Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כדאי L5 ב1500 ש"ח?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא לא.

לדראגון פלייט - בדקתי בכמה אתרים והוא לא יציב ב2 מונו. אגב גם ב4 ברידג' הוא לא הכי יציב כשמדובר עם דסקים עם הרבה באס (הוא חובר לסאב), אני זוכר אפילו משו כמו זה :

" הוא שרף פיוזים כל 10 דקות "

ככה שאין מנוס ממגב נוסף.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

אני לא יודע לגבי המגבר הנ"ל, אם הוא יציב או לא, לא מכיר אותו ולא משעתי כזה אף פעם. צריך לבדוק איך הוא יסחוב את הסאב לפני הקנייה או לא קנייה ...

פורסם

תגידו , על מה בדיוק הת'רד הזה עם 400 הודעות על המגבר של סוני.

L7 צריך טונה כוח כדי לזוז , אני שיחקתי עם אחד וכמה מגברים ועם פחות מ 700-800 וואט אמיתיים לא הייתי מתקרב אליו, הוא גם הרבה יותר מדויק כשההספק גבוה.

הסוני לעולם לא יהיה אפילו קרוב לעוצמה הנדרשת , אולי עם ה U-Dimension של אייל אפשר יהיה באמת להנות ממנו.

אבל אז מדברים כבר על כ 4000+ ש"ח.

Leon Cupra 2009

• תוכן חדש...