Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה ההבדל בין DEH-P7400MP ל -DEH-P7450MP

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו מוכן להסביר לי מה ההבדל בינהם?

גם הבנתי שיש דגם פרימייר ודגם עם rds שניקרא 7400r

קיצר אם מישהו יכול לעשות לי סדר בדברים לפני שאני קונה מחר זה יהי סבבה

תודה... 8)

מה חתימה ??? אני לא חותם לכם על כלום עד שאני רואה עורך דין!

פורסם

דגם 7400 הוא דגם אירופאי - לרוב מגיע ללא שלט אלא בתוספת תשלום מקבלים שלט להגה , הדגם כולל RDS לרדיפת תחנות והצגת כיתוב על צג המכשיר , בנוסף יש לו כניסה לדיבורית של טלפון נייד שמנמיך את המוסיקה ברגע שיש שיחה נכנסת ...

7450 - מגיע עם שלט דק בסגנון כרטיס אשראי , ללא RDS וכניסה לדיבורית .

חוץ מהנתונים האלה המכשירים זהים .

דרך אגב , המכשירים ממולצים בחום !! איכות סאונד ואפשרויות כיוונון ברמה מאוד גבוהה ,

כוללים בתוכם קרוסאובר דיגיטלי .

חסרון - זמן טעינה בין שיר לשיר (רק ב MP3 ) , ישנו דיליי של שנייה-שתיים בין שיר לשיר .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

אהה ... סורי ...

לגבי הפרמייר ... אין לי מושג מה ההבדל בינו ל 7400\7450 ... אבל אם הפרש המחיר סביר לך על הפרמייר ...

דרך אגב , הדגמים של הפרמייר החדשים הם בני 3 ספרות ... לדוגמא : 740 PREMIRE

840 PREMIRE

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

QuickSilver

תודה על התשובה המפורטת אחי..(אגב דיברתי איתך במפגש של יום שישי לגביי המערכת שלך (זה אני שהייתי עם המעיל עור הארוך)).

קיצור מה לגביי הפרמייר??

ואגב לפי מה שהבנתי שה 7400 עדיף על 7450 זה הגיוני?? האם ה7450 לא יקר יותר??

מישהו יכול לעזור לי לפני שאני רוכש?

אגב אני מיתכוון להזמין מהאתר home -car האם מישהו יכול לתת לי פרטים על האתר ?? ז"א האם הם אמינים? זמן ההגעה של המוצר, וכו...

מה חתימה ??? אני לא חותם לכם על כלום עד שאני רואה עורך דין!

פורסם

ההבדל בין הדגמים נובע "מהשייכות האזורית " של כל מכשיר:

7400r מיועד לשוק הארופאי לעומת המכשירים הארופאים הם הכי איכותיים באותה סידרה

7450 מיועד למזרח התיכון ( pioneerr-golf ) מעט פחות טוב עם פחות שיכלולים מעמיתו הארופאי( אין rds שתי יצאות למגבר במקום 3 ב-7400)

הסיבה שה-7400 בארץ זול יותר נובע מהעובדה שיש כ-5 יבואנים לפחות שמביאים את הדגמים הארופאים:רדיו מארס, ברוקס סטיראו,רדיו יזיד שהוא הכי זול בצפון ועוד כמה בת"א

לעומת זאת רק עוזי רדיו מביא את הסידרה של ה-xx50

לגבי הדגמים המריקאים ה-פרמייר נחשב איכותי יותר

• תוכן חדש...