 5X7.. מה אתם אומרים על הרמקולים האלה? האם יש שינוי באיכות בינם לבין רמקולים עגולים? תודה.
הודעה אחרונה מאת dudy, -
- 8 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אבא שלי ניקה את האוטו היום בתחנת דלק ושחזר המערכת לא פעלה! הרדיו דיסק עבד אבל לא שמעו כלום , גם בדיסקים . אחר כך סתם שמתי דיסק ושיחקתי עם הווליום ופיתאום זה פעל , שיחקתי עוד פעם עם הווליום ו וופס הפסיקו לישמוע וככה כל הזמן והתופעה מלווה ברעשים של פיצפוצים ופעם פועל פעם לא וגם האור של הצוגה נחלש ליפעמים . מישהו יודע מה קרה ומה כדי לעשות???????
הודעה אחרונה מאת eliad2, -
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני מאיזור המרכז ואני מעוניין להגיע למפגש ולשמוע קצת מערכות לרכב (אני לא יודע מה לקנות- קיבלתי ממכם כמה המלצות, אבל אני חושב שהדרך הכי טובה זה לבוא ולשמוע ...) *איפה מתקיימים המפגשים??? *באיזה ימים??? *שעה??? תודה ...
הודעה אחרונה מאת o_yeshula, -
כיוון gain
מאת nissan- 10 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
איך מכוונים את זה שהצליל יהיה הכי טוב וגם חזק?
הודעה אחרונה מאת Dima, -
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אז ככה: הבן אדם הקודם שיהיה לו את המערכת מתח כבל מעפן +ו- מהרדיו דיסק ישירות למצבר. ניתקתי את המינוס בו, ועדיין יש את הרעשים, אם אני אחליף את הצד של ה+ הרעשים יופסקו? בקיצור, האם למתוח כבל עבה, כמו של המגבר, מהמצבר ישירות לרדיו דיסק, יפתור לי את הבעיה? או ניסוח אחר, האם כבל דפוק ולא מוגן יכול לגרום לרעשים?
הודעה אחרונה מאת Dima, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הרדיו דיסק שלי לא קורא פתאום דיסקים עבד טוב מאוד עד היום... sony cdx-5000 מה עושים??? יכוול להיות דיסק ניקוי יעזור?
הודעה אחרונה מאת WarDevil, -
מערכת גנובה
מאת acharchas- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חברים, ביום א' האחרון 8.6.03 (יום שבת בלילה) נפרץ הרכב שלי מסוג הונדה בתל-אביב ונגנבה ממנו מערכת הסטריאו הכוללת מספר רכיבים 'לא סטנדרטיים'. המערכת כללה בין היתר זוג סאבים של Imagedynamics ומגבר של Ultimate Digitalis. כיוון שאלו רכיבים שלא נתקלים בהם בדר"כ, סביר להניח שלמשהו מכם יצא להתקל בהם יום אחד...המביא להשבת המערכת ו/או ללכידתו של הגנב יזכה לפרס כספי בסך 3000 ש"ח. לבעלי מידע נא להתקשר ל 054486555.
הודעה אחרונה מאת Dima, -
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אהלן , ברכבי מותקן רדיו דיסק של פיוניר 5*50 ושני רמקולים של לייטינינג אודיו 260 W ( בערך לא זוכר בדיוק) עכשיו אני רוצה להתקין שני רמקולים בדלתות ( הרכב הוא 106 ראלי , אז יש להתחשב במידה שנכנסת בדלת ) מהי המידה? , איזה רמקולים עדיפים? איך אני מחבר אותם לרדיו דיסק? איזה חיווט לקנות? , יש לציין שלרמקולים האחוריים יש לי חיווט טוב.. טווח המחירים לרמקולים הקדמיים לא יעלה על 300-400 ש"ח
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אלן חבר'ה תגידו, מה עושים שהרמקול בדלת עושה ויברציות על חלקי פלסטיק בדלת ? הכל מחוזק שם אבל כנראה בגלל הבאסים זה עושה את זה. יש פיתרון ? הרמקולים זה מורל דוטק אם אני חותך אותם במגבר יותר מידי, אז אין שם כמעט בס כבר וזה נשמע רע. תודה, רועי.
