Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

LIGHTING AUDIO VS ROCKFORD?... איך הרמקול ? איכות , עוצמה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך הרמקול 70 וואט RMS ..... :)

לעומת רוקפורד 75 RMS...

בנוסף אני מושיב את השניים על מגבר

שני החברות ת'חלס תחת בית אחד (רוקפורד שולטת על LIGHTING AUDIO)...

בכל אופן איך הרמקול?

הרבה יותר זול לי לקנות אותו...

רוקפורד עולה לי בין 1300-1500 .. סדרת FNX (זול אבל עדיין יקר לי, וחוץ מזה יש בעיה של עומק בדלתות)....

פורסם

אחי הכל עיניין של טעם. אני למשל לא סובל את הרוקפורד, את הלייטנינג לא שמעתי.

אבל במחיר הזהיש מבחר גדול למה דווקא אלו?

עצה:תקשיב לרמקול לפני שאתה מחליט בגלל ה"שם".

פורסם

בגדול (דעתי האישית),

אבל הבעיה היא שלLIGHTNING אין עוד סדרות,

לעומת RF שיש להם גם סדרות גבוהות יותר, (ראה ערך Q).

בכל אופן - בתווך מחירים שאתה מחפש, הLIGHTNING.

האלפא

פורסם

זה הכל תלוי באיזה סאונד אתה מחפש לדעתי הליטנינג נותנתים סאונד יותר "חי" יותר מתאים למוזיקה אלקטרונית הטויוטרים שלהם מאוד חזקים יחסית אבל שוב לדעתי זה מיותר לשאול "מה יותר טוב" זה הכל עניין של דעה אישית יש אדם שיאוהב יותר טוויטרים של 19 שקל יותר טוייטרים של 2000 שקל ולהפך בקיצור לך שמע ותחליט!

פורסם

חבר שלי קנה אותם, שרף את הטוויטרים תוך יומיים... וזה על 50 וואט RMS הגברה בלבד.. והמגבר לא היה סגור עד הסוף (ככה שלא יצא זרם קיצוני כל שהוא מהמגבר...)...

שיהיה, אין כמו טוויטרים של מוטורולה :) 100 ש"ח לא נשרפים בחיים!..

פורסם
אין כמו טוויטרים של מוטורולה :) 100 ש"ח לא נשרפים בחיים!..

או של RED SOUND :lol:

וג'וקר למה אתה סגור רק על שתי החברות האלה ?

לך תראה עולם ןאז תחליט זה ים כסף ויש לך הרבה מבחר...;)

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

לצורך העניין כמו שאמרת רוקפורד הם בעלי הבית היום של לייטנינג אודיו( וגם MB QUART) למי שלא יודע אבל באיכות מוצרים וחומרים של MB QUART הם הסכימו לא לגעת מהסיבה הפשוטה שהם רוצים לשמור על רמת מכירות גבוה. בקשר לרמקולים של לייטניג אודיו החומרים הם זהים לחלוטין לאותם חומרים של הרמקולים של רוקפורד, מה שאומר שזה כבר לא משנה הבעיה היחידה היא שבאמת ללייטניג אודיו אין את הסדרות הגבוהות שיש לרוקפורד, אבל מבחינת הסדרות הנמכות יותר זה רמקול זהה לחלוטין.

Do you wana hear it or Ya wana pump it

• תוכן חדש...