Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

רציתי לדעת מהו בערך שוויו של הרדיו-דיסק של פיוניר דגם 7500 או 7050 או משהו כזה

בנוסף, מהי דעתכם עליו? יש רדיו-דיסק אחר בטווח מחירים זהה לזה של הפיוניר שיותר מומלץ ממנו?

בתודה מראש

רמי

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם

נראה לי שאתה מתכוון לדגם 7400 מחירו בסביבות 2200 ש"ח

לי יש את הדגם 7400 PREMIER מכשיר טוב המון כיוונים של באס מיד וטרבל

תצוגת ID3 TAG (שם ספריה/זמר/אלבום/שיר/...)

אחלה

מזדה LANTIS F

שנת 98

פורסם

המכשיר לא הכי מצטיין מבחינת קריאה של MP3.

יש לו זמן המתנה ענק בין שיר לשיר והמחיר שלו היום אמור להיות על ה 2000 ש"ח כי יצאו כבר דגמים חדשים ממזמן.

פורסם
המכשיר לא הכי מצטיין מבחינת קריאה של MP3.

יש לו זמן המתנה ענק בין שיר לשיר והמחיר שלו היום אמור להיות על ה 2000 ש"ח כי יצאו כבר דגמים חדשים ממזמן.

יש לך אולי איזו המלצה לרדיו דיסק טוב מהסדרות היותר חדשות במחיר של סביבות ה 2000?

או מקסימום עד 3000?

פורסם

ב 3 אלף אתה יכול להביא את הפיוניר 8450

חדש חדש

זה עם השני פאנלים

משהו אגדי

ואין לו את הבעיה של הקריאת MP3

פורסם

חדש חדש

זה עם השני פאנלים

משהו אגדי

פורסם

חדש חדש

זה עם השני פאנלים

משהו אגדי

אכן רדיו דיסק נחמד זה הפיוניר הזה אבל אני אישית הייתי הולך אולי על JVC, יש להם HU נחמדים מאוד במחירים הרבה יותר נמוכים ומשתלמים מהפיוניר ...

אאאאהההה, אבל ל-JVC אין את הדולפינים והמכוניות מירוץ :?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

חדש חדש

זה עם השני פאנלים

משהו אגדי

אכן רדיו דיסק נחמד זה הפיוניר הזה אבל אני אישית הייתי הולך אולי על JVC, יש להם HU נחמדים מאוד במחירים הרבה יותר נמוכים ומשתלמים מהפיוניר ...

חאלס לבלבל את המוח!!

לפיוניר יש עוד דברים מלבד דולפינים ומכוניות מרוץ, אם אתה לא יודע את זה אז עדיף שלא תחזור על זה 900 פעם :!:

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

חדש חדש

זה עם השני פאנלים

משהו אגדי

חאלס לבלבל את המוח!!

לפיוניר יש עוד דברים מלבד דולפינים ומכוניות מרוץ, אם אתה לא יודע את זה אז עדיף שלא תחזור על זה 900 פעם :!:

ראלימן

פשוט לא !!!!

נכון שלפיוניר יש מיליון אופציות אבל תעשה לי טובה ואני בטוח שלא משתמשים בהם בכלל, לא של-JVC חסרות אופציות אבל יש לו את כל הפונקציות הבסיסיות שצריך ...

בפיוניר את משלם תוספת כסף על הדולפינים וכל השטויות האלה כאשר אפשר במחיר הרבה יותר נמוך להשיג מכשיר של JVC בלי כל הדולפינים ובלי הדילאי המעצבן בין השירים !!!

בשורה תחתונה, מי שרוצה עיצוב יפה ויש לו את הכסף שילך על פיוניר (וצריך גם לקחת בחשבון שבסדרות הנמוכות יש דילאי), למי שמחפש מכשיר משתלם שילך על ה-JVC ...

פורסם

אוי.. טוב נו..

כמה פיונירים היו לך? כמה פיונירין היו לך שאתה יודע שהפיצ'רים זה כל מה שיש לפיוניר?

בדקת מחירים לפני שאמרת שהפיונירים נועדו ל -

ויש לו את הכסף שילך על פיוניר
:?:

ולגבי -

הדילאי המעצבן בין השירים !!!

