Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

800 RMS.

אתה סגור על זה? איזה סאב זה?

אני לא מאמין שתוכל לפוצץ לעצמך את השמשה אפילו אם תנסה..

אגב זה לא רק הRMS שקובע... תן את השם של הסאב ונהיה יותר חכמים.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

אני לקחתי סתם דוגמה 800W

אני רוצה ליקנות סאב ממש רציני ואני לא מיסתקל אל הכסף אכשיו אני רוצה לדעת מה החברה הכי טובה לסאב וכמה RMS בארך אני רוצה שהוא יהיה ממש ממש חזק אחרי שאני אדע מה אני רוצה אז זה שאלה של כסף אחשיו יש לי 3000 אבל אני מיתקבן לכסוך אד שאני יגיע לסכום המתים

פורסם

אל תקנה סאב לפי ההספק שבו הוא יכול לעמוד בו.

קודם כל תאמר לנו עם איזה מגבר אתה מתכוון להגביר אותו.

דבר שני מה אתה מעדיף איכות או עוצמה או שילוב של השתיים ואם שילוב אז מה יותר חשוב לך.

פורסם

לדעתי תקנה את הL7 של KICKER , מתאים לדרישות המטומטמות שלך, אל תיפגע זה לא אישי פשוט כל הגישה דפוקה מראש כשבוחרים סאב,בוחנים מספר דברים חוץ מהספק שהסאב עומד בו (אפילו לא מוציא ליתר דיוק). קודם כל מה אתה שומע? איזה באס אתה אוהב? נפח, טייט??? סט רמקולים קדמי? רכב?

אתה מבין סאב זה האלמנט האחרון במערכת , תפקידו רק צריך להשלים את הקדמיים ובוא לא נשכח שאם הסאב יהיה חזק מדי אתה תרגיש את הסאונד מאחורה פרט לכך הרבה פלסטיקים ירעדו ברכב.

פורסם

חשוב לי גם העוצמה וגם האיכות ובקשר למגבר אני עוד לא יודע אני רוצה קודם ליקנות את הסאב ואחר כך את המגבר כי יש לי בנתים מונו בלוק 400 RMS

פורסם

חשוב לי גם העוצמה וגם האיכות ובקשר למגבר אני עוד לא יודע אני רוצה קודם ליקנות את הסאב ואחר כך את המגבר כי יש לי בנתים מונו בלוק 400 RMS

פורסם

הקיקר L7 נכנס לתקציב שיש לך היום והוא מאוד מאוד עוצמתי אבל לא איכותי במיוחד (גם לא נורא). בדי הרבה יותר כסף אתה יכול לקנות את ה Jl Audio w7 בגרסאות ה 12" או ה 13" שלו שנותן המון עוצמה ואיכותי מאוד.

לשניהם תכין מגבר איכותי שמוציא מינימום 800-1000W RMS.

ורק כהכנה לשאלה הבאה שלך ... לא ... קונקורד לא יריץ אותם.

Leon Cupra 2009

פורסם
הקיקר L7 נכנס לתקציב שיש לך היום והוא מאוד מאוד עוצמתי אבל לא איכותי במיוחד (גם לא נורא). בדי הרבה יותר כסף אתה יכול לקנות את ה Jl Audio w7 בגרסאות ה 12" או ה 13" שלו שנותן המון עוצמה ואיכותי מאוד.

לשניהם תכין מגבר איכותי שמוציא מינימום 800-1000W RMS.

ורק כהכנה לשאלה הבאה שלך ... לא ... קונקורד לא יריץ אותם.

:lol::lol:

• תוכן חדש...