Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי במספר חנויות ממיר מתח שמאפשר לחבר מכשירים ביתיים לאוטו..

אז אני לא מבין למה לא לחבר את הממיר מתח הזה לאוטו ולחבר רמקולים ביתיים שהם הרבה הרבה יותר זולים מרמקולים לאוטו??

(כן אני יודע שיש לזה סיבה טובה אבל מעניין אותי מה היא)

פורסם
ראיתי במספר חנויות ממיר מתח שמאפשר לחבר מכשירים ביתיים לאוטו..

אז אני לא מבין למה לא לחבר את הממיר מתח הזה לאוטו ולחבר רמקולים ביתיים שהם הרבה הרבה יותר זולים מרמקולים לאוטו??

(כן אני יודע שיש לזה סיבה טובה אבל מעניין אותי מה היא)

יגמו רלך ציק צאק את המצבר ויעמיס על האוטו מבחינת חשמל.

מגבר של 220V צורך הרבה הרבה..

אם כבר אז למה לא לשים מחשב באוטו, וDVD ורסיבר ומקרר ומכונת כביסה..

זה כולה מצבר מיסכן , חבל עליו..

כן, יש לי זבל סיני באוטו ואני גאה בזה

פורסם

המרת המתח יכולה להחדיר רעשים. מגבר ביתי לא מיועד לעבוד בתנאים שברכב. רמקולים ביתיים כעקרון מיועדים יותר לתגובת ON-AXIS כאשר הם פונים ישירות אלייך בעוד שברכב רוב התגובה היא OFF-AXIS לכן לא כל רמקול ביתי יתאים. רמקולים ביתים דורשים נפח גדול שלרוב לא יוכלו לקבל ברכב.

פורסם

מה בנוגע לתנאים פיזיים? האם רמקולים בייתיים יעמדו בטלטלה שיש ברכב ואת התנאים?

הרי לא רק הרבה תנודות, אלא גם חום והרבה. רכב שעומד סגור בשמש מגיע למשהו כמו80 מעלות...

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

לא הבנתי...... :?

למה עומס על המצבר?

השאלה הייתה על התקנה של רמקול ביתי באוטו, לא על התקנת מגבר ביתי באוטו...

רמקול ביתי גם יעמיס על המצבר?

ואם לדוגמה יש לי רמקול PIONEER 6X9 250Watt Max שנותנים עוצמה די טובה,

ויש לי בבית בוקסות כאלה (ממש!! אבל ממש! חזקות) ואני ארכיב ממיר ואחבר אותם למגבר, הPIONEER ישמעו יותר טוב?

• תוכן חדש...