Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן , ברכבי מותקן רדיו דיסק של פיוניר 5*50 ושני רמקולים

של לייטינינג אודיו 260 W ( בערך לא זוכר בדיוק)

עכשיו אני רוצה להתקין שני רמקולים בדלתות ( הרכב הוא 106 ראלי , אז יש להתחשב

במידה שנכנסת בדלת ) מהי המידה? , איזה רמקולים עדיפים?

איך אני מחבר אותם לרדיו דיסק?

איזה חיווט לקנות? , יש לציין שלרמקולים האחוריים יש לי חיווט טוב..

טווח המחירים לרמקולים הקדמיים לא יעלה על 300-400 ש"ח

פורסם

שאלה שחייבת להשאל.. אתה מתכנן בעתיד גם מגבר, ולהשקיע יותר במערכת, או שזה הולך להשאר כזה סטנדרטי?

ועוד דבר, אולי תחסוך עוד 200 שקל וכבר תוכל לרכוש קומפונט בינוני..?

"Everybody loves house music, its a spirtual thing, a body thing, a soul thing"

פורסם
שאלה שחייבת להשאל.. אתה מתכנן בעתיד גם מגבר, ולהשקיע יותר במערכת, או שזה הולך להשאר כזה סטנדרטי?

ועוד דבר, אולי תחסוך עוד 200 שקל וכבר תוכל לרכוש קומפונט בינוני..?

בעתיד הרחוק מתוכנן גם מגבר.. אבל לא מגבר ברמה גבוהה , אלא בינוני

שיספק עוצמה חזקה דיו בשביל סאב 4 רמקולם והד יוניט

פורסם

השאלה היא מה אתה מחפש ...

לפי דעתי התקציב מאוד נמוך, אפילו בשביל להביא קומפוננט סביר יד שניה ...

אם אתה רוצה איכות סבירה אז לך על פיוניר/קנווד 5.25 אינץ, נראה לי שהגודל הזה יתאים לרעלי ...

אני אישית הייתי ממליץ על לחסוך עוד קצת וללכת על קומפוננטים מהסדרות הנמוכות של DLS (בייסיק) או MBQ (דיסקוס), הם גם יעמדו טוב מאוד בתוספת כח מהמגבר וגם יהיו הרבה יותר איכותיים מרמקול 2WAY/3WAY ...

תפתח את הדלת ותמדוד איזה רמקול יש לך שם, לפי דעתי 5 ורבע אינץ יספיק לך, 4'' לא יתן מספיק באסים, ו-6 וחצי אינץ יהיה דיי גדול ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אם אתה רוצה איכות סבירה אז לך על פיוניר/קנווד 5.25 אינץ, נראה לי שהגודל הזה יתאים לרעלי ...

אני אישית הייתי ממליץ על לחסוך עוד קצת וללכת על קומפוננטים מהסדרות הנמוכות של DLS (בייסיק) או MBQ (דיסקוס), הם גם יעמדו טוב מאוד בתוספת כח מהמגבר וגם יהיו הרבה יותר איכותיים מרמקול 2WAY/3WAY ...

תפתח את הדלת ותמדוד איזה רמקול יש לך שם, לפי דעתי 5 ורבע אינץ יספיק לך, 4'' לא יתן מספיק באסים, ו-6 וחצי אינץ יהיה דיי גדול ...

כרגע אין לי רמקולים בדלתות... אז אני לא יודע את המידה המדוייקת

אבל מה שאני יודע שאין הרבה מקום..

דבר שני מה זה בדיוק קומפוננט?

אני מעדיף לקנות 2 רמקולים לא פשוטים אבל שיספקו אותי והדרישות שלי , לא מגבילות

לאולם קולנוע ברכב.. אלא לשמע באיכות סבירה וטובה..

.וחזקה בעתיד בעזרת מגבר וסאב..

