Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעיקרון ככל שהוופר גדול יותר כך קל יותר להגיע לנצילות גבוהה יותר, עם זאת מעטים הרכבים שיכולים לאכלס תיבת נצילות גבוהה לוופר 18" לדוגמה.

לגבי הרמקולים של ה PA, אין לי מושג לאיזה דגם אתה מתכוון ועדיין אף ה Utopia לא עולה בארץ 10,000 ש"ח.

בכל אופן , עדיין לא ממש הבנתי למה הדגש הגדול על הנצילות בשאלה של Tripp21. במידה וכל העניין הוא SQ השיקולים הם אחרים לגמרי.

Leon Cupra 2009

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
גם אני לא כל כך הבנתי למה הנצילות - כל כך - חשובה, אבל סבבה.

אני אסביר לך למה הנצילות כל כך חשובה לי או יותר נכון הסיבה העיקרית למה הנצילות כל כך חשובה לי. סאב בעל נצילות גבוהה מנגן גם כשה הווליום נמוך או יותר נכון שומעים אותו טוב בוויליום נמוך וזה מה שאני מחפש.

פורסם

בעיקרון אתה צודק מאוד , אבל דווקא בווליום נמוך אתה יכול לאזן את המערכת באותה מידה ע"י Gain מעט יותר גבוה לסאב.

בכל אופן , אם אתה מחפש סאב שיישמע טוב לא זה השיקול היחידי.

דרך אגב, מצאתי סאב SPL לאוטו של חברת Oxygen הצרפתית שנטען שהוא 101.8DB, לא יודע אם הנתון נכון , אבל בכל אופן הסאב יקר מאוד.

Leon Cupra 2009

• תוכן חדש...