Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם נתוני מגברים המפורסמים באתרי הבית של החברה הם לפי 14.7V או 12V?

כאן למשל:

http://www.lanzar.com/itempage.asp?model=VIBE420

לא כתוב איך נמדדה העוצמה

אבל באתר של KENWOOD

כל המגברים נמדדים על מתח של 14.7V

למשל:

http://www.kenwoodusa.com/product/product.jsp?productTypeId=11&sortBy=price&productId=718

האם נתוני המגבר הראשון נכונים למתח של 12V או 14.7V?

פורסם

חברות איכותיות מודדות את המגברים שלהם ב 13.8V , כאשר עם מערכת חשמל טובה באוטו זה המתח המתקבל.

חברות שמשחררות נתונים ב 14.4V או אפילו פעם ראיתי ב 14.8V אינן אמינות. לעולם ללא שיפורים משמעותיים מערכת החשמל באוטו לא תגיע למתחים אלו וההבדל בהספקים לעומת 13.8V הנו בעשרות אחוזים.

Leon Cupra 2009

פורסם
לעולם ללא שיפורים משמעותיים מערכת החשמל באוטו לא תגיע למתחים אלו וההבדל בהספקים לעומת 13.8V הנו בעשרות אחוזים.

תאמין לי פוקו שמאוד מאוד קשה להגיע למתח כזה !!! זו השקעה של כמה אלפי שקלים טובים (ולפעמים זה אפילו לא עוזר) בשביל להביא את המערכת חשמל שלך ל-14.4 ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
לעולם ללא שיפורים משמעותיים מערכת החשמל באוטו לא תגיע למתחים אלו וההבדל בהספקים לעומת 13.8V הנו בעשרות אחוזים.

הספק=זרםXמתח.

13.8X10A=138W

14.4X10A=144W

ההבדל הוא לא בעשרות אחוזים, כפי שניתן לראות.

פורסם

הספק=זרםXמתח.

13.8X10A=138W

14.4X10A=144W

לא ממש נכון כי יש המון בזבוז אנרגיה במגברים , הרי מגבר אנאלוגי סביר מגיע גם ל 50 ויותר אמפר.

Leon Cupra 2009

פורסם

תאמין לי פוקו שמאוד מאוד קשה להגיע למתח כזה !!! זו השקעה של כמה אלפי שקלים טובים (ולפעמים זה אפילו לא עוזר) בשביל להביא את המערכת חשמל שלך ל-14.4 ...

תגיד , אני טענתי אחרת ? תקרא את מה שכתבתי.

בכל אופן , זה תמיד עוזר, אם המגבר מסוגל לעבוד בצורה טובה במתח גבוה. יש מגברי תחרויות ששיא העוצמה שלהם באה ב 16V

Leon Cupra 2009

פורסם

הספק=זרםXמתח.

13.8X10A=138W

14.4X10A=144W

לא ממש נכון כי יש המון בזבוז אנרגיה במגברים , הרי מגבר אנאלוגי סביר מגיע גם ל 50 ויותר אמפר.

זה לא משנה נתתי את זה באופן תאורטי אם שניהם יעילים ב50% עדיין ההבדל בין המתחים הוא לא בעשרות אחוזים.

פורסם

תגיד , אני טענתי אחרת ? תקרא את מה שכתבתי.

בכל אופן , זה תמיד עוזר, אם המגבר מסוגל לעבוד בצורה טובה במתח גבוה. יש מגברי תחרויות ששיא העוצמה שלהם באה ב 16V

אני יודע, לא באתי לסתור אותך אלא להוסיף על מה שאמרת ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...