Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה זה משנה בכמה הבחור קנה את המגבר?

אין כל קשר!!!

אם הוא לא היה אומר לך מה היה אז?!

לא מסכים איתך לגמרי. קהל הקונים של מוצרים משומשים הם כאלה שד"כ מחפשים משהו זול יותר. הקונה יעשה את אותו החישוב שאני עשיתי.

ולאייל - זה לא VRX. זה VR404. באתר שלהם אפילו הוא לא מוזכר.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה אותה הסידרה פשוט זה דגם ישן. הוא נותן 4X45W ויש לו קרוס (בסדרה הישנה לא לכולם היה קרוס).

אני משער שהוא קנה אותו ב1500 בחו"ל ולא בארץ. אם בארץ אז אין ספק שהוא הוציא דיל לא נורמלי.

אומר שוב, 1300 זה מחיר מציאה על המגבר הזה. 1500 גם הוא מחיר טוב.

פורסם

אני לדוגמא מחפש מגבר משומש כרגע, אבל אני לא רוצה לקנות משהו ב300 שקל, ששווה בחוץ 600

אני רוצה לקנות מגבר איכותי במחיר סביר במקום מגבר איכותי במחיר מפוצץ.....

אני גם מחפש מגבר שממנו אני אוכל להתקדם ולא אצטרך להחליף אותו ברגע הראשון שאני אחליף את הקומפוננט.....

לכן שורה תחתונה יש קונים למגברים איכותיים, נכון שיש פחות ונכון שמי שקונה מגבר כזה ב1300 שקל אז יש לו כסף לקנות אותו חדש ב2000 שקל, אבל דווקא בגלל שמדובר ברמה...אני לא רואה בעיה בקניית יד שניה, בן אדם עם מגבר כזה בדרך כלל ישמור עליו ולא יזיין אותו כמו הערסים מהשכונה

פורסם

הVR זה פשוט הדגם הקודם של הVRX.

נכון שיש קהל קונים של מוצרים משומשים כדי לחסוך כסף, אבל.....

זה לא אומר שכולם כאלו.

בארץ הנושא אומנם לא מפותח כל כך אבל אם תעבור בפורומים בחו"ל תיראה שכאשר יש ציוד טוב והוא נישמר ע"י הבעלים אין בעיה להשיג מחיר טוב.

מה סה"כ אתה קונה? מוצר טוב, במחיר טוב יותר מחנות ובמצב מעולה.

אתה גם צריך לראות מה האפשרויות שיש לאנשים לקנות במחיר הזה.

ממש לא עולה לי בראש מגבר 4ערוצים שמחירו 1000ש"ח ששווה קניה.

פורסם
הVR זה פשוט הדגם הקודם של הVRX.

נכון שיש קהל קונים של מוצרים משומשים כדי לחסוך כסף, אבל.....

זה לא אומר שכולם כאלו.

בארץ הנושא אומנם לא מפותח כל כך אבל אם תעבור בפורומים בחו"ל תיראה שכאשר יש ציוד טוב והוא נישמר ע"י הבעלים אין בעיה להשיג מחיר טוב.

מה סה"כ אתה קונה? מוצר טוב, במחיר טוב יותר מחנות ובמצב מעולה.

אתה גם צריך לראות מה האפשרויות שיש לאנשים לקנות במחיר הזה.

ממש לא עולה לי בראש מגבר 4ערוצים שמחירו 1000ש"ח ששווה קניה.

אני מחכה לתשובה בנושא של איפה המגבר נקנה.

אם בארץ - אז אין שום סיבה שבעולם למכור אותו ב1500 שקל. לא כשאפשר לקנות חדש באותו מחיר. וזה מה שאני הבנתי מהמוכר. אם אפשר לקנות חדש בארץ ב-1500 אזי המחיר כמשומש יורד לאיזור ה-700-800 - וזה מה שאני הבנתי.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

גם לי לא נראה שהוא חדש אבל ככה המוכר טוען, בכל אופן זה דגם ישן שהופסק ייצורו.

גם אם הוא לא חדש, עדיין הוא דורש עליו את המחיר הזה אז על אחת כמה וכמה ש1300-1500 זה מחיר טוב.

השאלה שוב אם הוא כולל קרוס או לא.

אם אני לא טועה כשייוצר הליין הזה, לאודיסון הייתה רק עוד סדרה אחת אולי, זה גם דבר שיש לקחת בחשבון כי ברגע שחברה מתחילה לייצר המון סדרות והופכת למסחרית יותר בדרך כלל היוקרה של המוצר (לעיתים גם איכותו - בטח בסדרות הנמוכות הזולות) יורדת.

