Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שח_מט בארץ לא יודעים מה זה מנחת טוב, מנחת טוב אתה יכול להזמין מארה"ב מהאתר הזה http://www.davidnavone.com/adaptor_products.htm ויש בארץ למצוא מנחתים של סטינגר שיכולים להיות סבירים.

אתה לא תהיה חייב לפרק את הטייפ (לא שזה צריך להיות בעיה) כי את החוטים אתה לוקח פשוט מהרמקולים ככה שאתה יכול למשל פשוט להתקין את המנחת מאחורה ולקחת את החטים של הרמקולים האחוריים או משהו בסגנון.

סאב פשוט יושב לך בבגז' כמו בכל רכב אחר.

לגבי לדעת מה אתה קונה, תראה גם לא כל היבואנים של אודיו ביתי נותנים לך את הרמקולים הביתה שתשמע ואתה יכול לשמוע אותם בחנות ובבית הם ישמעו שונה.

עוד לא שמעת רכב שבו יש מערכת שמותקנת כמו שצריך שבה שונו מיקומי הרמקולים (שונו לגמרי ומוקמו כמו שצריך) על מנת ליצור במה טובה, אחרי שפעם אחת תשמע רכב כמו שצריך תשנה את דעתך על אודיו לרכב. מה לעשות שבשביל להגיע לבמה טובה ברכב דרוש הרבה זמן ועבודה ורוב האנשים לא מוכנים ולא יודעים להשקיע אותו (ואת הכסף).

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איל - איזה מנחתים יספיקו למערכת בינונים? ראיתי שם בטווח בין 5 ל- 50 דולר...

איזה סט-אפ אתם ממליצים ברכב רגיל? רמקולים טובים מאחורה וקומפוננטות מקדימה+סאב? היום גם היצרנים משריינים מקום לדלת אחורית. יוצא 8 רמקולים לא??...

לטעמי רמקולים טובים ודומיננטיים מאחורה נותנים במת צליל של אוטו - מלאכותי.

ראיתי בפורום תפוז תמונות של מתקין בארץ שמשנה מקום של רמקולים - נראה פגז אבל לא קונבנציונלי ובדר"כ בעיה במכירת האוטו... נראה לי שבתקציב קבוע קל להרים בבית סט-אפ לא רע מאשר באוטו.

(בבית יש לי פרואקים ישנים ומעולים שעלו שליש מהמערכת באוטו. מניע אותם אינטגריטד צנוע של ארקאם שעלה שישית מהמערכת באוטו. ואין מה להשוות.

S

פורסם

אתה לא חייב לעשות בניות רק רציתי שתהיה מודע לעובדה שניתן להגיע לרמה גבוהה גם ברכב. יש רכבים שהרמקולים במיקומים האורגינליים נשמעים לא רע ויש כאלו שגרוע.

בקשר למנחתים לא ניסיתי אך אחד מהם אבל לפי מה שכתוב שם http://www.davidnavone.com/detail.asp?PRODUCT_ID=N-7V אמור להיות איכותי מאוד. המשלוח יהיה הרי שווה על כולם, אתה רק צריך לשלם 18% מע"מ אז לי לפחות נראה שעדיף ללכת על הטוב ביותר במיוחד שעלותו הכוללת פה לא תעלה הרבה יותר מעלות של מנחת פשוט שקונים בארץ.

אם בכל זאת אתה רוצה משהו פשוט יותר פשוט תבחר, יש תאור מפורט על כל אחד מהם.

אבל אני אישית חושב שבגלל העלות היחסית זניחה והעובדה שזה הולך להיות בעצם אולי החלק הכי חשוב במערכת שלך עדיך לך לתת קצת יותר תמורתו.

סטאפ ברכב צריך להיות מזוג רמקולים טובים קדמיים שמוגברים כמו שצריך וסאב.

יצרני רכב פונים לצרכן שלא מבין הרבה באודיו וכשהוא שומע על 50 רמקולים ברכב הוא אומר "וואו".

בפועל זה הורס כל סיכוי לסאונד סטריאו טוב.

אני במקומך פשוט שם סט קדמי זה שיש לך או יותר טוב אם אתה רוצה, מגביר אותו. את האחוריים משאיר מקוריים על ההד יוניט המקורי (ככה שתוכל להפעיל אותם כשיש למשל נוסעים מאחורה אך כעקרון אם אתה לבד עדיך שהם לא ינגנו כלל או לפחות ינגנו חלש). ומגשר שני ערוצים לסאב שישב בבגז'.

אם אתה לא רוצה להקריב מקום בבגז' ויש לך ברכב כבר חיתוכים ל6X9 (אני לא יודע איך זה בא) אתה יכול גם לשים סאבים 6X9 במדף האחורי שאומנם לא יהווו תחליף לסאב 12" איכותי אבל יוכלו למלא את התחום התחתון כהלכה.

בעריכה אני מוסיף:

לגבי מתקינים, אני מאמין שלכל מתקין יש ניסיון עם מנחתים, חיבור מנחת זה פשוט עניין של חיבור חוטי הרמקולים אליו וזה דבר מאוד מאוד פשוט שכל אדם יכול לבצע אפילו בעצמו.

לאחר שתקנה את המנחת תוכל לגשת לכל חנות והחנות כבר תדע איך לחבר אותו.

ממנו זה כבר פשוט לחבר כבל RCA למגבר וזהו.

פורסם

תודה. האמת שממש גירית אותי עם המנחתים והשדרוג. כבר קיבלתי בהכנעה מציאות שונה...

למה התכוונת סאב 6X9? באקורד אני הולך לקבל רק 2 רמקולים מקדימה (וכמובן מחליף אותם מייד) עם הכנה מאחור.

לשים סאב מאחור (הוא לא צריך פתח לתא נוסעים???) או 2 רמקולים שסתם יתנו קצת נפח+סאב?

יכול להיות שראיתי שם הכנה לחריץ על הפלטה מאחורה.

רציתי להתייעץ עם המתקין שלי אבל אשתו ילדה... ולא יצא. נראה לי שלפי הדיון שלנו כדאי לי לשמור את על המערכת פרט אולי לקדמיים שכדאי לשדרג קצת. הסאב והמגבר יכולים לשמש אותי גם באקורד החדשה. את ה- HU אולי אתרום לאחי.

מה אתה מייבא? יש אתר באינטרנט?

תודה על העזרה,

שחר

פורסם

לדעתי תשמור את כל מה שיש לך, אולי גם הקדמיים מוצאים חן בעינייך ואז אין צורך לשדרג אותם.

בהשקעה קטנה יחסית אתה יכול להתקין את הכל ולהנות ממערכת טובה בהרבה ממה שתקבל עם האקורד החדשה.

• תוכן חדש...