Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

לפני כמה זמן עלה לי לראש הרעיון לעשות ווליום בניפרד לסאב{כי אנין לי גישה מההד}.

סוף כל סוף מצאתי פוטנציומטר של 10 אום ואני רוצה לחבר אותו בטור לסאב כך שאני אוכל להגביר ולהנמיך את הסאב{כי הפוטנציומטר יהיה לידי באוטו}.

השאלה שלי אם זה לא יכול לישרוף משהו{כמו את המגבר למשל}.כי למגבר אפשר לחבר רמקול של 4 אום ואם אני אחבר פוטנציומטר אז ההתנגות תגדל...

אם יש למישהו דעות בנושא אשמח לישמוע!

חוץ מיזה הייתי רוצה לדעת איך זה עובד בקרוסים החיצוניים שיש להם מין רימוט לסאב?? מה זה לא על אותו עיקרון??

פורסם

איל,

נכון יש אוזניות ביתיות{לווקמנים למיניהם} שהולכים עם ווליום על החוט,

כל שאם הווקמן בתוך התיק אין צורך להוציא אותו כדי להנמיך את הווליום..

איך זה עובד שם??? וזה אחרי אחרי הגברה ולא ליפני.

חוץ מיזה אולי אפשר לשים פוטנציומטר לפני ההגברה כלומר על האר סי איי??

ד"א

נכון צדקת,הקרוס מיתחבר לפני המגבר עכשיו ניזכרתי!

פורסם

אחרי ההגברה. האות שיוצא מהטייפ ועובר לאוזניות "נתקל" בדרך בהתנגדות,

זה מוריד את העוצמה של האות שאתה שומע בסוף באוזניות.

פורסם

להשערתי כן, מאחר ולי יש פוטנציומטר שבא אורגינל עם הקרוס (של לאנזר לצערי הרב) בכל אופן אני משתמש בו רק לסאבים והוא כפי שציינת בא לפני ההגברה על ה RCA...

אני משער שאפשר לקמבן איזה משהוא עם ה RCA.. מאחר והוא מן הסתם מוציא זרם ממש חלש ואני לא חושב שזה יגרוס לאיזשהו קצר וכו'.

אבל זאת השערה כמובן, צריך לנסות :)

פורסם

אתה לא יכול להשוות את ההספק שיוצא מדיסקמן להספק שיוצא ממגבר.

כשפעם שמתי מחשב ברכב גם רציתי את האופציה הזו, וביררתי הרבה, האופציה הטובה היחידה הייתה לשים על הRCA פוטנציומטר. אבל זה גם לא הכי טוב אלא אם כן תעשה את זה מבודד כמו שצריך.

בכל אופן מעברי עם קומבינות במערכת הגעתי למסקנה שהן פשוט לא כדאיות.

כל כך חשוב לך שליטה על הבאס, עדיף, שתחליף להד יוניט עם יציאה לסאב או תקנה מגבר שיש לו את השלט.

אם יש לך יותר מיציאה אחת במגבר אתה יכול כעקרון לחבר RCA למגבר ולשלוט על העוצמה באמצעות הFADER.

פורסם

איל,

אין לי

אין לי

אין לי

את המגבר בטוח שאני לא אחליף מה שכן זה שאולי אני אחליף הד יוניט{ההורים טסים לחול בקרוב} אבל גם זה לא בטוח...

בקיצור אין לי שום דרך לחבר את זה.......איזה באאאאאאסה!!! :cry:

פורסם

איל,את הרעשי האדמה סידרתי מיזמן.................

ואז כשאמרתי ששטפתי את האוטו והתחילו רעשי אדמה וחשבתי שמשהו נידפק בסוף מה שהיה זה שלתוך הRCA ניכנס ברזל{חירר אותו מילימטר אחד}וזה מה שגבר לבעיות....

אם יש לך "דרכים לא כדאיות"אשמח לישמוע אבל בתנאי שזה לא שרוף שום דבר!!!

פורסם

איזה HU יש לך?

יש לך 2 זוגות RCA?

בעיקרון אתה יכול לעשות קומבינה כזאת לחבר את הרמקולים הקדמים והאחרים ל FRONT ואת הסאב בנפרד ל REAR ואז לשים את הפיידר ב FRONT ואז להעביר אותו לאט לאט לכיוון ה REAR ואז זה בעצם שולט לך על הסאב רק תיזהר לא לעבור את האמצא של הפיידר לכייוון את ה REAR כי אז בעצם אתה תלמיך את הרמקולים הקדמים.

הבנת מה אמרתי בכלל?? :shock:

פורסם

זה ממש פשוט יש לפתוח את המגבר לעבור על היציעהשל הסאב לימצוא את דרגת ההגברה הראשונה ולשם לחבר פונציומטר (בטח יותר גדול מ 10 אוהם)

אם אתה לא יודע איך לבצע את זה לך לטכנאי של טלביזיות וכ"ו והוא כבר יקמבן לך

MIKE 306

• תוכן חדש...