Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב- עד 12K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש לחברה שלי רכב במחיר של עד 12K.

רכב שלא "יבלה" במוסך כל חודש, אחזקה זולה(דלק/ביטוח/טיפולים), לפחות שנת 94, מנוע 1400,גיר רגיל,עדיפות לנעילה מרכזית וחלונות חשמל.

המליצו לי על פיאט אונו שבמחיר הזה ניתן למצוא שנת 95/96 או אולי פיגו 205/106 או אולי סיטרואן AX.

על מה אתם ממליצים???(לא מחייב מהרשימה שרשמתי).

תודה.

GOLF GTI- THAT'S THE WAY I LIKE IT

פורסם

לא יודע למה אתה מחייב 94 ומעלה. בתקציב נמוך הייתי מעדיף דווקא רכבים ישנים יותר (93 ומטה) עם קרבורטור פשוט ולא מערכת הזרקה שתרוקן לך את הכיס כשתקלקל.

אם אתה מחפש רכב פשוט, זול ואמין, פורד פיאסטה תוכל לתת לך תשובה לא רעה בכלל.

ה205 היא אופציה לא רעה, ותוכל למצוא אחת ממודל 94 בערך בתקציב הזה, אבל אמינות זה לא הצד החזק שלה. זריזות ותקשורת עם הנהג - דווקא כן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

המלצה מכל הלב ... סיטרואן ZX !!!

אני קניתי כזה לפני חצי שנה מודל 96 מנוע 1400 ב 12000 ש"ח כיום אפשר למצוא כזה גם ב9000

הרכב מומלץ בחום !!!

אמין ביותר לא צורך דלק 1:15 ואפילו זריר

פשוט תחפש ZX גם השוק שלהם מאפשר לך לקנות אותו במחיר נמוך מהמחירון

פורסם
לא יודע למה אתה מחייב 94 ומעלה. בתקציב נמוך הייתי מעדיף דווקא רכבים ישנים יותר (93 ומטה) עם קרבורטור פשוט ולא מערכת הזרקה שתרוקן לך את הכיס כשתקלקל.

כי אני לא רוצה אוטו ישן, אני מעוניין בכמה שיותר חדש...

GOLF GTI- THAT'S THE WAY I LIKE IT

פורסם

פג"ו 205 אלטרנטיבה טובה יותר מאונו, למרות שגם מה שרשם BXGTI בנוגע ל ZX נכון.

ה ZX נוחה לא פחות מ- 205 , המנוע דומה אם לא זהה והאוטו גדול יותר ומרווח מה 205 .

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

• תוכן חדש...