Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, דבר ראשון ניתן לערוך הודעות ככה שלא היית חייב להוסיף הודעה.

1. מרווח של 5 ס"מ ומעלה יספק.

2. הוא יכול לבוא בדיוק בגבול הצלע (כל עוד הוא לא גולש ממנה).

3. אתה צריך ללכת למתקין ולבקש טרמינל של תיבה לסאב, אחרי שיהיה לך אותו תוכל לדעת מה הקוטר שצריך לחתוך.

4. את הטרמינל תמקם איפה שאתה רוצה, מן הסתם באחת הפינות.

5. אתה לא צריך לשים שום חומר בתוך התיבה.

6. אם אתה לא מצפה את התיבה בשטיח תמרח מעט סיליקון באזור הטבעת של הסאב ותן לו להתייבש שם, כך שלא תהיה בריחת אוויר. במידה ואתה שם שטיח אין בכך צורך.

7. תוודא שהנגר שם גם דבק וגם ברגים.

8. אתה יכול לאטום מבפנים בסיליקון, חכה 24 שעות ותן לו להתייבש לפני שאתה מכניס את הסאב, האדים של הסיליקון יכולים להזיק לו.

פורסם

אם אני בונה תיבה עם פורט , יש אפשרות לבנות לה צלע שנפתחת ?

כמובן , שבמצב סגור יהיו פתרונות אטימה טובים כמו הגומי של הקופסאות וואקום

למטבח ופתרון כלשהו למערכת פתיחה וסגירה הגיוניות .

הכוונה היא לבנות תיבה ל SQ עם פורט ,מבלי להשתמש כל הזמן בהרבה נפח , אלא לאפשר שימוש יעיל בנפח התא כשיש צורך בכך , במצב פתוח התיבה לא אמורה לתפקד כתיבה ואין שום כוונה שהסאב יתן משהו , אני מקריב באופן זמני את האיכות תמורת השימושיות .

בתודה ....עידו .

פורסם

יש גומיות ייחודיות לאיטום של דברים , כמו בדלת של מקרר או מדיח כלים .

אפשר גם לנסות את זה בתיבות אטומות אבל אז הסוגרים יצתרכו להשתפר כי נראה לי שהלחצים על תיבה אטומה הם גדולים יותר . ויש בעיה עם הסוגרים כי הם עלולים להרעיש ולקרקש וזה יהיה ממש ממש מרגיז.

• תוכן חדש...