Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

היתי רוצה לשקיעה במערכת סאונד באוטו שלי אבל בלי הגזמות של DVD וסאבים כפולים...

משהו איכותי ופשוט.

ברשותי 206XS, סאב 400WATT של פיוניר זרוק בבית ( די ישן, אך די טוב ), מגבר של אלפיין 100*1או 50*2 מגבר די איכותי ודי ישן, גם הוא זרוק בבית. מגש אחורי באוטו מעץ! MADE IN HOME! המגש המקורי בבית, כמו חדש! לא רציתי לחתוך אותו אז הכנתי מגש בבית.

באוטו יש לי 220 ואט מקס. של פיוניר + טוויטרים, קדמיים בדלתות אורגינלים ולא כל כך טובים + טוויטרים. HU - אורגינלית עם שלט בהגה ותצוגה בנפרד. על הHU הייתי רוצה לשמור ולא להחליף. ( זה גם טוב לגנבים, רואים HU זבל אז לא נוגעים ).

השקעה מינימלית ביותר, חבל על הכסף. אני לא חי האוטו, רק קצת הנאה אישית לפעמים.

1.רעיונות?

2. מחירים?

3.מה להוסיף?

4. מה להחליף?

5. כדי בכלל להשקיע?

6. לבד או מתקין ( אני מפחד לתת לבן אדם אחר את האוטו שלי, ומצד שני אין לי את הידע הדרוש, רק רקע )

פורסם

לפי דעתי תחליף את ברמקולים הקדמיים לסט קומפוננט טוב. תמכור את המגבר שלך תקנה מגבר ארבע ערוצים אפילו משומש ותחבר לו את הקומפוננט ואת הסאב שיש לך בבית.

לפי דעתי כל הסיפור יצא לך בסביבות ה-200 ש"ח ישמעו אצלך טוב ובלי כל כך הרבה השקעה של כסף.

פורסם
CORSA אחי איפה מצאתה קומפוננט ב-200 ש"ח + כסף להחליף מגבר :?::?:

תגיד לי גם אני אקנה :p

מצטער אחי חסר שם אפס אחד

• תוכן חדש...