Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כן אייל, הכבלים ארוכים ולא ניתן להבדיל בינהם, בסדר אני אנסה את הבטריה..

ד'א, חיברתי את הקרוס והטויטרים והיום אני יקנה את הפלאגים לוופרים - אין לי סבלנות כבר....

זה לא משנה אם הכבלים ארוכים.

על כבל אחד צריל להיות פס(שחור/אדום וכ'ו) וכבל אחד חלק, תשים לב לאן כל אחד מהם הולך(פלוס/מינוס) וככה תחבר בהמשך.

אמור זה שם של דג...

אם הבחור אומר שאין אז אתה מתעקש שיש? בכלל ראית את הכבל?

מבחן הבטריה צריך לעבוד, לא עוזר/ לא הצלחת? תנסה לחבר בשתי הדרכים, זו שתשמע לך יותר טובה זו כנראה הנכונה.

ראלימן

לא שמתי לב למה שהוא אמר!!!

קראתי ברפרוף.

להבא שים לב לפני שאתה מגיב סתם.

ראלימן

אתה האחרון שיגיד לי מתי להגיד ומתי לא להגיב!!!

שמור את ההערות שלך לעצמך!

פורסם

YAIRK המתקין הזה קשקשן.

מה שחשוב הוא שהרמקולים מחוברים באותה הקוטביות ביחס אחד לשני. מדובר פה בזרם AC ללא קוטביות לכן זה לא משנה. אם אחד מחובר הפוך ביחס לשני סך הכל יש שינוי בפאזה שיגרום לעיקוב באחד מהם. ברכב דווקא לעיתים הופכים בכוונה את הקוטביות כי זה יכול לעזור לעיתים בבעיות של פאזה שנובעים מהבדלים באורך גלי הקול.

פורסם
שינוי בחיבורים זה כמו שאתה (סליחה על הביטוי) תאכל מהטוסיק ותחרבן מהפה !!!

תחשוב לבד......

ממש לא, ליפעמים אפילו עושים את זה במתכוון :!::!:

פורסם
שינוי בחיבורים זה כמו שאתה (סליחה על הביטוי) תאכל מהטוסיק ותחרבן מהפה !!!

תחשוב לבד......

ידידי אם אתה לא יודע אז אל תגיב. הרבה פעמים הופכים צד אחד בכוונה כדי לנסות ולעזור לבעיות בPHASING וכמו כן מדובר בזרם AC ולא DC אז תסביר לי למה זה כמו שאמרת בבקשה.

• תוכן חדש...