Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי קנווד 2020. הדבר הזה עולה משהו כמו 1000 שקל

אז לפי מה שאתה אומר... אם אני רוצה לשפר את המערכת שלי (מבחינת איכות צליל) בצורה כזאת או אחרת

זה לא יהיה רלוונטי כמה אני הוציא על ההדיוניט בגלל שגם אם יש הבדל הוא יהיה מזערי ואני לא אוכל לשמוע אותו ?

פורסם

רק רוצה להזכיר שאיכות הסאונד היא לא הדבר היחיד שהד יוניטים מציעים..

עזרים משפרים, אמינות, אופציות עבודה, פיצ'רים וכו'...

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

ראלימן כמובן. אבל השאלה שלי היתה בנוגע לאיכות צליל בלבד.

אז איל לפי מה שהבן אדם הזה שאמור לדעת הכל אומר.. אם אני מחליף את ה2020 שלי בהדיוניט שעולה פי 5 ממנו.. אני לא אקבל איכות צליל טובה יותר ? (לפחות לא אחת שהאוזן שלי תרגיש באיכות) ?

פורסם

רק אמרתי שמחירו של מכשיר לא נמדדת לפי איכות הסאונד בל-בד.

מענין אותי לדעת איזה אוציות יש למכשיר מלבד ההשמעה. מענין אותי לדעת אם המכשיר יתפגר אחרי חצי שנה או לא.. וכו'...

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

ראלימן - גבר. לא אמרתי שצריך לקנות מכשיר לפי איכות הסאונד בל-בד

חחחח אל תבין אותי לא נכון .. זה לא שאני שולל האמינות שלו זה לא חלק מהפרוצדורה. או האופציות שהוא נותן לך.. בין אם זה עין קריאה שלא תמות אחרי חודש . ובין אם זה המנוע של הכנסה\הוצאה של הדיסקים שעושה טובה שמוציא דיסק

השאלה שלי התיחסה רק לאיכות צליל בלבד.. כי זה מה ששאלתי !

פורסם
תשמע, הגנבים לא אכפת להם 3K או 15K או 500 שקל, הם רודיצם רדיו דיסק, אז לפחות משקיעים באחד שלא יכאיב לכיס..

ויש לי את הרדיו דיסק בערך חודשיים

גבר אני לא רוצה לעשות עין הרע, אבל לפי דעתי אתה צריך לחסוך כסף לרדיו דיסק חדש, כי ימיו של הרדיו דיסק הזה ספורים!!!(אני מקווה שאני טועה)

פורסם
אני מוכן להתערב שכל הHU נשמעו אותו דבר ואם אתה אומר שלא אז 10K$ מחכים גם לך.

אתה אומר את זה בהנחה ששום פילטר אקולייזר ו LOUDNESS לא מופעלים במכשיר אבל בשטח זה לא ככה הרי זה ההבדל בין מכשיר למכשיר (איכות האקולייזר ואפשריות הכייוון). בוא אני יתן לך דוגמא היה לי מכשיר של פינויר 7400.. והחלפתי אותו ל JVC 707 ובמצב FLAT שניהם נשמעים כמעט זהים אבל אם אתה מכוון את האקולייזר של המכשיר לאיך שאתה אוהב לשמוע אז אהבתי את ה JVC יותר מהפיוניר.

פורסם

90 אחוז מהאנשים גם לא שואפים לSQ.

ואתה מדבר פה על פיצ'ר ולא על האיכות נטו של הרדיו דיסק.

אני תמיד טענתי שרדיו דיסק יש לקנות לפי פיצ'רים שאתה מעוניין בהם, מראה, מוניטין טוב של החברה (לא ג'נרל ודברים כאלה) וכו'.

להגיד שאחד נשמע מתכתי והשני חם, קר, שקוף, חסר באסים וכו' זה שטות לדעתי.

פורסם

השם הרע שיצא להם הוא בעיקר בארץ ובעיקר בגלל הצ'יינג'ר שלהם שהיה מתקלקל די מהר. בכלל הם נמכרו בכמויות בחנויות כמו הימאים והתחנה מרכזית וספק גדול אם המוצרים לא היו משוחזרים וברמה נמוכה.

כיום JVC בעיקר תודות לנגני הMP3 שלהם הצליחו לשקם לעצמם את המוניטין.

• תוכן חדש...