Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זאת המערכת שלי

pioneer 740mp

קומפוננט pioneer ts-c1625 160w

רמקולים אחוריים pioneer ts-e1695 180w 3way

מגבר rockford 20wX2

המגבר מחובר רק לאחורים

חסרים לי באסים הצליל מתכתי מדי וב HU יש יותר מדי כיוונים

מישהוא יכול להמליץ לי איך לשפר את השמיעה ברכב

תודה

my car sys.jpg

מזדה LANTIS F

שנת 98

פורסם

מה זה האופנה החדשה הזאת?

חסר אופצ' לשפר? תעיף ת'פיונירים תכניס MB/מורל/כל חברה אחרת ברמה הזאת תעיך ת'מגבר ותקנה משהו יותר חזק שיתמוך ברמקולים החדשים. תכניס סאב ותוסיך לו איזה מונובלוק..

חבר'ה תהיו רציניים, תמיד תמיד תמיד תמיד יש מה לשפר. גם אחרי שתעשה מה שאמרתי תוכל לבוא לפה עם ההודעה הזאת ולשאול מה יש לשפר? AUDISON וסדרות גבוהות של FOCAL..

אין לזה סוף!

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

אני חושב שהוא מתכוון מה הוא השיפור הכי קטן שהוא יכול לעשות כדי לקבל את התוצאה שהוא רוצה.

ולא לתכנן לו מאפס את המערכת.

חוץ מזה, סתם תהיתי לי למה אתה שולח אותו לקנות מורל וMB, או פוקאל?

אני אישית מאוד מאוד לא אוהב את הסאונד של פוקאל.

פשוט לא.

מורל? יש ויש...

MB לא יצא לי לשמוע.

גם לי מכרו הרבה לוקשים.

אז הלכתי עצמאית לחנות, שמעתי... ובחרתי.

ולא תמיד מה שראלימן אוהב כולם אוהבים.

פורסם
אני חושב שהוא מתכוון מה הוא השיפור הכי קטן שהוא יכול לעשות כדי לקבל את התוצאה שהוא רוצה.

ולא לתכנן לו מאפס את המערכת.

חוץ מזה, סתם תהיתי לי למה אתה שולח אותו לקנות מורל וMB, או פוקאל?

אני אישית מאוד מאוד לא אוהב את הסאונד של פוקאל.

פשוט לא.

מורל? יש ויש...

MB לא יצא לי לשמוע.

גם לי מכרו הרבה לוקשים.

אז הלכתי עצמאית לחנות, שמעתי... ובחרתי.

ולא תמיד מה שראלימן אוהב כולם אוהבים.

מי אמר שאני אוהב אותם? מי אמר שרק על אלה המלצתי לו?

מה הוא יכול לעשות? אמרתי לו בדיוק מה הוא יכול לעשות ואיפה להתחיל.

אם אתה/הוא פיספסת את זה אז מה שאמרתי זה שהוא צריך להתחיל עם הרמקולים.. אליהם להוסיך מגבר ולשקול לבסוף קניית סאב.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

עד כמה שאני הבנתי הוא שאל איך הוא יכול לשפר את איכות הצליל עם החלקים שקיימים אצלו. אתה לא יכול להגיד לו "תזרוק הכל ותקנה ציוד באלפי שקלים" חשבת על זה שאולי אין לו תקציב?

לדעתי התשובה היא די ברורה. אתה צריך עוד מגבר וסאב. זה הרי ברור שאין לך באסים, מכיוון שהרמקולים שלך לא אמורים להוציא באסים.

דני.

פורסם

לדעתי ...

אם אתה לא מעונין בעתיד במערכת באיכות גבוהה...

האפשרות הכי זולה ... שתוציא תוצאות טובות...

זה להביא 6*9 או 7*10 ...

אלה רמקולים אם שטח פנים גדול יותר מה 6 וחצי שיש לך ... והם מפיקים יותר באסים...

אחרי שיש לך את זה...

תבדוק איפה אתה מעדיף לחבר את המגבר...

על האחוריים... מה שיוציא לך באסים יותר טובים...

או דווקא על הקדמיים... מה שייתן לך כביכול במת סאונד טובה יותר...

בהצלחה !

