Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש איזה בחור שקוראים לו נתן והוא מוכר ליד התחנה מרכזית מערכות לרכב בזול ביקרתי אצלו לא מזמן והוא התחייב שהכל מקורי ולא מזוייף או גנוב , לי יש 206cc ואני רוצה להרכיב מערכת איכותית ולא סתם בסים ורציתי לדעת שני דברים : 1. אם בכלל כדאי להתעסק עם הנתן הזה ? 2. מה אפשר לקנות בתקציב של 5000 שקל כולל הכל רמקולים מגבר סאב ורדיו דיסק ושוב אני מחפש איכות ולא רעש

אשמח לקבל תשובות מכל חברי הפורום ולא רק מפוקו

בתודה מראש אלירן :shock:

פורסם

יש באיזור ההוא שלושה כמוהו, מה שבטוח אם אתה כבר קונה שם אז רק אצל נתן!

לפני שאתה קונה אצלו משהו תבדוק טוב טוב מה אתה רוצה ותחליט על משהו ספציפי!

הבן אדם יבלבל לך את השכל, שלא תקשיב לשום מלה ממה שהוא אומר לך! המחירים שלו סבבה, אני בעצמי קניתי אצלו כמה דברים והגעתי אליו מאנשים דיי רציניים בתחום. כך שאפשר לסמוך עליו. אבל הכי חשוב על תקשיב למה שהוא ינסה לשכנע אותך!!!! תבוא מוכן.

פורסם
יש באיזור ההוא שלושה כמוהו, מה שבטוח אם אתה כבר קונה שם אז רק אצל נתן!

לפני שאתה קונה אצלו משהו תבדוק טוב טוב מה אתה רוצה ותחליט על משהו ספציפי!

הבן אדם יבלבל לך את השכל, שלא תקשיב לשום מלה ממה שהוא אומר לך! המחירים שלו סבבה, אני בעצמי קניתי אצלו כמה דברים והגעתי אליו מאנשים דיי רציניים בתחום. כך שאפשר לסמוך עליו. אבל הכי חשוב על תקשיב למה שהוא ינסה לשכנע אותך!!!! תבוא מוכן.

למה רק אצל נתן?

מה אם האחרים? יש לי חבר שקנה שם מאחד שקוראים לו יוסי - מה אתה אומר עליו?

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם

קניתי אצל יוסי שני מגברים לפני פחות משבוע.

לפני אלו שלקחתי הוא הוציא לי לפחות שמונה מגברים משומשים והציג אותם כחדשים. אם הייתי מבין בזה קצת פחות והייתי פחות ערני אז הוא היה מצליח לעבוד עלי. הקטע שאין להם שום בושה לשקר לך בעיניים אחרי שאתה תופס אותם על שקר, פעם אחר פעם.

בגלל זה אני אומר לא להאמין לשום מלה שלהם!

אין מה להגיד המחירים טובים! אבל לבדוק הכל בשבע עיניים, ואם אתה לא מבין בזה עדיף לא להתקרב!

פורסם
קניתי אצל יוסי שני מגברים לפני פחות משבוע.

לפני אלו שלקחתי הוא הוציא לי לפחות שמונה מגברים משומשים והציג אותם כחדשים. אם הייתי מבין בזה קצת פחות והייתי פחות ערני אז הוא היה מצליח לעבוד עלי. הקטע שאין להם שום בושה לשקר לך בעיניים אחרי שאתה תופס אותם על שקר, פעם אחר פעם.

בגלל זה אני אומר לא להאמין לשום מלה שלהם!

אין מה להגיד המחירים טובים! אבל לבדוק הכל בשבע עיניים, ואם אתה לא מבין בזה עדיף לא להתקרב!

איך ידעת שהמגברים משומשים ???

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
יש איזה בחור שקוראים לו נתן והוא מוכר ליד התחנה מרכזית מערכות לרכב בזול ביקרתי אצלו לא מזמן והוא התחייב שהכל מקורי ולא מזוייף או גנוב , לי יש 206cc ואני רוצה להרכיב מערכת איכותית ולא סתם בסים ורציתי לדעת שני דברים : 1. אם בכלל כדאי להתעסק עם הנתן הזה ? 2. מה אפשר לקנות בתקציב של 5000 שקל כולל הכל רמקולים מגבר סאב ורדיו דיסק ושוב אני מחפש איכות ולא רעש

אשמח לקבל תשובות מכל חברי הפורום ולא רק מפוקו

בתודה מראש אלירן :shock:

למה ?

למה ללכת על סחורה מפקופקת שבערך באותו כסף אתה יכול לקבל דברים מעולים.

