Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי קצת כיוונים למגבר, והחלטתי לקצר קצת את הכבל פלוס (באיזה 10 ס'מ).

לא משנה, בקיצור קיצרתי אותו ובטעות הוא נגע בחלק החיצוני של המגבר והיה פיצוץ (מגבר מחובר לשילדה בגלל זה). אחרי זה המערכתלא השמיע כלום, בדקתי את הפיוז ונראה לי שהוא נשרף לא בטוח...

כמה יעלה פיוז AGU 40 אמפר חדש?

הפיוז וכול הקיט שקניתי הוא של לייטניג אודיו, כתוב שזה קיט ל-350 אראמאס.

המגבר שלי הוא 400 אראמאס של רוקפורד,וכתוב שמומלץ לשים לו כבל 4G ופיוז של לפחות 50A, יכול להיות שבגלל זה המגבר לא מנוצל?

פורסם

כמה יעלה לך הפיוז? כמה אגורות. כשנוגעים בכבל מתח מוציאים את הפיוז שעליו. מה זאת אומרת המגבר מחובר לשלדה? אתה צריך לחבר את המגבר לפלטת עץ ות הפלטב לחבר לאן שאתה רוצה, זו גם יכולה להיות הסיבה לרעשים שיש לך.

למגבר שלך מספיק כבל 8G אל תשכח שהוא לא מוציא 400 וואט בצורה שאתה מחבר אותו.

פורסם

אצלי הוא מוציא 300 (50 לכול סט פלוס 200 לסאב).

דבר ראשון, לפי מה שאמרתי עם הנגיעה של הכבל פלוס במגבר,יכול להיות שקרה עוד משהו? מה עם הפיוזים הפנימיים של המגבר?

דבר שני, הוא מחובר ישירות בלי פלטת עץ. זה רוקפורד הוא לא אמור לקלוט רעשים,וגם אם כן, יש אולי אפשרות לשים בד לבד דק בין המגבר לשילדה? אני לא רוצה לשים פלטת עץ פשוט.

נ.ב

פעם שאלתי באוטודיפו כמה עולה פיוז חדש אמרו לי 80! 40A

פורסם

הפיוז שעל המגבר הוא לא כמו הפיוז זכוכית שעולה הרבה כסף יחסית (בטח לא 80) זה פיוז עם ראש פלסטיק כמו שתמצא בלוח הפיוזים ברכב שלך.

תמיד יכול להיות שקרה עוד משהו אבל, כמו שאני מבין המגבר לא פעל נכון? דווקא הכי הגיוני שהפיוז שעל הכבל מתח נשרף.

הוא לא אמור לקלוט רעשים כי זה רוקפורד? איזו מין שטות זאת מה אתה חושב שרוקפורד זה איזה קלצ'ניקוב שתשים אותו 40 שנה מתחת למים תוציא והוא ירה?!

שים פלטה.

פורסם

הפיוז שנשרף הוא הפיוז של הכבל מתח! AGU 40A...

יכול להיות 80 שקל?הוא קטן כזהמעפאן.

לא רק שהוא נשרף גם הזכוכית נשברה, אני מפחד לדעת מה הלך שם, כולה הכבל מתח נגע במתכת....

אני עוד פעם שואל, האם אני יכול לשים בד כולשהו או משהו רק בין המגבר לשילדה שימנע רעשים? פלטה אני פשוט לא מכניס

פורסם

המינוס של כווווווווווווווולם מחובר לשילדה.

והרעשים יכולים לנבוע מהרבה דברים.

תנסה לסדר את הכבלים ליד המגבר במיוחד של ה RCA לפלוס.

אני היה לי RCA מלופף{כי הוא ארוך} וממש ראיתי איך זה משפיע על הרעשים.

ישבתי מאחורה באוטו ופעם הקרבתי את ה RCA לפלוס ופעם הרחקתי ולא תאמין איזה הבדל.

חוץ מזה גם הטייפ שלי לא היה מוארק טוב אז עשיתי לו הארקה ועכשיו {תפו תפו תפו} אין שום רעשים.

הכי טוב תיכנס לאוטו סאונד תדפיס את הדף על רעשי אדמה לך לאוטו ותתחיל לבדוק דבר דבר{זה מה שאני עשיתי}.

חוץ מזה יכול להיות שכשהעברת חוטים ה RCA נפגע {כן כן תתפלא גם כזה דבר}

פעם בלי כוונה נכנס לי לתוך הRCA מין קליפס מברזל ועד שלא הוצאתי אותו היו לי מאוד מאוד הרבה רעשים.

פורסם

אוקיי יוני, לא הגיוני שזה יעלה 80 שקל. יש לי כמה כאלה זרוקים בבית אבל לא נראה לי שאני אסע למרכז בשביל להביא לך פיוז :wink:

ברגע שהוא מבריג את המגבר ישירות לרכב הברגים יכולים לגעת במתכת שמחוברת גם לשלדה (או לחילופין ישירות לשלדה עם הוא הרכיב למשל בכנף.

בכל אופן חתיכת בד לא תעזור הרבה כי סיר להניח שאם הוא מחובר לגב המושב אז גם ככה יש שם בד והבעיה היא בברגים שמחברים את המגבר לגוף הרכב.

תנסה לפחות לפרק את המגבר ולהניח אותו על רצפת הבגז' רק לשם בדיקה לראות אם הרעשים נעלמים.

• תוכן חדש...