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
איזה מגבר היתם ממליצים לקנות בתחום של עד 2000 ש"ח? * להבא נא לרשום יותר ממילה אחת בכותרת, אין פה תשלום לפי מילים. תודה.*
הודעה אחרונה מאת redroze, -
תיקון מערכת
מאת Leonid- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
יש לי פיאט מראה, והרדיו נשבר... מי שפה יודע, הרדיו במראה הוא מובנה, ז"א שאני צריך למצוא מוסך מתאים.... יש למישהו מושג איפה אני יכול לתקן רדיו של פיאט מראה באיזור ת"א ?
הודעה אחרונה מאת Q-PiXeL, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום! המערכת שיש לי:] pioneer 7450 אחוריים: pioneer 300 ואט 4way מקדימה: pioneer 100 ואט + טויטרים פיוניר 120 ואט סאב: pioneer 12' 600 ואט על איזה מגבר אתם ממלצים (עד 1800 שקל) ובאיזה חנות (במרכז) (אני כנראה מחליף עוד מעט לקומפוננט חזק מקדימה) תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת netivi, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי הצעות לקניה של Pionner TS-A6995 CERWIN WEGA HED-1693 אלפיין 130 וואט - לא ידוע דגם כולם באותו טווח מחיר.. עכשיו הדגש שלי הוא על איכות נטו! אני שומע הרבה ג'ז ומוזיקה אקוסטית אניי יודע שאין כמו קומפוננט אבל יש לי תקציב של 600-700 ש"ח סה"כ אז בבקשה תמליצו ותגידו מה יותר טוב ואם למישו יש פיתרון אחר הוא מוזמן לכתוב.. תודה רבה!!
הודעה אחרונה מאת netivi, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שווה לי לקנות סאב לאוטו 600 וואט של פיוניר אבל עם תיבה לא מקורית ב300 ש"ח? * ההודעה נערכה - להבא נא לתת יותר פרטים בכותרת או שהודעה תימחק*
הודעה אחרונה מאת redroze, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מי היבואן שלהם/טלפון ?
הודעה אחרונה מאת liran, -
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אתמול התקינו לי את הסאב בתא מטען אבל כל פנייה שאני לוקח הסאב זז בתא האם ישנם פיתרונות לקיבוע הסאב ושגם יהיו נוחים לפרק אותם במידה שאני מוציא את הסאב
הודעה אחרונה מאת ראלימן, -
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
הבנתי שכדי להגיע לרמקולים צריך לפרק את כל כיסוי הדלת. אולי מישהו יודע מה צריך לפרק ובאיזה סדר כדי לא לעשות נזק (אוטו חדש ) ? תודה
הודעה אחרונה מאת lior, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי רמקול לגיטרה, 15 אינץ, איכותי ביותר , נצילות גובהה, בעל תחום תדרים גבוהה,FREEAIR, ובעל התנגדות של 4 אום.. כל התנאים לשים אותו באוטו (-: נתקין,ניראה, וחבל שלא נוכל לשתף אותכם כי נכון לשעה 14:30 אני מתנתק סופית מהאינטרנט, הדבר הזה אוכל לי את החשבון בנק.
הודעה אחרונה מאת mordi, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ראיתי מגברים יד שנייה למכירה של אודיסון באוטוסאונד, איך המגברים שלהם http://www.audison.com וגם יש שם מגבר של אלפיין שנראה מעניין (V12 MRF540 ) http://www.purecaraudio.com/product.asp?0=200&1=212&3=156 (SQ,SPL,מתחממים...???). או שבכלל עדיף לחשוב בכיוון אחר... אם כן איזה כיוון... אני מתכנן להרים סאב וסט קונפוננט טוב (כנראה MB quart PSD 216 ) סאב עוד לא ידוע...
הודעה אחרונה מאת o_yeshula, -
street sound
מאת badboy1- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
איך החברה הזאת?מישהו מכיר אותה?ברמה של פירלס וחברותיה? הציעו לי street sound 6*9 650 וואט, בני חודשיים 150 ש"ח, מה אתה אומרים?
