Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Rockford 9110 VS Pioneer MP7400 PREMIER

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתם אומרים על 2 אלו? מה טוב יותר? איזה עדיף?

אם אפשר, תשימו בבקשה דגש על איכות הצליל שאני מפיק מהם.

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם

תראה יש חלק שיגידו לך שהאיכות של הRF תהיה טובה יותר ויש חלק שחושבים שאין הבדלים שניתן לשמוע בין HUים שונים, אבל לדעתי כן יהיו הבדלים, לא ממש גדולים כי בעבר היה לי רדיו טייפ של קנווד ואחרי שעברתי לרדיודיסק(קנווד) אז היו הבדלים לא קטנים באיכות וזה היה עוד עם רמקולים רקובים. יתרון שיש לפיוניר זה האקולייזר ויציאה נוספת למגבר אבל כמובן דילאי בין שיר לשיר לוקח שנה וזה מעצבן מאוד... בכל מקרה לפי מה שכתוב על אופציות של הRF אני לא מבין למה הוא כל כך יקר(על פי onlinecarstereo) בכל מקרה אם אתה יכול לחיות על הדילאי של הפיוניר על הוא עדיף אבל לדעתי עדיף לך ללכת על הRF 9400 כי הוא משום מה זול יותר ובעל אופציות רבות יותר מה9110, בכל מקרה אם אתה הולך על הפיוניר אז עדיף לך לחכות קצת עד שיגיעו הדגמים החדשים...

Kenwood HU

Kenwood Rear 7*10 80W RMS Speakers

Morel Hybrid 6 Component System

Lightning Audio S2.300 1*340W RMS

Lightning Audio S2.250 2*75W RMS

Lanzar VIBE420 2*150W RMS

Rockford Fosgate 12" Subwoofer

פורסם
תראה יש חלק שיגידו לך שהאיכות של הRF תהיה טובה יותר ויש חלק שחושבים שאין הבדלים שניתן לשמוע בין HUים שונים, אבל לדעתי כן יהיו הבדלים, לא ממש גדולים כי בעבר היה לי רדיו טייפ של קנווד ואחרי שעברתי לרדיודיסק(קנווד) אז היו הבדלים לא קטנים באיכות וזה היה עוד עם רמקולים רקובים. יתרון שיש לפיוניר זה האקולייזר ויציאה נוספת למגבר אבל כמובן דילאי בין שיר לשיר לוקח שנה וזה מעצבן מאוד... בכל מקרה לפי מה שכתוב על אופציות של הRF אני לא מבין למה הוא כל כך יקר(על פי onlinecarstereo) בכל מקרה אם אתה יכול לחיות על הדילאי של הפיוניר על הוא עדיף אבל לדעתי עדיף לך ללכת על הRF 9400 כי הוא משום מה זול יותר ובעל אופציות רבות יותר מה9110, בכל מקרה אם אתה הולך על הפיוניר אז עדיף לך לחכות קצת עד שיגיעו הדגמים החדשים...

אין להשוות מעבר בין רדיו טייפ לרדיודיסק למעבר בין רדיודיסקים שונים.

מן הסתם שלדיסק תהיה איכות פי כמה וכמה מטייפ.

מה מונע בעדך לגשת למתקין הקרוב לביתך או לכמה מתקינים ולשמוע אותם בעצמך?

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

ראלימן

תתפלא לדעת כמה אתה טועה.

ולגבי ללכת למתקין - שום מתקין שאני מכיר לא יפתח שתי קופסאות יתקין ויתן לך "להתרשם".

מה -NEXT, וזלין?

motorica.net

פורסם

ראלימן

תתפלא לדעת כמה אתה טועה.

ולגבי ללכת למתקין - שום מתקין שאני מכיר לא יפתח שתי קופסאות יתקין ויתן לך "להתרשם".

מה -NEXT, וזלין?

כמובן שדיברתי על אותם רמת מחירים.. פחות או יותר. נגיד טייפ טוב ודיסק טוב הדיסק יהיה עדיף..

מה גם שההקלטות על טייפ הן לרוב באיכות פחות טובה מנגיד דיסק של 256 ביט לשניה.

