Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה ההבדל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה ההבדל בין מכשירי 1bit ל24bit? ועד כמה זה משנה בשבילי, כי גם ככה לא ניראה לי שאני ארגיש בהבדל?

דני.

פורסם

כדי לסכם את זה בקצרה - זה ממש לא משנה. יש DAC איכותיים גם של 1BIT גם של 16BIT וגם של 24BIT.

הסיכוי שתשתמע הבדלים בין DAC's שונים הוא אפסי אלא במקרים חריגים במיוחד.

Leon Cupra 2009

פורסם
כדי לסכם את זה בקצרה - זה ממש לא משנה. יש DAC איכותיים גם של 1BIT גם של 16BIT וגם של 24BIT.

הסיכוי שתשתמע הבדלים בין DAC's שונים הוא אפסי אלא במקרים חריגים במיוחד.

זה ממש לא נכון כי יש הרבה אנשים שיכולים לשמוע את ההבדל.

פורסם

כי שמתי לב לזה שבדגמים רבים של JVC יש 24bit, כאשר לדגמים הרבה יותר יקרים של חברות אחרות יש 1bit. אז לפי מה שאתם אומרים לא ממש לשים לב לזה?

פורסם

כל הדברים האלה על הביטים של רדיודיסקים לא כל כך רלונטים אם אין לכם דיסק שהוקלט או עבר מסטר ברמה של 24 ביט. מכשיר של 24 ביט לא יישפר את הסאונד של דיסק שהוקלט ב 16 ביט (רוב הדיסקים בחנויות).

פורסם
כל הדברים האלה על הביטים של רדיודיסקים לא כל כך רלונטים אם אין לכם דיסק שהוקלט או עבר מסטר ברמה של 24 ביט. מכשיר של 24 ביט לא יישפר את הסאונד של דיסק שהוקלט ב 16 ביט (רוב הדיסקים בחנויות).

לעומת זאת רדיו דיסק שהוא 16BIT ישמע יותר טוב מאשר רדיו דיסק 1BIT כי הוא יכול לקרוא את כל ה 16BIT המוקלטים

פורסם

חומר לקריאה ושכל אחד יסיק את המסקנות שלו:

http://www.carsound.com/ubb/ultimatebb.php?ubb=get_topic;f=1;t=020879#000000

דרך אגב לי יש JVC 707 ונאמר לי שב909 יש DAC של 24BIT. אז אחרי בירור קטן ראיתי שגם ב909 הוא 1BIT רק שכתב שם רזולוציה 24BIT בקיצור נראה לי חרטה אבל לא בדקתי לעומק.

פורסם
חומר לקריאה ושכל אחד יסיק את המסקנות שלו:

http://www.carsound.com/ubb/ultimatebb.php?ubb=get_topic;f=1;t=020879#000000

דרך אגב לי יש JVC 707 ונאמר לי שב909 יש DAC של 24BIT. אז אחרי בירור קטן ראיתי שגם ב909 הוא 1BIT רק שכתב שם רזולוציה 24BIT בקיצור נראה לי חרטה אבל לא בדקתי לעומק.

אייל אתה טועה לגבי ה 909. תעיין כאן http://www.onlinecarstereo.com/caraudio/product.asp?sku=11997

פורסם

תבין אלי אז שאמרת לי שה909 זה 24BIT אמרתי לך שזה נראה לי מוזר. זה נראה לי מוזר כי התלבטתי בין שניהם ולא היה לי הגיוני שאני אפספס פרט כזה.

כמו שאתה רואה באתר של JVC ש205 הביא הוא Multi-bit (24-bit Resolution) 1-bit DAC

נראה לי פשוט תרגיל שיווקי.

פורסם
תבין אלי אז שאמרת לי שה909 זה 24BIT אמרתי לך שזה נראה לי מוזר. זה נראה לי מוזר כי התלבטתי בין שניהם ולא היה לי הגיוני שאני אפספס פרט כזה.

כמו שאתה רואה באתר של JVC ש205 הביא הוא Multi-bit (24-bit Resolution) 1-bit DAC

נראה לי פשוט תרגיל שיווקי.

מוזר ביותר

• תוכן חדש...