הודעה אחרונה מאת yosi-m, -
- 1 תגובות
- 874 צפיות
איזה רמקולים הכי גדולים שניתן לדחוף בדש בורד מקדימה בדייהו סופר רייסר?
הודעה אחרונה מאת יבגני, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
האם יש למישהו נסיון איתו ? הוא קורא MP3 , יש לו שלט קטן והוא מחברת פנסוניק - האם הוא עדיף על פיוניר פשוט הנמכר ב 160$ בדיוטי ?
הודעה אחרונה מאת BMW, -
- 28 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום לכולם!! אנירוצה לבנות קופסה לסאב שלי... יש דגשים או דברים חשובים שאני צריך לדעת??? הסאב הוא RFZ2412 של רוקפורד,ואני מעוניין בקופסה סגורה!!
הודעה אחרונה מאת kalroi, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
איפה באזור המרכז יש חנות של אודיו לרכב מקצועית! תודה!!
הודעה אחרונה מאת Tripp21, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חיברתי היום קומפננט מקדימה אחרי איזה 4 שעות של התקנה על 1 בלילה! אחרי שכבר הייתי חצי מת וההתקנה יצאה לי מכוער רציתי לישמוע כמה צלילים אבל משום מה הערוץ השמאלי מקדימה לא פעל ! הקומפננט עצמו תקין וגם ההד יוניט , מה יכולה ליהות הסיבה ומה כדי ליבדוק ?? הכל נירא לי תקין בעיניין החוטים אבל זה לא פועל .. עוד משהו בווליום גבוהה הטויטר הימני מקצר , הסיבה היא כנירא של הפלוס ומינוס נוגעים אחד בשני ? כי ההלחמה אצלו קצת קרובה ...
הודעה אחרונה מאת eliad2, -
- 17 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אתמול קניתי בשעה טובה מערכת לאוטו שלי (zx). הד יוניט של קנווד דגם kdc-2023... באמת אחלה של מכשיר.. התלבטתי במשך שעה לפני ההתקנה בין הקנווד לפיוניר (באותו מחיר של 1200 שח) ובסוף השתכנעתי ללכת על קנווד... קניתי רמקולים 9*6 של פיוניר 330 וואט וזוג טוויטרים של inox.. הרכיבו לי הכל ואמרו לי שאני לא צריך מגבר והאמת ששומעים אחלה גם בעוצמה גבוהה ואין צורך ממשי במגבר.. חיברו לי את 2 הרמקולים הקידמיים באוטו(80 וואט של חברה פשוטה-5 ורבע אינטש) ושומעים ממש אחלה. שאלה ראשונה היא איך המערכת לדעתכם? והאם כדאי להחליף את הקידמיים בזוג פיוניר 120 וואט חדשים??? האם יהיה הבדל? שאלה 2 וחשובה עוד יותר היא: למה בכל פעם שאני בא להתניע את האוטו, הקנווד מוציא את הדיסק??? לא …
הודעה אחרונה מאת BMW, -
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
איך המכשירים שלהם?? (רדיו דיסק)
הודעה אחרונה מאת oO צינגלה Oo, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מבחינת הרמקולים שלהם(6*9 ו/או קומפוננט) ?ומבחינת הרדיו דיסק שלהם? בסגנון של פירלס או לפחות בדרגה אחת מעל?
הודעה אחרונה מאת יבגני, -
דרוש מידע ...
מאת 205f- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
האם חמישהו יש חוות דעת על המכשיר הבא של פיוניר: רדיו מיני דיסק לאוטו... דגם meh-p5100r לטוב ולרע כמובן... מצאתי אחד בסביבות ה-1500 ...כדאי כן\לא... תודה
הודעה אחרונה מאת 205f,
-
מי מחובר 48 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 1,080 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- לב טוב
- romansah
- RBRB
- chezik
- Lexicon
- SlowRide
- TvrSpee12
- davemustaine87
- הדיין
- ברווז
- Step
- garicho