Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרטים על CONCORD 2000 GT

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

לפניי שאתם קוטלים אותי על המגבר אז אני מודיע שהוא לא שלי ורק חבר שלי ביקש שאני אברר עליו.

אז ככה:

נתונים על המגבר כגון: כמות כניסות ויציאת, הספק.

כיצד אני מחבר אותו לרכב מבחינת חשמל וחוטים לרמקולים יש לציין כי יורכב מאחור לרמקולים אחוריים שכרגע אין אפילו תשתית בשבילם. (כרגע קיימים רק רמקולים קדמיים)

מבירור קצר הצעת מחיר להרכבה היא 300 ש"ח. מה דעתכם? (יקר?)

האם יש אפשרות להתקין לבד? (מסובך?)

תודה מראש.

הרמן.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם
שלום.

לפניי שאתם קוטלים אותי על המגבר אז אני מודיע שהוא לא שלי ורק חבר שלי ביקש שאני אברר עליו.

אז ככה:

כיצד אני מחבר אותו לרכב מבחינת חשמל וחוטים לרמקולים יש לציין כי יורכב מאחור לרמקולים אחוריים שכרגע אין אפילו תשתית בשבילם. (כרגע קיימים רק רמקולים קדמיים)

תודה מראש.

הרמן.

חבל על הכסף, מגבר גרוע, אמינות לא טובה, ההפסק שרשום עליו גבוה פי 3-4 ממה שהוא מוציא באמת. אם אין ברירה אחרת וחבר שלך מוכן לקחת את הסיכון שהמגבר לא ישרף לו אחרי חצי שנה אז סבבה. 300 ש"ח זה סערך מה שהוא שווה, אני עדיין ממליץ ללכת על משהו סביר יותר ב-1K ש"ח (חדש) או משהו משומש ברמה גבוה יותר . . .

בקשר לאיך לחבר, אני מציע לך לקפוץ לאתר אוטוסאונד, יש שם מאמר מצויין בנושא . . .

אפשר להתקין לבד, אבל קודם כל אני מציע לך לבוא למפגש אחד של האודיו בשביל לקבל כמה טיפים מחבר'ה עם ניסיון פי 100 (ואפילו יותר) משלי . . .

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
שלום.

אז ככה:

תודה מראש.

הרמן.

חבל על הכסף, מגבר גרוע, אמינות לא טובה, ההפסק שרשום עליו גבוה פי 3-4 ממה שהוא מוציא באמת. אם אין ברירה אחרת וחבר שלך מוכן לקחת את הסיכון שהמגבר לא ישרף לו אחרי חצי שנה אז סבבה. 300 ש"ח זה סערך מה שהוא שווה, אני עדיין ממליץ ללכת על משהו סביר יותר ב-1K ש"ח (חדש) או משהו משומש ברמה גבוה יותר . . .

בקשר לאיך לחבר, אני מציע לך לקפוץ לאתר אוטוסאונד, יש שם מאמר מצויין בנושא . . .

אפשר להתקין לבד, אבל קודם כל אני מציע לך לבוא למפגש אחד של האודיו בשביל לקבל כמה טיפים מחבר'ה עם ניסיון פי 100 (ואפילו יותר) משלי . . .

קודם כל תודה על התגובה.

כמה דברים נוספים, את המגבר הוא קיבל מתנה אז זה בחינם.

מתי יש מפגשים של סאונד ואני אולי אבוא איתו.

תודה, הרמן. :wink:

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• תוכן חדש...