Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאבים של OZ AUDIO...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסוף קניתי את הסאב! ממש עכשיו לפני חצי שעה.

הוא בתיבה אטומה של 1CUF ושומעים נקי וטוב.

אני מרוצה למרות שהמחיר גבוהה לסאב הזה ביד שניה, זה בדיוק הסאונד שחיפשתי...

פורסם
בסוף קניתי את הסאב! ממש עכשיו לפני חצי שעה.

הוא בתיבה אטומה של 1CUF ושומעים נקי וטוב.

אני מרוצה למרות שהמחיר גבוהה לסאב הזה ביד שניה, זה בדיוק הסאונד שחיפשתי...

זה בדיוק מה שניסיתי להסביר לך ...

מי שקונה את הסאבים של OZ לא מסתכל על העוצמה מכיוון שזו לא המטרה שלהם. ה-םZ הם סאבים מצויינים ל-SQ ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

כן סאב לא רע בכלל ל-SQ.

החיסרון שלו עד עכשיו הוא שהוא רק 180 אראמאס, שלמרות שאני נותן לו 200 יש פחד בליבי :?

דרך אגב, יש לו XMAX של 19 מ'מ! לא רע בכלל יחסית לסידרה הנמוכה של OZ...

פורסם
XMAX 19 מ"מ? בחיים לא. אני אהיה מאוד מופתע אם הוא עובר את ה10מ"מ. אני אברר כמה בדיוק.

זה מה שרשום בקישור (למרות שזה לא אותו סאב לפי מה שהבנתי) :roll:

פורסם

בדיוק 10 מ"מ. שמע זה גם לא רע בכלל. זה בסדר.

מצאתי גם המלצה של OZ AUDIO לתיבה:

Oz Audio recommends a ported enclosure. A volume of 2.25 cu.ft. with a 4"

dia. x 9" long port

דרך אגב בכל מקום כתוב שהסאב לא מיועד לעבוד בתיבה אטומה ובטח לא בקטנה, למרות שבגלל שיש לך רכב קטן יש סיכוי שזה ישמע בכל זאת טוב.

פורסם
בדיוק 10 מ"מ. שמע זה גם לא רע בכלל. זה בסדר.

מצאתי גם המלצה של OZ AUDIO לתיבה:

Oz Audio recommends a ported enclosure. A volume of 2.25 cu.ft. with a 4"

dia. x 9" long port

דרך אגב בכל מקום כתוב שהסאב לא מיועד לעבוד בתיבה אטומה ובטח לא בקטנה, למרות שבגלל שיש לך רכב קטן יש סיכוי שזה ישמע בכל זאת טוב.

2.25 קביוביק פיט ????????????????????

זו תיבה ענקית !!!!!!

אין לי כ"כ הרבה מקום מקדימה ...

מקסימום יש לי 20 ליטר ...

טוב, נראה מה נעשה, כנראה נצטרך לוותר על חלק גדול מהמרווח של הרגליים ....

כפי שרשמתי, הסאב לא ישמש כתור סאב בתא מטען אלא כתור סאב קדמי (איפה שהקונסולה בכל הרכבים, ברכב שלי אין קונסולה), אני חושב לחתוך אותו באזור ה-50 הרץ אבל אני בטוח שזה ישתנה (אחרי שעות של כיוונונים) ...

פורסם

יכול להיות שמדובר שם בPEAK TO PEAK ולא ONE WAY. בכל אופן זה לא הסאב ובכמה מקורות של אנשים שרשמו את הנתונים וגם בWINISD הוא 10מ"מ אז נראה לי שניתן להסתמך על זה.

אלעד ל8" מומלצת תיבה של 14 ליטר ע"פ אוז אודיו.

פורסם
אלעד ל8" מומלצת תיבה של 14 ליטר ע"פ אוז אודיו.

אז מה הלחצת אותי סתם ????

אתה רוצה שאני :snipersm: בך ???

סתאאאם, בצחוק, תודה רבה על העזרה איל :roll:

ד"א, איפה מצאת נתונים על הסאב ??? עשיתי חיפוש (דיי חפיף) ולא מצאתי נתונים עליו :oops:

תעשה לעצמך טובה ותבוא ביום שבת, אני יודע שחם שאפשר למות אבל עברנו עכשיו לחניה ליד שהיא מוצלת ומגיעים דיי הרבה חבר'ה, רק אתה חסר !!!

פורסם

מה שכתבתי בהתחלה זה תיבה ליוני ל12".

בגלל ששקלתי לקנות פעם אוז אודיו ידעתי ישירות לאן לגשת. דרך אגב אל תשכח שפעם לא היו פורומים והכל היה נכתב בקבוצות דיון, חיפוש קטן בDEJA יכול להעלות פלאים :D

אני באמת כנראה מגיע מחר, גם כי אני צריך להיות גם ככה (אם פוקו יעשה מה שהוא הבטיח לעשות!) אבל מה יהיה אם אני אבוא יהיה משעמם לא? לא יהיה על מי לדבר :roll:

פורסם
אני באמת כנראה מגיע מחר, גם כי אני צריך להיות גם ככה (אם פוקו יעשה מה שהוא הבטיח לעשות!) אבל מה יהיה אם אני אבוא יהיה משעמם לא? לא יהיה על מי לדבר :roll:

חחחחחחח :roflmao:

אל תדאג איל, יש מספיק קטעים שם !!!

אל תדאג, אנחנו לא מדברים עלייך, אפילו להתווכח על דברים כמו בחתימה שלך אין לנו כח, אנחנו בד"כ צוחקים על המגברים הזולים של שמעון, או מזילים ריר על עבודות של שמעון (את הסופה שהוא עשה הוא הראה לך??? פשוט מדהים, הוא הכניס לסופה 2 סאבים של 15''!!!) ...

אחד הקטעים החזקים שאני זוכר, זה היה עוד כשעופר היה בארץ. הגיע למפגש מישהו עם מולטיפלה (נראה לי שהוא עדיין מגיע), עופר הביא את הדיסק בדיקה שלו לראות מה הולך שם, הוא יצא משם בהלם, הוא אמר שיש שם כ"כ הרבה בלאגן שגם מתקין עיוור היה עושה עבודה טובה יותר, אז שאלנו אותו "אבל איך האיכות?", הוא ענה "אינתרקום מכיר??? זה בערך האיכות" :lol:

אני מתבייש בעצמי, לא הייתי כבר חודש שלם במפגש (אין מה לעשות, אני מאוד עסוק), אני ממש מתגעגע לאנשים ...

מה פוקו הבטיח לעשות ??? למה לא משתפים אותי ??? :(

• תוכן חדש...