Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה מעניינת!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במגבר 4 ערוצים , 2 הערוצים הראושנים תלוים בשנים האחרים? הכוונה היא אם אני מחבר סאב ממש חזק על 2 ערוצים הוא מוריד לי מההספק של 2 הערוצים הנותרים?

פורסם

עדיף על פני מגבר 4 ערוצים?

כן.

מהסיבה שלרוב מגבר 4 ערוצים הוא בעל הספק נמוך יותר ממגבר עם 2 ערוצים במחיר זהה.

אבל לסאבים יש מגבר ייחודי. מגבר של ערוץ אחד - מגבר מונובלוק. זה המגבר שמוגדש אך ורק לסאב והוא עדיף על פני 2,4,6 וכו' ערוצים..

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

הסיבה שלמגבר 4 ערוצים פשוט יש פחות כח ליציאות האחרות כאשר אתה מחבר סאב היא שלמגברים הפשוטים יש ספק כח אחד במגבר, לדוגמא בPPI, PLANET AUDIO, ORION יש שני ספקי כח במגבר אבל במידה ותשים קבל לא תרגיש בנפילות הכח גם במגבר פשוט.

פורסם

גם לחברות פשוטות יותר יש הפרדה בין ספקי הכח.

לא תרגיש בהבדל שמיע בין מערכת שיש לה קבל לבין מערכת שאין, סך הכל ההבדל שיהיה הוא שהאורות שלך לא יהבהבו חוץ מזה אין שום תועלת וגם לא "הקלה" על מערכת החשמל.

פורסם

האם למגבר 4 ערוצים יש 2 כיווני gain?

אם לא, אז איך ניתן לקבוע את היחס בין עוצמת הסאב לעוצמת הרמקולים? :?:

או שאולי אני מפסס לגמרי את הנקודה... :oops:

פורסם
האם למגבר 4 ערוצים יש 2 כיווני gain?

אם לא, אז איך ניתן לקבוע את היחס בין עוצמת הסאב לעוצמת הרמקולים? :?:

או שאולי אני מפסס לגמרי את הנקודה... :oops:

אכן כן.

יש לך 2 כיווני GAIN.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.