Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב הקטע שהיה לי היום. חבר שלי ביקש שאני אתקין לו רדיו טיפ כי אין בכלל כלום באוטו יש רמקולים רק מקדימה משהו פשוט וזהו. אז איך שהסתכלתי מהמערכת יוצאים 4 חותים פלוס מינוס ו2 רמקולים.

אז הבעיה שלי היא כזאת: מכל רמקול יוצאים 2 חוטים בדרך כלל כן אז איך אני מחבר את זה ביחד את שתיהם לחיבור 1 במערכת או שאדמה בנפרד ותכבל השני בנפרד. יאנו מכל רמקול ביחד לעשות. הסתבכתי אם זה קצת ואני לא יודע יש למישהו מושג

ועוד משהו שראיתי איך זה יכול להיות שהפלוס מחובר לרמקול ?

תודה :D

פורסם
טוב הקטע שהיה לי היום. חבר שלי ביקש שאני אתקין לו רדיו טיפ כי אין בכלל כלום באוטו יש רמקולים רק מקדימה משהו פשוט וזהו. אז איך שהסתכלתי מהמערכת יוצאים 4 חותים פלוס מינוס ו2 רמקולים.

אז הבעיה שלי היא כזאת: מכל רמקול יוצאים 2 חוטים בדרך כלל כן אז איך אני מחבר את זה ביחד את שתיהם לחיבור 1 במערכת או שאדמה בנפרד ותכבל השני בנפרד. יאנו מכל רמקול ביחד לעשות. הסתבכתי אם זה קצת ואני לא יודע יש למישהו מושג

מה :shock::?:

תסביר בצורה ברורה.

אין מצב שיש רק 4 חוטים שיוצאים מהרדיו

פורסם

למה הצעת לחבר להתקין לו רדיו טייפ עם אתה לא יודע איך עושים את זה?!

אני מציע שהוא יקח את זה למתקין שיעשה לו הכל וזהו. או שתיקחו את זה למישהו שיודע מה לעשות.

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם
למה הצעת לחבר להתקין לו רדיו טייפ עם אתה לא יודע איך עושים את זה?!

אני מציע שהוא יקח את זה למתקין שיעשה לו הכל וזהו. או שתיקחו את זה למישהו שיודע מה לעשות.

אמרתי שאני לא יודע?

אז זה כל הקטע שיש רק 4 טוב שטויות נסדר כבר משהו

פורסם

שניה בוא ננסה לנסח את זה קצת אחרת

מכל רמקול יוצאים 2 חוטים נכון נכון יפה

עכשיו הרדיו טיפ יש לו כולה 2 כבלים לרמקולים לא 4 אלה 2

אז מה שאני שואל זה איך כידי לחבר את זה האדמה של הרמקול הראשון ביחד אם הרמקול השני וככה הלאה לחבר לאחד הכבלים מהמערכת אם בדיקה כמובן פשוט אני לא זוכר עכשיו את הצבעים זה הגיוני לעשות דבר כזה?

פורסם

אז מה שאני שואל זה איך כידי לחבר את זה האדמה של הרמקול הראשון ביחד אם הרמקול השני וככה הלאה לחבר לאחד הכבלים מהמערכת אם בדיקה כמובן פשוט אני לא זוכר עכשיו את הצבעים זה הגיוני לעשות דבר כזה?

מה אדמה? על מה אתה מדבר??

אם יש לך 4 חוטים משני הרמקולים. זוג אחד של פלוס וזוג שני של מינוס. את 2 המינוסים חבר ביחד למינוס שיוצא מההד יוניט, את זוג הפלוסים חבר לפלוס שיוצא מההד יוניט ובא לציון גואל.

להבא תדע איך לחבר לפני שאתה קופץ לחבר. מה גם שזה נשמע לי תמוה שיוצא מההד יוניט רק פלוס אחד ומינוס אחד..

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

אם יש לך 4 חוטים משני הרמקולים. זוג אחד של פלוס וזוג שני של מינוס. את 2 המינוסים חבר ביחד למינוס שיוצא מההד יוניט, את זוג הפלוסים חבר לפלוס שיוצא מההד יוניט ובא לציון גואל.

להבא תדע איך לחבר לפני שאתה קופץ לחבר. מה גם שזה נשמע לי תמוה שיוצא מההד יוניט רק פלוס אחד ומינוס אחד..

ראלימן

:shock::shock::shock:

פורסם

ראלימן

:shock::shock::shock:

מה לא מובן?

ממה שהצלחתי בקושר להבין מהבחור זה התשובה שיש לי.. מה לעשות שהבחור בעל כושר התבטאות לוקה באמא של החסר והוא לא ברור.. נו אפנס כמובן..

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

היה לי מכשיר ישן ,אני לא זוכר כמה חוטים היו לו אבל אני זוכר ששני רמקולים היו מתחברים על פלוס אחד,כל צד כמובן

אם אני לא טועה היו 2 פלוסים וארבע מינוסים.

פורסם
היה לי מכשיר ישן ,אני לא זוכר כמה חוטים היו לו אבל אני זוכר ששני רמקולים היו מתחברים על פלוס אחד,כל צד כמובן

אם אני לא טועה היו 2 פלוסים וארבע מינוסים.

יש מערכות ישנות שהיו עושות שימוש במינוס משותף לכל זוג רמקולים.

אבל זה לא מה שיש לנו פה.

• תוכן חדש...