ולטעמי המגבר הספציפי הזה נראה גם טוב בהרבה מהליין החדש (פעם אפילו שקלתי לקנותו).

012p788e01_90op.jpg

פורסם

בדקתי מחירי קניה (הזיכרון לא משהו). האודיסון עלה 1600, הקומפוננטות 1100 הסאב רק 8 אינץ ועלה 1000.

ברכב החדש (אקורד) אין יציאה למגבר. קראתי בזמנו את הדיון לגבי המזדה 6 וחיבור מנחתים. לא נראה לי שזה שווה את ההשקעה כאשר ה- HU זה מה שאתה מקבל עם האוטו (אלפיין אבל בטח מזן נחות).

בקיצור אני הולך לסבול מבחינה מוסיקלית.

ראו הודעתי בפורום למכירה כרלבנטית. אלה אם כן הקונה הפוטנציאלי ישלם על המערכת אבל אני לא מאמין שהוא ישלם...

תודה לכולם,

שחר

פורסם

רק לשם תיקון טעות שרשמתי.

ה-VR אינו מקביל ל-VRX של היום , ניתן למקם אותו בין ה-LRX של היום לבין ה-VRX.

פורסם

שח_מט פרסם הודעה חדשה בלוח המכירה (קרא ראשית את כללי הפורום שם כדי שלא אצטרך לערוך את הכותרת פעם נוספת) ושם תציין את המחירים שאתה דורש על כל מוצר אם אתה רוצה, אתה יכול לבחור גם שלא לפרסם.

אתה יכול לקנות מנחת טוב בעלות של 50$ ולחבר את הכל וזה ישמע טוב מאוד, אפילו ריצ'ארד קלארק (מתחרה SQ וותיק) נוסע היום עם הרדיו האורגינלי ברכב שלו דרך מנחת טוב.

לגבי שה VR לא באותו ליין של הVRX יש לזכור שיש היום גם את הHR100 מעל הVRX אבל אולי אי אפשר לקרוא לו ליין כי הוא מגבר יחיד אז אולי באמת הם לא נחשבים לאותו הליין.

פורסם

איזה מנחתים מומלצים?

שאלתי בשני מקומות שאני מחשיב כמקצוענים - תדר (עובדים עם הונדה) ומיגון ושמע (שם קניתי והתקנתי) ושניהם לא התלהבו מרעיון של מנחת ואמרו לשים רמקולים טובים ויתכן שלא צריך מגבר. האמת שלחזור לשני רמקולים אחוריים רווי בס לא מדויק לא ממש בא לי (כיום יש לי ג'יפון עם קומפוננטות מקדימה וסאב מאחורה - אחלה סט-אפ!).

מה נראה לכם סט-אפ הגיוני לאקורד? HU מקורי עם המגבר, הקומפוננטות והסאב.

איך סאב מותקן ברכב רגיל? בבגאז'? עושים חור? נשמע נורמלי??? עד היום ראיתי סאב רק בג'יפים והאצ'בקים.

תודה,

שחר

פורסם

איך אפשר בכלל להגיע למאחורי המערכת שמע האינטגרלית? מפרקים את כל הדש בורד???

נראה לי שהיצרנים עשו מערכות אינטגרליות כדי שלא יפרקו את הדש בורד בהתקנות ואח"כ יש רעשי פלסטיק...

דרך אגב המערכת הזו עבדה אחלה בקיה ספורטאג' חוץ מזמזום שלא ירד עם משתיקים וכנראה יש בעיה במערכת החשמל של הקאיה. יכול להיות?

לעתיד - הקומפוננטות טובות. לא הכי טובות ולא זבל קנוודי. ראיתי אותם בדיוטי ב- 150 או 200 דולר לפני 3 חודשים.

מה שיפה בסט-אפ שלי וזו לדעתי הברקה ומזל זה, שאני שומע רק עם קדמיים וש בסוני 670 מעבד שנקרא OSD והוא אחראי להרמת הבמת-צליל למעלה וכך המוסיקה ממש מולך כמו במערכת בבית ולא נמוכה ובאה מלמטה, מהרמקולים).

את ה- 670 בחרתי בגרמניה שם יש סטנדים עם עשרות מכשירים ואפשר ממש להשוות איכות צליל על אותו זוג רמקולים. למרות שהסוני 670 עם פנל נופל (מכה!) וקצת מכוער יש לו צליל מעולה לטעמי. בארץ אין תנאים לשמוע מערכות.

זה לא יאומן שאתה מתקין מערכת שאין לך מושג איך היא תישמע לך בניגוד לבחירת סטריאו לבית לדוגמא...

שחר

• תוכן חדש...