Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ברלינגו אם רדיו טייפ ורציתי להעביר את הרדיו דיסק שיש לי בגולף אליה אבל להפעיל אותם ביחד כלומר.....באחד מהם הרדיו לא עובד ואני חובב גלגץ אז אני רוצה שיהיה לי את שניהם באוטו אפשרי? אני יודע שיש מקום אבל האם יהיה מעמסה על הרמקולים וכל שאר הדברים שאני לא מבין בהם שקשורים לאודיו?

* הכותרת שלך נערכה. לא מקובל לרשום שאלה בלבד בכותרת. להבא תרשום

כמה מילים על תוכן ההודעה*.

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם
יש לי ברלינגו אם רדיו טייפ ורציתי להעביר את הרדיו דיסק שיש לי בגולף אליה אבל להפעיל אותם ביחד כלומר.....באחד מהם הרדיו לא עובד ואני חובב גלגץ אז אני רוצה שיהיה לי את שניהם באוטו אפשרי? אני יודע שיש מקום אבל האם יהיה מעמסה על הרמקולים וכל שאר הדברים שאני לא מבין בהם שקשורים לאודיו?.

אין טעם שתשים 2 hu הרי לא תשמע בשניהם במגביל.. אם ברדיו דיסק הרדיו עובד אז תחליף בינהם וזהו..

אך אם ברדיו דיסק הרדיו לא עובד (לא ציינת באיזה מהם הרדיו לא תקין).. אם יש לך תקציב תקנה רדיו דיסק חדש.

פורסם
יש לי ברלינגו אם רדיו טייפ ורציתי להעביר את הרדיו דיסק שיש לי בגולף אליה אבל להפעיל אותם ביחד כלומר.....באחד מהם הרדיו לא עובד ואני חובב גלגץ אז אני רוצה שיהיה לי את שניהם באוטו אפשרי? אני יודע שיש מקום אבל האם יהיה מעמסה על הרמקולים וכל שאר הדברים שאני לא מבין בהם שקשורים לאודיו?.

אין טעם שתשים 2 hu הרי לא תשמע בשניהם במגביל.. אם ברדיו דיסק הרדיו עובד אז תחליף בינהם וזהו..

אך אם ברדיו דיסק הרדיו לא עובד (לא ציינת באיזה מהם הרדיו לא תקין).. אם יש לך תקציב תקנה רדיו דיסק חדש.

אני עם אותה שאלה, אני עם רכב חברה, ואני לא רוצה להוציא את ה HU הקיים שלא יהיה בעיות אח"כ , יש אפשרות להתקין משהו שאוכל לשלוף אח"כ?

פורסם

הדרך הנורמלית היחידה היא אם יש לאחת מההד יוניטים כניסה של AUX IN.

אם אין, אפשר לנסות למצוא מתאם FM שיושב על תדרים מסויימים בהד יוניט אחד ומספק כניסות RCA שאליהן אפשר לחבר את ההד יוניט השני.

פורסם
הדרך הנורמלית היחידה היא אם יש לאחת מההד יוניטים כניסה של AUX IN.

אם אין, אפשר לנסות למצוא מתאם FM שיושב על תדרים מסויימים בהד יוניט אחד ומספק כניסות RCA שאליהן אפשר לחבר את ההד יוניט השני.

מתאם טוב עולה כמו חצי רדיו דיסק חדש.

מה עוד שזה טוב רק לרכבים עם הכנה ל 2din בהם אפשר להתקין שני מכשירים במקביל.

ברכבים אחרים זה תרגיל באלתור.

Leon Cupra 2009

פורסם

מתאם שבא עם הציינג'רים עולה איזה 200 שקל והוא מספיק טוב, בטח בשביל רדיו.

המתאם עצמו לא דורש שום אילתור, הכנסת שני רדיו דיסקים אולי יכולה להיות בעייתית אבל לא על זה מדובר כאן מדובר על איך אפשר לגרום להם לעבוד יחד.

בקיצור הרמקולים מחוברים להד יוניט אחד שהוא יהיה המרכזי, ואת ההד יוניט השני אתה פשוט מחבר דרך מתאם FM.

פורסם

הבנתי מה הוא שאל , אבל לפי דעתי הוא פשוט התעלם מנושא המיקום , כאשר במידה ואין לו 2 din זאת הולכת להיות הבעייה האמיתית.

לגבי המתאם , 200 שקל זה למתאם מאוד פשוט, אבל בהחלט מספק בשביל רדיו.

Leon Cupra 2009

פורסם

אם הברלינגו שלך אז תוכל להשקיע טיפה ולקנות רדיודיסק חדש (אחד סביר יעלה בסביבות 650 ש"ח)

אם היא לא שלך אני לא בטוח שבעל הרכב (ליסינג, חברה וכו') ייתן לך לאלתר ולחתוך מלבן לצורך התקנת HU אחר.

פורסם

משקיע בה אבל יש לי עוד רכב גולף שבא אני נוהג יותר ואני רוצה להחליף לה את הרדיו דיסק כי הזאתי ישנה מ 95 ואין לה שוק פרוטקט

אז בסופו של דבר אפשר או לא?

like a G-L-O-V-E

פורסם
כן אתה יכול לעשות את זה..

אין עם זה שום בעיות.

איפה אני מחבר אותם ביחד במכשיר :?: או לפצל תקבלים של הרמקולים :?:

(יש לי המון ידע בחשמל) אבל אין לי מושג מה עומד מאחורי הרדיו דיסק אוטו זה דבר חדש בשבילי. אני הדג נחש(נהג חדש)

like a G-L-O-V-E

פורסם

ההודעה שלך לא ברורה כל כך.

אתה אומר שיש לך מקום ושאתה רוצה להתקין שני רדיו דיסקים?

אם ככה, מה שאתה צריך זה את אותו מתאם FM שאמרתי.

החיבור לחשמל זהה לשניהם, ורק מאחד מהם תיקח את ההגברה, כלומר הרמקולים יתחברו רק לאחד מההד יוניטים.

פורסם
יש לי ברלינגו אם רדיו טייפ ורציתי להעביר את הרדיו דיסק שיש לי בגולף אליה אבל להפעיל אותם ביחד כלומר.....באחד מהם הרדיו לא עובד ואני חובב גלגץ אז אני רוצה שיהיה לי את שניהם באוטו אפשרי? אני יודע שיש מקום אבל האם יהיה מעמסה על הרמקולים וכל שאר הדברים שאני לא מבין בהם שקשורים לאודיו?

* הכותרת שלך נערכה. לא מקובל לרשום שאלה בלבד בכותרת. להבא תרשום

כמה מילים על תוכן ההודעה*.

הסבר...

מה זה מתאם FM ולמה הוא כל כך חיוני אני לא רוצה שיעבדו ביחד כמו מיקס אלא כל אחד בנפרד

like a G-L-O-V-E

פורסם

יש לרדיו דיסק כניסה מקדימה לדיסקמנים LINE IN כזה האם זה יחסוך את הקניה של המתאם?

דבר שני לידע כללי למה צריך מתאם? אי אפשר פשוט לחבר את הדיסק לרמקולים? כמו שתעשה בפיצול כבל חשמל?

like a G-L-O-V-E

• תוכן חדש...