Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם רדיודיסק נשמע יותר טוב מאשר טייפ אם צ'ינג'ר, ואיך המגברים האלא של פיונייר:

gm-x564 100w *4

gm-x364 70w*4

האם litnig audio יותר טובים מהסדרה bolt

פורסם

BULT זאת סדרה של לייטנינג אאודיו ככה שזאת שאלה שהיא אפשר לענות עליה כמו לשאול אם קורולה יותר טובה מטויוטה....

לגביי הצ'נג'ר והרדיו דיסק, אין שום הבדל אם הרדיו טייפ תומך צ'נג'ר ומחובר לפי ההוראות, היה לי רדיו דיסק ועכשיו יש לי צ'נג'ר והאיכות היא זהה....

haters will hate

פורסם

אני חושב שעדיף רדיו דיסק עם צ'נצ'ר בגלל שהצ'נצ'ר נמצא בבגז' ולך הוא יותר קרוב לרמקולים האחוריים, מה שמקצר את מרחק החוטים ונותן איכות יותר טובה, זה בדוק.

פורסם
אני חושב שעדיף רדיו דיסק עם צ'נצ'ר בגלל שהצ'נצ'ר נמצא בבגז' ולך הוא יותר קרוב לרמקולים האחוריים, מה שמקצר את מרחק החוטים ונותן איכות יותר טובה, זה בדוק.

באיזה חוטים אתה מתשמש? חוטי טלפון?

יש לך איזה לימוזניה באורך 20 מטר?

יד דבר כזה שניקראה ניחות, וזה אומר שככל שהמרחק של הכבל ארוך יותר ואיכותו נמוכה התנגדותו גדלה. מדברים פה על מאות מטרים

יש לך באוטו כולה מרחק של 4 מטר כולל פיתולים וכ"ו, ואתה שם כבל עבה.

ראיתי כבלים למתח שמוכרים באוטו דיפו לרכב, קיבנימיט, אפילו בחברת החשמל אין כבלים כאלה עבים.

כן, יש לי זבל סיני באוטו ואני גאה בזה

פורסם
זה הבדל בין 4 מטר למטר אחד בלבד ! אורך הקבל קטן פי 4 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תלמד קצת מתמטיקה ופיזיקה...

אתה יודע מה...

תעשה ניסוי.

קח את אותו כבל, באורך של מטר וברואך של ארבה מטר.

בדיוק אותו כבל, אותו כבל עצמו, אותו RCA אותו יצרן הכל אותו דבר.

מדוד התנגדות וחזור אלינו.

פורסם

יוסי הכל קשקוש, מה גם שמילא היית אומר שיש לך איזו מערכת עם רכיבים יקרים, אפילו יצרני הכבלים האיכותיים והיבואנים שלהם טוענים שבמערכות זולות לא תשמע את ההבדל וצריך מערכת מאוד יקרה.

פורסם

תתקנו אותי אם אני טועה, אבל נדמה לי שמהצ'ינג'ר האות עובר לטייפ

וממנו לרמקולים?

אם לא אז למה לקנות טייפ??? נחבר את הצ'ינג'ר לרמקולים וזהו...

פורסם
Tבל אחי

זה חוק בחשמל

כמה שאתה מוסיף אורך לכבל

זה עוד התנגדות

אני חושב :)

צודק אבל ההיתנגדות היא מאוד זניחה.

בשביל שתרגיש איזה שהוא הבדל אתה צריך כמה עשרות מטרים טובים.

בקיצור, לרכב שגודל הכב הממוצע הוא 4 מטר , מהרדיו דיסק אל המגבר מאחורה, אין כלל שינוי בנאי שאתה שם חוט נורמלי עם RCA נורמלי.( כבל נפוץ שמקבלים עם הקיט לרכב)

פורסם

הציינג'ר מתחבר לרדיו טייפ ומהרדיו טייפ יוצאת ההגברה / RCA. כך שלפי הלוגיקה שלך עדיף כמובן רדיו דיסק.

מעבר לזה , הלוגיקה שלך לא נכונה לחלוטין , לא מדובר על מאות מטרים של חיווט ואין שום ירידה באיכות. מה עוד שהכבל לדוגמה שבין הציינג'ר למכשיר הוא דיגיטלי ולא אנלוגי כך ששם בכלל אין שום סיכוי לירידה באיכות.

Leon Cupra 2009

פורסם

הציינג'ר מתחבר לרדיו טייפ ומהרדיו טייפ יוצאת ההגברה / RCA. כך שלפי הלוגיקה שלך עדיף כמובן רדיו דיסק.

מעבר לזה , הלוגיקה שלך לא נכונה לחלוטין , לא מדובר על מאות מטרים של חיווט ואין שום ירידה באיכות. מה עוד שהכבל לדוגמה שבין הציינג'ר למכשיר הוא דיגיטלי ולא אנלוגי כך ששם בכלל אין שום סיכוי לירידה באיכות.

אממ..דווקא יש, אם הכבל ארוך במיוחד, מעל 20 מטר בערך..

אבל אורך אמרנו באוטו לא משנה..אפקטיבי זה 4 מטר לכל היותר

נ.ב למי שלא הבין, התכוונתי לכבל אופטי..

• תוכן חדש...