Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום החלפתי את הרמקולים (השמאי הסכים להכניס אותם לביטוח רק שלא מחייב שהביטוח יאשר את ההחלפה) ויצא לי לשאול את המתקין איך הוא חותך רק שהתשובה לא היתה לעניין, התשובה היתה שהחיתוך נעשה עם ג'קסון ועל הקרטון של הרמקולים יש שבלונה!

כשחיפשתי את השבלונה לא מצאתי אותה ורציתי לדעת באמת איך אפשר לעשות חיתוך מתאים לכל הגדלים.

גם הבחנתי בהבדל בצלילים בין הרמקולים החדשים (300וואט) לרמקולים הישנים (260 וואט מלפני שנתיים הדגם הקודם) והחדשים נשמעים לי יותר רכים ונעימים יותר מבחינת באס והטוויטר המובנה נוגד את הרכות ומשתלב לי טוב באוזן.

(שלב הבא קומפננט שיהיה התקציב והיכולת לבחון את המורל אצל מתקין שיש לו מחוברים בסטנד)

בנוסף זה שהתקין לי את הרמקולים אמר שיהיה דרוש לי מגבר כדי לדחוף את הרמקולים, עד היום לא הבנתי למה דרוש מגבר? הרי העוצמה שהרמקולים יקבלו מהמערכת תיהיה שווה לעוצמה שהרמקולים הישנים קיבלו רק שהחדשים יכולים לקבל עוצמה גדולה יותר. איזה שינוי יתן המגבר? ומה משמעות המילה "לדחוף" את הרמקולים, מה הכוונה בלדחוף?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

כן אני יודע שהוא ניסה לדחוף (גם ככה אין תקציב והמגבר לא בעדיפות ראשונה)

רק רציתי לדעת מה הכוונה במושג לדחוף, אם נגיד יש מערכת ויש רמקולים, ואומרים לי שהמערכת לא תצליח לדחוף את הרמקולים ודרוש מגבר, אז מה הכוונה בזה? (הכוונה שדרוש מגבר ברור, אבל תכנית מה זה אומר)

ועדיין מעניין אותי החיתוך במגש

ד"א, היום שהשמעתי לשמאי את הרמקולים הישנים הם נשמעו כמעט ללא תקלות (למרות שכן יש בעיה שחוזרת מידי פעם), האם יש לכם הצעה מה אפשר לעשות איתם? (רק השמאלי עם בעיה שבאה והולכת כנראה)

in the face

with a chair

פורסם

במקרה של אם יהיו לך רמקולים בעלי נצילות גרועה והספק RMS גבוה מהממוצע,

והמכשיר שלך לא יוכל להתמודד איתם, אז כדאי לך מגבר "כדי לדחוף" אותם.

חיתוך עם נעשה בצורה מקצועית לא מחייב שום שבלונה,

ובקשר לרמקולים צריך לשמוע על מה מדובר.

האלפא

פורסם

נראה לי שאתה לא הבנת.

הרמקול שנפגם, זה בגלל שהמגנט שלו או הממברנה יצאו ממירכוז (עקב תאונה שהרמקול עבר) לדיברי המתקין ולכן הרמקול לא עובד טוב, אז החלפתי את הרמקולים והוא התקין לי חדשים ועכשיו הביטוח צריך לאשר לי את ההחלפה רק וזהו.

מה מוזר?

in the face

with a chair

פורסם

אז אני מבין שאין מה לעשות ברמקול הפגום וגם עם החבר הטוב שלו.

הבעיה באה והולכת ככה שאולי אפשר לסדר איתם משהו?

in the face

with a chair

• תוכן חדש...