( יד שניה לא בא בחשבון)

פורסם

כרגע אין לי רמקולים בדלתות... אז אני לא יודע את המידה המדוייקת

אבל מה שאני יודע שאין הרבה מקום..

דבר שני מה זה בדיוק קומפוננט?

אני מעדיף לקנות 2 רמקולים לא פשוטים אבל שיספקו אותי והדרישות שלי , לא מגבילות

לאולם קולנוע ברכב.. אלא לשמע באיכות סבירה וטובה..

.וחזקה בעתיד בעזרת מגבר וסאב..

( יד שניה לא בא בחשבון)

תומר, התקציב שלך קצת בעייתי, במיוחד לאור העובדה שאתה לא מעוניין בציוד יד שניה ...

תדבר עם אריאל, הוא קנה לפני כמה חודשים רמקולים סבירים בתקציב כמו שלך, הוא השיג דיל ממש טוב (אתה יכול להריץ פה חיפוש בפורום של ההודעות שלו) ...

קומפוננט זה ערכה של 2 אלמנטים (ובסדרות הגבוהות יכול להיות גם 3 אלמנטים), וופר וטוויטר נפרדים עם קרוסאובר שמחלק את התדרים בין הוופר והטוויטר ...

היתרונות של הקומפוננט זה שאתה יכול למקם את הטוויטר והוופר בנפרד וכך ליצור במת סאונד טובה יותר ...

קומפוננט זול ישמע יותר טוב מרמקול רגיל הכי טוב שיש ...

אבל בתקציה הזה הכי טוב שתוכל למצוא זה רמקול 2WAY/3WAY של פיוניר/קנווד/לאזנר. אני ממליץ לך לשמוע את שלושתם וללכת על מה שהכי מוצא חן בענייך ...

לפי דעתי כדאי לך ללכת על 5 ורבע אינץ, אבל תבדוק עם בעלי רעלי אחרים מה הגודל של הרמקולים מקדימה, אם הם אומרים לך ש-4 אינץ אז אני ממליץ לעשות את המאמץ ולהגדיל ל-5 ורבע מכיוון שיחסרו לך באסים ברמקול 4 אינץ (ואני יודע שאתה לא מתכנן להביא סאב מכיוון שזה מוסיף משקל :wink:) ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תומר, התקציב שלך קצת בעייתי, במיוחד לאור העובדה שאתה לא מעוניין בציוד יד שניה ...

תדבר עם אריאל, הוא קנה לפני כמה חודשים רמקולים סבירים בתקציב כמו שלך, הוא השיג דיל ממש טוב (אתה יכול להריץ פה חיפוש בפורום של ההודעות שלו) ...

קומפוננט זה ערכה של 2 אלמנטים (ובסדרות הגבוהות יכול להיות גם 3 אלמנטים), וופר וטוויטר נפרדים עם קרוסאובר שמחלק את התדרים בין הוופר והטוויטר ...

היתרונות של הקומפוננט זה שאתה יכול למקם את הטוויטר והוופר בנפרד וכך ליצור במת סאונד טובה יותר ...

קומפוננט זול ישמע יותר טוב מרמקול רגיל הכי טוב שיש ...

אבל בתקציה הזה הכי טוב שתוכל למצוא זה רמקול 2WAY/3WAY של פיוניר/קנווד/לאזנר. אני ממליץ לך לשמוע את שלושתם וללכת על מה שהכי מוצא חן בענייך ...

לפי דעתי כדאי לך ללכת על 5 ורבע אינץ, אבל תבדוק עם בעלי רעלי אחרים מה הגודל של הרמקולים מקדימה, אם הם אומרים לך ש-4 אינץ אז אני ממליץ לעשות את המאמץ ולהגדיל ל-5 ורבע מכיוון שיחסרו לך באסים ברמקול 4 אינץ (ואני יודע שאתה לא מתכנן להביא סאב מכיוון שזה מוסיף משקל

תודה על התשובה , אבל למה "תומר" ?

:shock:

• תוכן חדש...