Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MAGNAT

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו מכיר את הדגמים הבאים:

קומפוננט- MAGNAT XTEMIC-216 70RMS

מגבר- MAGNAT XCITE 560W

מגבר- 4000 MAGNAT CLASSIC

סאב- MAGNAT REFLAX 300

איך הקומפוננט הזה לעומת ה- VB1 של לנזר.

המגברים הללו לעומת ה-VIBE של לנזר

והסאב לעומת הפיוניר 600W

תודה רבה רבה לכל העונים :wink:

2pac

west side

פורסם

אני לא יודע בדיוק לגבי הדגמים האלה אבל magnat היא חברה מאוד ותיקה ואיכותית .

יש לי רמקולים אחוריים שלהם והם עובדים מצויין.

הסדרות הגבוהות והיקרות שלהם נחשבות למאוד מאוד טובות ואין בכלל להשוות אותם לפיוניר או לאנזר.

פורסם
קודם כל אלו מוצרים מאוד מוכרים ואיכותיים והם מיובאים לארץ על-ידי היבואן של YAMAHA בישראל

מידע:

http:// http://www.home-car.co.il/search.asp?qmanufact=MAGNAT&qsearch=

ודבר אחרון, אין מה להשוות ל-PIONEER או LANZAR פשוט תקנה !!!

שתי שאלות לי אלייך בעקבות התגובות שלך בת'רדים :

1) מאיפה הדעות הנחרצות והלא נכונות שלך ?

2) בכל הודעה תיתן לינק ל Home-Car? אני אתחיל לחשוב עוד מעט שאתה מפרסם אותם ולהוריד לך את הלינקים.

Leon Cupra 2009

פורסם

אלו כנראה הסדרות הנמוכות, כי המחירים שלהם נמוכים.

POKO ציין שיש סדרה שלהם BULL POWER שמיוצרת בסין, אז אני משער שזאת זאת, אבל רציתי להיות בטוח.

POKO :?: אתה מכיר את הסדרות האלה :?::?:

2pac

west side

פורסם

למען האמת יצא לי לשמוע רק חלק קטן מאוד מהליין של Magnat ואני לא אוהב להגיב על דברים שלא שמעתי בעצמי.

ממה ששמעתי , הסדרות הנמוכות ממש לא מומלצות , ציוד סיני זול ולא איכותי. הסדרות הגבוהות יותר נותנות יופי של ביצועים.

לדוגמה , שמעתי רכב עם קומפוננט קדמי שלהם ו 6X9 מאחורה (גם שלהם) , לא יודע מאיזו סדרה, והסאונד היה נחמד מאוד.

מצד שני יצא לי "לשמוע" מגבר Bull Power שהיה נראה זוועה מבחינת איכות הרכבה והוציא עוצמה פחותה משמעותית מהמוצהר וכן סאב בתיבת Bandpass מקורית שהיה גם הוא לא מלהיב.

המלצתי היא שתשמע ותחליט , ל Magnat בהחלט יש ציוד איכותי ולא הייתי פוסל אותם.

Leon Cupra 2009

• תוכן חדש...