Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בואו תשמעו רעיון קטן שעשינו אצל חבר שלי

גם לו יש נאון כמו של אבא שלי רק שבנאון אין לך שליטה מההגה ויש לו דבר מעצבן שאם הווליום גבוהה מידי אז הוא מנמיך אוטומטית אולי כדי לשמור על הרמקולים לא יודע בדיוק

אז בנאון הבחירה להעיף את המקורי היא הרבה יותר קלה...

בקיצור הלכנולהרבה מקומות וכולם אמרו שאין מתאם לרדיו דיסק רגיל והוא ממש היה חם על רדיו דיסק של קנווד

בקיצור הלכנו לנגר הוא הכין לנו מתאם לא זוכר מאיזה עץ עשה גימור יפה ואפילו עשה לו ציפוי שיחזיק מעמד ולא ישרט

זה עלה אני חושב 100 שקל לא זוכר בדיוק כמה הוא שילם אבל יצא חבל על הזמן קטלני ביותר והיום הוא :lol: ...

בלי שטיות בלי משחקים פשוט לנהוג בה...

ב.מ.וו מכונת הנהיגה האולטימטיבית...

פורסם

לא הבנתי מזה הד יוניט ומזה קונסולה אבל אודה לך אם תסביר לי...

פורסם
לא הבנתי מזה הד יוניט ומזה קונסולה אבל אודה לך אם תסביר לי...

הד יוניט זה רדיו דיסק/טייפ, קונסולה זה האיזור שמתחת לדשבורד, בקונסולה נמצאות כל האופציות כמו: מזגן, רדיו ועוד.

פורסם

כל מוסך מורשה יודע לפרק את ההד יוניט

פורסם

קודם כל מניסיון על הוולבו זה לא נכון למרות שזה אפשרי ולא קשה. אבל אם יש לך רכב כמו ה6 שבו כל הקונסולה היא פלטה אחת זה קשה, למרות שגם זה אפשרי אם יש מרחב מספיק גדול בין הכפתורים השונים בשביל להכניס רדיו דיסק.

פורסם

אני עדיין חושב שאפשר להחליף לכל אוטו לרדיו דיסק לא מקורי

השאלה למה לא עושים רדיו דיסק שמתאים להד יוניט ככה זה יוצא יותר יפה בלי פנלים מיותרים וגם נשארת לך השליטה מההגה...

פורסם

קודם כל יש לך בילבול קטן, הד יוניט זו יחידת ראש שזה או רדיו טייפ או רדיו דיסק או רדיו מיני דיסק וכן הלאה.

דבר שני יש רכבים שלא ניתן להוציא בהם את האורגינל או שזה מאוד בעייתי אם למשל זה משולב עם מסך שמראה את בקרת האקלים, מחשב הדרך וכדומה ויש מקרים נוספים. כעקרון הכל אפשרי אבל זה יכול להיות גם קשה.

עריכה: תוקן הבולבול

• תוכן חדש...