Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה בכלליות כרגע יש לי ברכב HU ישן של פיוניר (40*4) שהולכת להתחלף בקרוב גם ככה ומקדימה שני קומפוננטים של קנווד 120 W וטוויטרים של פיוניר 80W

מאחורה יש שני 3 WAY של פיוניר 200W אם אני לא טועה

עכשיו זמנית אצלי באוטו יושב לו ללא מעש סאב 12" של boss ( בלי תגובות ציניות בבקשה על המערכת ) עכשיו ... מכיוון שהוא שוכב לא שם ופשוט מבקש ממני "חבר אותי בבקשה... נו משעמם לי סתאם לשכב בבגאג להכביד על האוטו" ובנוסף לרצון בווליום כללי גבוה יותר בתוך האוטו חשבתי על לקנות מגבר ולהוסיף לחגיגה ...

עכשיו מכיוון שההבנה שלי לא בדיוק מרקיעת שחקים והתקציב שחוק משהו ( משכורת אתם קוראים לבדיחה הזאת אה צהל?) של סביבות ה800 ש"ח פלוס מינוס הייתי רוצה לקבל הצעות מכם על מה לקנות , האם שווה ואיפה... ( משומש גם טוב ... :) )

המגבר לפי הבנתי יחזיק את הסאב ושני האחוריים

בגדול אני יחסית מרוצה מהסאונד שהמערכת מוציאה ( לא יודע... אני ממש אוהב את הסאונד של הHU שלי , יחסית חם ולא כמו הרבה מערכות ששמעתי ) אך קצת לא מופרד לטעמי במיוחד במוסיקה רועשת ...

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...