Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה שהעוצמה של המערכת שלי קטנה בהרבה מלפני חודש לא נגעתי בכלום וזה פשוט מוזר כי לפני חודש המערכת היתה יותר חזקה משל חבר שלי ואתמול בדקתי ושלו פי כמה יותר חזקה, לא הוספנו כלום למערכות פשוט היא נחלשה...

חשבתי שאוליי יש בעיה במצבר או שהארקה במגברים(הדבר היחיד שיקחתי איתו) לא טובה או הפיצול של החשמל למגברים...

בבקשה תעזרו לי אני לא יכול לחיות ככה :cry:

תודה!

Kenwood HU

Kenwood Rear 7*10 80W RMS Speakers

Morel Hybrid 6 Component System

Lightning Audio S2.300 1*340W RMS

Lightning Audio S2.250 2*75W RMS

Lanzar VIBE420 2*150W RMS

Rockford Fosgate 12" Subwoofer

פורסם

בעיית מתח יכולה בהחלט לגרום לכך , רוב הסיכויים זה שהמצבר נחלש או שדפקת את ההארקה.

האם בדקת את הבעיות שציינת ?

האם האורות מהבהבים עכשיו יותר כשהמערכת פועלת ?

האם במקרה שיחקת בגיין של המגבר ?

Leon Cupra 2009

פורסם

לא נגעתי בגיין... לא חושב שהאורות מהבהבים יותר אבל הם גם ככה אף פעם לא הבהבו לי יותר מידיי... השאלה היא אם דפיקת ארקה או מצבר שנחלש יכולים לעשות כזה בלגאן...

Kenwood HU

פורסם

שוב אני חוזר, הגיינים וכל הכיוונים נשארו אותו דבר, אין לי אפשרות לכוון את עוצמת היציאות...

אני יותר נוטה לחשוב שיש בעיה במערכת החשמל רק שאני לא ממש מבין במערכת החשמל של הרכב ואני לא יודע בדיוק איך לבדוק את זה(?), אני יודע שחסר מים במצבר רק אני לא יודע עד כמה זה ישפיע אם בכלל...

ושוב תודה לכולם על התשובות...

Kenwood HU

פורסם

את המח שהרמקולים מוציאים ומקבלים?? איזה מתח הם מוציאים? ומה בדיוק זה יגיד לו, המתח יכול להשתנו שהתאם למוסיקה.

תבדוק מה מתח המצבר כשהאוטו כבוי ומה המתח כשהאוטו דולק ותגיד לנו.

דבר שני אתה באמת בטוח שהיא נעשתה חלשה יותר? כי אם אתה בודק את זה על פי השוואה למערכת של חבר זו לא דרך, אולי דווקא אצלו שונה משהו.

• תוכן חדש...