Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלכתי היום למתקין כדי שיסדר לי את הקצרים ברדיו דיסק וישפר את ההתקנה המכוערת שעשיתי בעצמי לקומפננט .

בסוף התיקון המתקין קרא לי לאוטו והשמיע לי , אבל הטויטר הימני לא פעל!

היתברר שהמתקין שבטח רצה ללכת כבר הביתה בטח שבר שם משהו

הטמבל הציע לי שיחליף לי את הטויטר באיזה משהו שהיה להם זרוק

"אתה לא תישמע בהבדל "

הוא רצה שאני ישמע עם שתי טויטרים שונים!!!!!!

אחרי קצת דיבורים ועצבים יצא שישלחו את הטויטר שלי לתיקון והוא יחזור עוד איזה 10 ימים

אני מבואס רצח , 10 ימים אני לא ישמע מוזיקה באוטו!!

ועם זה לא מספיק , הם עוד ביקשו 120 שקל רק להעביר את הקרוס מהדלת למקום אחר ולהיסתכל על הקצר ברדיו - מה שנירא לי שהם לא עשו בכלל כי באותו זמן הרדיו פעל ....

פורסם
הייתה שומע רק עם רמקול אחד שמאלי מוזיקה ?

הייתי מבטל את הטוויטר הימני

ושומע בלי טוויטרים בינתיים

עדיף בלי מוזיקה בכלל.. הייתי משתגע :!:

"Everybody loves house music, its a spirtual thing, a body thing, a soul thing"

פורסם

אם זה חשוב

מקום בחדרה שניקרא "דרייב אין" אני לא יודע אם מישהו פה היה יכול להמליץ לי כי אני מפרדדס חנה - הדרייב אין הזה בחדרה , ואני לא חושב שיש פה מישהו שיכול להמליץ על מקומות באזור שלי , אבל תנסו :o

פורסם

הרכבתי מערכת לפני שבועיים.. הייתי גם אצל דרייב-אין וגם אצל משינה..

לבסוף החלטתי להתקין במשינה את המערכת בגלל שהם עשו לי מחיר טוב..

אני דווקא שמעתי מאנשים שהם עובדים לא רע בכלל!!!

בכל מקרה- אולי עדיף שתתקין במשינה למרות שהם קצת יקרנים.. הם עשו לי הרכבה טובה מאוד באוטו.

• תוכן חדש...