פורסם
עד כמה שאני הבנתי הוא שאל איך הוא יכול לשפר את איכות הצליל עם החלקים שקיימים אצלו. אתה לא יכול להגיד לו "תזרוק הכל ותקנה ציוד באלפי שקלים" חשבת על זה שאולי אין לו תקציב?

לדעתי התשובה היא די ברורה. אתה צריך עוד מגבר וסאב. זה הרי ברור שאין לך באסים, מכיוון שהרמקולים שלך לא אמורים להוציא באסים.

דני.

לא הבנתי מה ניסית להגיד..

מצד אחד אתה אומר לי שהוא שואל איך אפשר לשפר עם החלקים הקיימים כי אין לו תקציב. אבל מצד שני אתה אומר לו להוסיף עוד ציוד..

אני חושב שאתה טועה, לדעתי עליו לשפר את הקיים לפני שהוא ממשיך הלאה. אני חושב שהשיפור יהיה גדול יותר אם הוא יכניס קומפ' טוב ואולי אחוריים טובים יותר מאשר שהוא יוסיך על הקיים מגבר וסאב. מבחינת SQ השיפור יהיה גדול משמעותית, אולי השכנים ישמעו אותו טוב יותר עם סאב.

לסיכום - בלי תקציב אין שיפור, הכל תלוי בכמה תקציב יש לו.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

כמובן שתקציב היא מילת המפתח.

אני אישית לא שמעתי את הקומפוננט שלו אבל שמעתי מאנשים שמאוד מרוצים ממנו והרבה מתקינים שממליצים עליו.

כמובן שSQ הוא לא יקבל מהמערכת, אבל את הבעיה של הבאסים סאב פשוט של פיוניר כן יפתור לו.

פורסם
כמובן שתקציב היא מילת המפתח.

אני אישית לא שמעתי את הקומפוננט שלו אבל שמעתי מאנשים שמאוד מרוצים ממנו והרבה מתקינים שממליצים עליו.

כמובן שSQ הוא לא יקבל מהמערכת, אבל את הבעיה של הבאסים סאב פשוט של פיוניר כן יפתור לו.

או - אפשר להסכים :D

רק מה שאני חושב אם אין תקציב אז שיעבור ל6 על 9...

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

כן, יש בזה משהו.

תסכים איתי שהרמקולים האחוריים שלו לא כאלו גרועים, בהשוואה ל6/9.

תסכים איתי גם שהמגבר שלו לא נותן לו כרגע הרבה יותר עוצמה מהHU.

אם הוא יקנה סאב של פיוניר שעולה, אם אני לא טועה פחות מ6/9 טוב, ויחבר אותו למגבר הקיים, את כל הרמקולים שיש לו יחבר לHU זה יספיק לו עד שיאסוף כסף ויקנה מגבר. כי הבדל באיכות לא תהיה לו בין 6/9 לבין הרמקולים הקימים שלו, רק תוספת באס.

פורסם
כן, יש בזה משהו.

תסכים איתי שהרמקולים האחוריים שלו לא כאלו גרועים, בהשוואה ל6/9.

תסכים איתי גם שהמגבר שלו לא נותן לו כרגע הרבה יותר עוצמה מהHU.

אם הוא יקנה סאב של פיוניר שעולה, אם אני לא טועה פחות מ6/9 טוב, ויחבר אותו למגבר הקיים, את כל הרמקולים שיש לו יחבר לHU זה יספיק לו עד שיאסוף כסף ויקנה מגבר. כי הבדל באיכות לא תהיה לו בין 6/9 לבין הרמקולים הקימים שלו, רק תוספת באס.

אני בספק אם ה-HU יוכל לדחוף סאב..

אל תשכח שאין לו אפשרות גישור. ככה ש22-25 RMS לסאב של 250-300 RMS זה קצת לא בכיוון.

אם יש תקציב לסאב + מגבר - מה טוב.

אם אין - הוא יאלץ להסתפק ב-6 על 9.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם
הוא אמר שיש לו מגבר של רוקפורד! אומנם חלש, אבל קיים!

אומנם חלש? 20 RMS לשני ערוצים. כמה זה יוצא בגישור? 50? 60? זה עדיין לא מספיק.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

• תוכן חדש...