ולגבי ההד יוניט, לא חסר מתקינים שיש להם סטנדים מוכנים עם כמה וכמה הד יוניטים מחוברים לרמקולים מוכנים לשמיעה. היית באוטו דיפו? ראית כמה יש כאלה?.

לילה טוב,

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

אני אישית אשמח *מאוד* לדעת איפה אני יכול לשמוע ראש בראש (תרתי משמע) את הפיוניר 7400 מול ה-RF (ואם אפשר גם JVC אני אשמח מאוד !)

עד עכשיו לא ראיתי שום חנות כזו בארצנו הזנוחה.. בחו"ל כן, אבל בארץ?

(אוטו דיפו מראים לך את כל המכשירים מאחורי חלון זכוכית.. !)

פורסם

ראלימן, ניסית? התקנת? אל תדבר מחוסר נסיון - לא על כל הודעה צריך להגיב.

שום מתקין לא יעשה לך את "הטובה" הזאת.

לגבי הקלטות של טייפ - לך תקרא קצת על המרות A/D לפני שאתה רושם שטויות.

motorica.net

פורסם
ראלימן, ניסית? התקנת? אל תדבר מחוסר נסיון - לא על כל הודעה צריך להגיב.

שום מתקין לא יעשה לך את "הטובה" הזאת.

לגבי הקלטות של טייפ - לך תקרא קצת על המרות A/D לפני שאתה רושם שטויות.

ראנסטר לגבי הקלטות - אוקיי מסכים איתך שיש קלטות באיכות שתעיף דיסק מחוץ לחלון. אני דיברתי יותר על המוצרים הנמוכים יותר של הדיסק והטייפ. כלומר טייפ זול בהשוואה לדיסק זול, כאן הבדלי האיכות בולטים.

לגבי הד יוניטים בתצוגה, אני ראיתי במו עיניי. מי שרוצה להתווכח עם עובדות יכול להמשיך בזה, מה גם שהוא מוזמן לקפוץ ולראות באוטו דיפו רמת גן לדוג'. מה שכן ההשואות אינן סטריליות אבל זה נותן מושג קל לגבי ההד יוניט שבהחלט יעזור להחליט.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

בהשוואת נתונים ברור שלדיסק יש יתרון.

אבל קראתי פעם על מבחן שBASF עשו לקלטות חדשות שהם הוציאו שבו השוו דיסק לקלטת, הרוב הגדול של האנשים כולל אודיופילים לא הצליח להבדיל בינהם.

אלו שכן הצליחו היו דווקא לרוב ילדים או נשים (סתם עובדה מעניינת).

פורסם
אני אישית אשמח *מאוד* לדעת איפה אני יכול לשמוע ראש בראש (תרתי משמע) את הפיוניר 7400 מול ה-RF (ואם אפשר גם JVC אני אשמח מאוד !)

עד עכשיו לא ראיתי שום חנות כזו בארצנו הזנוחה.. בחו"ל כן, אבל בארץ?

(אוטו דיפו מראים לך את כל המכשירים מאחורי חלון זכוכית.. !)

נכון שיש חלון זכוכית אבל אם הייתה קורא לאחראי הוא היה פותח לך אותו בשימחה ונותן לך לשמוע... זה מניסיון

פורסם
באיזה סניף של אטו-דיפו מדובר ? בחולון למשל יש רק מכשיר אחד של RF לשמוע ...

ר"ג

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אין להשוות מעבר בין רדיו טייפ לרדיודיסק למעבר בין רדיודיסקים שונים.

ראלימן

חחח מצטער לא הסברתי את עצמי טוב, התכוונתי לרדיוטייפ ששמעתי בוא דיסקים דרך צ'יינגר...

Kenwood HU

Kenwood Rear 7*10 80W RMS Speakers

Morel Hybrid 6 Component System

Lightning Audio S2.300 1*340W RMS

Lightning Audio S2.250 2*75W RMS

Lanzar VIBE420 2*150W RMS

Rockford Fosgate 12" Subwoofer

• תוכן חדש...