מתי לאחרונה שמעת מכשיר של פיוניר? אם היית שומע היית יודע שפיוניר טיפלו בבעיה הזאת מ-ז-מ-ן.

בשורה התחתונה פיוניר היא אחת ממובילות התחום, ולפי הספר שלי היא המובילה.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

מתי לאחרונה שמעת מכשיר של פיוניר? אם היית שומע היית יודע שפיוניר טיפלו בבעיה הזאת מ-ז-מ-ן.

ראלימן

אני מבין שהם תיקנו בעיה זאת רק בדגמים היותר מאוחרים, כן?

יש לך מספרים?

פורסם

ראלימן

אני מבין שהם תיקנו בעיה זאת רק בדגמים היותר מאוחרים, כן?

יש לך מספרים?

לפי מה ששמעתי רק בדגמים החדשים אין דילאי ...

גם בסדרה 8 של פיוניר אין דילאי (זה עם הפנל הנופל וכו'), בסדרה 7 ומטה יש דילאי ...

תגיד לי ראלימן, הפכנו להיות פה פורום ברכישת רכב ??? אני צריך שיהיה לי פיוניר בשביל שאני אדע אם הוא טוב או לא ???

אני התעניינתי בנושא לפני כמה חודשים ובדקתי את הנושא מאוד לעומק !!! ולפי דעתי אין מכשיר ברמת מחירים של ה-JVC 707 שנותן תמורה יותר טובה ממנו !!!

אם ה-707 יותר מדיי יקר או יותר מדיי מתוחכם בשבילך?! אז לך על הדגם היותר פשוט (שכחתי את המספר שלו, יש אותו לחבר שלי, NEO, והוא התגלה כמכשיר נח, פשוט ויפה לשימוש) שעולה אפילו פחות מ-2K ש"ח !!!!!

לפי דעתי ה-JVC עולה בתמורה שלו על הפיוניר, אבל בכל הקטע של עיצוב אין בכלל מה לדבר, אבל אל תשכח שכן משלמים על זה ...

שוב, אני לא אומר שה-HU של פיוניר הם גרועים !!! מה שאני אומר שהם לא תמורה טובה לכסף ...

מי שמחפש את המכשיר הכי משתלם שיש אז שילך על ה-JVC, מי שמעניין אותו שגם יהיה לו מכשיר יפה שמקפיץ לו על המסך דולפינים ומכוניות מירוץ (ומוכן לשלם את התוספת של המחיר) אז שילך על הפיוניר ...

פורסם

אתה ממשיך לחזור על הדברים שלך ואתה לא מוכן להקשיב או לזוז מילימטר.

וכן אתה צריך שיהיה לך מכשיר מסוים בשביל לקבל חוות דעת אמינה, אתה כנראה חושב אחרת.

אני מפסיק את הדיון הזה פה כי זה כבר חוזר על עצמו שוב ושוב , כן כן -ושוב.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

נתחיל מזה שאתה לא צריך שיהיה בבעלותך המכשיר בשביל לחוות עליו חוות דעת. מספיק שהתעסקת איתו קצת וכל השאר יכול להיות ע"פ ביקורות שקראת. זו החוות דעת הטובה ביותר ולמה?! בגלל שאם לך למשל היה פיוניר שהתקלקל 10 פעמים בשנה אז מבחינתך הוא גרוע ויכול להיות שלמרות זאת הוא מכשיר אמין מאוד וזאת תוכל לדעת רק ע"פ ביקורות רבות.

אני אעדיף לקבל חוות דעת של אדם אשר התעמק ברדיו דיסק לפני שקנה וקרא ביקורות רבות מאשר בן אדם שבבעלותו המכשיר. דעה של בן אדם אחת לא תתן לי הרבה.

פיוניר הם אחלה הד יוניטים וזה שיש עליהם דולפינים לא אומר שהם לא טובים זה פשוט מה שהרבה אנשים אוהבים.

הJVC הוא אחלה מכשיר (לטעמי יפה יותר מהפיוניר ואני לא אומר זאת כי יש לי אותו כי הוא הולך להיות מוחלף בקרוב בעזרת פיה טובה :wink:) גם כן.

ובכל אופן הקלריון DXZ835 טוב בהרבה משניהם :lol:

• תוכן חדש...