Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, שרפתי מגבר אחד, היה כיף, עשן ,ניצוצות... אבל לא משנה ממש כי יש אחריות שנה.., פתחתי אותו , אין נגדים שרופים א כבלים, כנראה המייצב הלך.

אגב, רק לציין שבניגוד לאנשים אחרים פה בפורום אני מזל שור, ועד שאני לא מתקן את זה האוטו לא זז מהחניה!

אז הנה הבעיותה חדשות שצצו:

ברוב טובו של המתקין הערבי ששם לי את הרדיו דיסק וקיצר לי חצי מהאוטו, הרדיו דיסק לא מוציא אות remote נורמלי , הוא מדליק את המערכת ומכבה , ואז במקום מוזיקה יש קליקים כאלה, בהתחלה (לפני חודשיים) חשבתי שזה אולי הRCA דפוק אבל שחיברתי את זה למקורות אחרים (היום) התברר שמשהו בremore דפוק..

אז מה שאני עכשיו עושה זה לחבר את הremote" הפלוס והמינוס כרגיל ואני מקצר בין הפלוס לremote, רק ככה המגבר עובד. שאני מנסה לקצר עם פלוס גם בפלוס וגם בremote מבלי שהוא מחובר לרדיו דיסק הקליקים חוזרים..

מה שנותן לנו הנחה כזאת:

remote+פלוס+ מינוס - לא עובד

remote מחובר לרדיו דיסק מקוצר לפלוס+פלוס+מינוס עובד!

remote שלא מחובר לרדיו דיסק מקוצר לפלוס+פלוס+מינוס לא עובד!!!

אז מה שאני חשבתי לעשות זה מפסק כזה, כי הרי אי אפשר שהמגבר יפעל כל הזמן..

בעיה 2! הנפוצה ביותר!

אני נותן גז, שהוונטה עובדת ושסתם מנוע עובד שמומעים אותם דרך הרמקולים, כניראה צריך לחזק הארקה? או ליצור לולאת אדמה אם הייתי יודע איך לעשות את זה ..

בעיה 3!

שאני מגביר מעל רמה 30 נישמעים כאלה כמו פרצי חשמל, כניראה אחד החוטים משוחררים מאחורה..

אנא בלי תגובות בונות, למי שיש רעיונות מעשיים (לא כולל לשלוח לתיקון\חשמלאי\לזרוק לזבל) אודה לו מאוד..

כן, יש לי זבל סיני באוטו ואני גאה בזה

פורסם

מורדי עם הכבוד אתה לא משאיר לנו הרבה מה להגיב, קודם כל באמת שתנסה לתקן את הרדיו-דיסק במידה שאתה לא מעוניין מפסק זה פתרון אפשרי אבל יש לו חיסרון שכל פעם שאתה שוכח לכבות אותו המגבר פועל 20 שעות רצוף וחוץ מזה הצריכת זרם שלו יכולה לשגע לך את האזעקה !!!

2) האם הRCA והמתח מועברים כמו שצריך משני הצדדים (שמאל מתח, ימין RCA)???

3) בדוק שהמתקין הערבי לא הבריג במקרה על אחד מהכבלים של הרמקולים. (גורם לרעשים איומים ויכול לשרוף מגבר)

4) הארקה לא מספיק טובה , תנסה להחליף.

5)כבלים RCA ברמה נמוכה ללא סיכוך. (אם כן אולי הגיע הזמן להחליף)

5) ייתכן כי המגבר פשוט למדי והGAIN פתוח מעל החצי והוא סופג רעשים.

6)HU דפוק לחלוטין.

לגבי העוצמה שאתה מגביה תן לי לנחש ש35 זה המקסימום, ככל שאתה מגביה העיוות של הHU עולה והסיגנל "מלוכלך" יותר, תכוון את המגבר שיהיה בפול ווליום בעוצמה 25.

מקווה שעזרתי!

• תוכן חדש...