Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה תמיד יכול להתאים את החור, ע"י חיתוכו (עם מספרי פח זה מספיק טוב..)

אבל לא מומלץ, למה שלא תקנה עגולים וזהו..?!

אם לא אז תוכל לעשות הגבהה עם עץ אבל לא תמיד זה אפשרי מקדימה בגלל הפלאסטיקה...

פורסם
יש לי רמקולים 6X9 ואני רוצה לשים אותם מקדימה

אין לי תקציב לקנות חדשים

שוב:

אתה תמיד יכול להתאים את החור, ע"י חיתוכו (עם מספרי פח זה מספיק טוב..) אם לא אז תוכל לעשות הגבהה עם עץ אבל לא תמיד זה אפשרי מקדימה בגלל הפלאסטיקה...

אז לפי מה שאני מבין קנית 9*6 חדשים והתקנת אותם מאחור ואת האחוריים הישנים אתה רוצה להעביר קדימה?? :screwy:

שוב, לא מומלץ לפגוע בפח ו\או להשקיע את המאמץ בהתאמם, עדיף לחכות לתקציב הולם לקניית רמקולים קדמיים (טובים!!)

פורסם

תראה, אם אתה מחפש לשחזר דיסקוטק באוטו אז שים 6X9 גם בגג ...

אבל אם אתה מחפש במה טובה אז לשים 6X9 זה לא מתאים בכלל, שלא לדבר על מקדימה.

פורסם

בסדר

אני רק רוצה להיות בטוח

עדיף לי לשים את ה 6X9 שהיו לי מאחורה מקדימה (בגלל שיש לי רמקולים חדשים מאחורה) במקום לקנות רמקולים 6.5" לדוגמא

לא ככה ? (אני לא מדבר על קומפוננט כי אין לי תקציב)

פורסם
בסדר

אני רק רוצה להיות בטוח

עדיף לי לשים את ה 6X9 שהיו לי מאחורה מקדימה (בגלל שיש לי רמקולים חדשים מאחורה) במקום לקנות רמקולים 6.5" לדוגמא

לא ככה ? (אני לא מדבר על קומפוננט כי אין לי תקציב)

לא חושב ככה.

תלוי ברמקול עצמו. גם תלוי מה זה מקדימה אצלך.. יכול להיות שהמיקום אצלך הוא בדיוק און אקיס וה6 על 9 נועד להיות אוף אקיס.

או בקיצור - אין כסף? תתקין הרבה נזק זה לא יעשה אם בכלל.

יש כסף? קנה קומפ'.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

יוסי אם יש לך כבר את ה6X9 וההתקנה שלהם לא בעייתית ברכב שלך אז אתה יכול לנסות לשים אותם מקדימה, יכול להיות שזה יהיה יותר טוב מ6.5 קואקסיילי אחר (תלוי כמובן מאיזה) אבל אם אתה קצר במזומנים וזו לא בעיה גדולה, אז לך על זה.

פורסם

אני בכל מיקרה לא מתכוונן לקנות קומפוננט

אפילו לא חשבתי על זה !

חשבתי לשים מקסימום 6.5" מקדימה

אז אתם אומרים שכדאי לשים את ה 6X9 מקדימה ? (בהנחה שאין דבר כזה קומפוננט !!!)

• תוכן חדש...