למה לקנות סחורה שכנראה נגנבה מאיפהשהו ובצורה מסויימת לעודד את זה ?

אם הייתי מסתכל בפורום הייתי רואה שיש אלטרנטיבות טובות בהרבה.

רדיו דיסק של בלאופונקט 1450 שקל

מגבר לנזר שהוצע כאן, 1400 שקל.

קומפוננט טוב של DLS יעלה בין 700 ל 1000.

נשאר כ 1000 ששקל לסאב נחמד.

מ

פורסם

מסכים עם שלומי, עם תקציב כזה אין לך מה לחפש שם, ויותר מזה עם תקציב כזה אין לך סיבה להסתכן על סחורה שהיא אפילו טיפה מפוקפקת.

עם תקציב כזה יש לך אפשרות לבנות מערכת טובה עם מרכיבים ברמה עם אחריות.

אז מה אתה רוצה במערכת?

תענה על זה ותקבל מספיק המלצות מכולם פה, בלי צורך בשום נתן או חזי או יוסי או סבתא יוכבת.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

אני לא מכיר את נתן אבל לא הייתי קונה בכזה מקום

במחיר הזה לך על שני מגברי אופטי 2 ערוצים או וויב אחד של ארבעה ערוצים - עד 2000 ש"ח

סאב - קיקר או אחרים בכ 1300

רמקולים - מספר אופציות בכ 700-1000

דק - הבלאופונקט

Leon Cupra 2009

פורסם

אני רוצה במערכת שלי : hu איכותי עם תצוגה יפה בגלל שבcc הHU יושב גבוה וזה רכב פתוח אז אני מחפש משהו מרשים אבל זה כבר שאלה של טעם , אני רוצה סט קומפוננט שיתן צליל יפה ונקי אני אישית אוהב שהצלילים הגבוהים כאילו מלטפים ולא צורמים באוזן , סאב נחמד וקטן שלא יתפוס הרבה מקום כי אין מקום לסאב גדול ושהסאב גם ילטף ולא סתם ידפוק , ושהמגבר יהיה איכותי מאוד ושיהייה אמין שאני יוכל להשתמש בו הרבה והוא לא יתחמם ויהרס כל שני וחמישי והכי חשוב שתמליצו לי מאיפה לקנות את כל הדברים האלה ומי יכול לעשות לי הרכבה יפה ומקצועית

בתודה , אלירן :)

פורסם
אני רוצה במערכת שלי : hu איכותי עם תצוגה יפה בגלל שבcc הHU יושב גבוה וזה רכב פתוח אז אני מחפש משהו מרשים אבל זה כבר שאלה של טעם בתודה , אלירן :)

וזה למה הגנבים יבואו דווקא אליך.

אנשים עם מערכות מפוצצות מחפשים איך להסתיר, ואתה מחפש להרשים? אני לא מבין מה הרעיון

ותאמין לי אחרי שיפרצו לך את תקלל את כל העולם ואם יפרצו (מקווה בשבילך שלא) זה לא יסתכם רק במערכת אלא בסאב מגבר וכל מיני דברים אחרים שיקרצו לגנב בדרך

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אני רוצה במערכת שלי : hu איכותי עם תצוגה יפה בגלל שבcc הHU יושב גבוה וזה רכב פתוח אז אני מחפש משהו מרשים אבל זה כבר שאלה של טעם , אני רוצה סט קומפוננט שיתן צליל יפה ונקי אני אישית אוהב שהצלילים הגבוהים כאילו מלטפים ולא צורמים באוזן , סאב נחמד וקטן שלא יתפוס הרבה מקום כי אין מקום לסאב גדול ושהסאב גם ילטף ולא סתם ידפוק , ושהמגבר יהיה איכותי מאוד ושיהייה אמין שאני יוכל להשתמש בו הרבה והוא לא יתחמם ויהרס כל שני וחמישי והכי חשוב שתמליצו לי מאיפה לקנות את כל הדברים האלה ומי יכול לעשות לי הרכבה יפה ומקצועית

מה שהמלצתי עדיין נשאר, אבל אל תצפה לקבל מערכת של 20,000 ב 5000. בכל אופן כמובן שצריך להוסיף לכל זה עלות התקנה. אני מתקין אישי בדיגיטל סאונד בהרצליה פיתוח -09-9576522, כמה מחברי הפורום כבר היו שם ואתה יכול לשאול לדעתם.

Leon Cupra 2009

פורסם

אם אתה רוצה HU יפה אז הפיוניכסים עם האנימציות תפורים עלייך . . .

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...