Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סט 2.1 -דעתכם על ALTEC ATP3 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז ברשותי כרטיס קול מסוג קריאטיב אודיודיגי והיה מחובר בחיבור 5.1 לרסיבר בחדרי . וכשהייתי שומע מוזיקה הייתי שומע אותה בתצורה של 5.1 הגעתי למצב שהמוזיקה מהמחשב הייתה רועשת מדיי והרבה תחומי תדרים ניבלעו לי ברקע והדבר הרס את חווית השמיעה שלי.

לכן החלטתי ללכת על מערכת של 2.1 באיזור ה400 שח שתיתן לי תמורה נאותה למחיר .

ההתלבטויות היו:

X230 Logitech

ATP3 Altec Lansing

INSPIRE 2.1 G380 Creative

YSTMS50 Yamaha

בסופו של דבר ההתלבטויות הצתמצמו לATP3 ולG380

בסופו של דבר בחרתי בATP3 .

לדעתי זאת מערכת 2.1 מעולה במחיר טוב ועכשיו אני נהנה יותר לשמוע את המוזיקה דרך המחשב .

מה דעתכם על הATP3?

שווה את המחיר?

נחשבת בניכם למערכת 2.1 איכותית ברמה?

מישהו יכול לתת לי בקשה קישור שבו אפשר לראות שהATP3 זכו בשבחים ובפרסים?

תודה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אסף, תתחדש.

ה-ATP3 היא מערכת ה-2.1 הטובה ביותר מכל האופציות האחרות שהצעת והמחיר סבבה לגמרי.

גם סדרת ה-Inspire של Creative טובה וזולה, אך ה-ATP3 טובים יותר, ככה שעשית קנייה טובה :-)

בספט' האחרון רכשתי 2.1 של Creative, מסדרת ה-I-Trigue הבכירה.

התלבטתי בינם לבין ה-ATP3 ולאחר שמיעה של הסטים הנ"ל, בחרתי ב-Creative I-Trigue 3200 (שנקנו בגרמניה ועלו מחיר מצחיק של פחות מ-300 ש"ח... בארץ הם עולים 700 ומעלה, תלוי בדגם)

מאוד איכותיים ופשוט כיף לשמוע מוזיקה מהמחשב :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תודה ידידי,

אתה אכן צודק, במרחק חצי מטר ממני יש את עמדת הקולנוע בייתי שלי[שעלתה סכום כולל לא מבוטל של 7K ]ואת האמת כשאני שומע מהמחשב אני נהנה יותר לשמוע עם ה2.1 במקום לשמוע דרך הקולנוע בייתי..

והATP3 הקטנים האילו עושים את זה בצורה ניפלאה, מי היה מאמין ש2 סטליטים וסאב 6.5" יעשו פלאים.

פורסם
תודה ידידי,

אתה אכן צודק, במרחק חצי מטר ממני יש את עמדת הקולנוע בייתי שלי[שעלתה סכום כולל לא מבוטל של 7K ]ואת האמת כשאני שומע מהמחשב אני נהנה יותר לשמוע עם ה2.1 במקום לשמוע דרך הקולנוע בייתי..

והATP3 הקטנים האילו עושים את זה בצורה ניפלאה, מי היה מאמין ש2 סטליטים וסאב 6.5" יעשו פלאים.

מעתיקן :lol:

גם לידי יש מערכת ק"ב, וגם אני נהנה יותר לשמוע ב-Creative.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני מתפלא עליכם...

שני חבר'ה חובבי סאונד, יושבים מול המחשב ושומעים מוסיקה מסט רמקולים לפלפונים חמודמונים. מה זה החרטה הזה?

אני לא הסתפקתי בסט של סאטלייט וסאב (בזמנו היה לי קריאטיב קיימברידג' 2 + 1) ורכשתי מגבר + זוג רמקולים ריצפתיים שמחובר רק למחשב. למה אתם לא שומעים במערכת קולנוע-ביתי שלכם במצב סטריאו?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אני מתפלא עליכם...

שני חבר'ה חובבי סאונד, יושבים מול המחשב ושומעים מוסיקה מסט רמקולים לפלפונים חמודמונים. מה זה החרטה הזה?

אני לא הסתפקתי בסט של סאטלייט וסאב (בזמנו היה לי קריאטיב קיימברידג' 2 + 1) ורכשתי מגבר + זוג רמקולים ריצפתיים שמחובר רק למחשב. למה אתם לא שומעים במערכת קולנוע-ביתי שלכם במצב סטריאו?

איתמר.

איתמר, אין ספק שלשמוע בק"ב על מוד סטריאו זה אחרת... וזה לא שאני לא משתמש בה, אני כן

אבל רב הזמן אני שומע מוזיקה בקריאטיב.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לא מכיר את שאר הסטים שציינת, אבל אני אישית משתמש ב-ATP3, יש לסט סאונד ממש טוב, קניתי אותם לפני בערך שנתיים ועד עכשיו הם נשמעים כמו חדשים בלי שום זימזומים וכו', הסט יחסית מאוד חזק, ומאפשר שליטה טובה בבאסים ובטרבל.

מומלץ בחום.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אוקיי תודה לכולכם.

רק חיזקתם את מה שחשבתי לנכון לעשות..

פורסם

יוני...

קצת התבלבלת עם הלינקים, או שאתה מתכוון שהסט הנ"ל מורכב ב F15?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אחלה סט! לפני שבועיים הזמנתי אותם שוב ללקוחה והאיכות מצויינת בתמורה למחיר (איפה טיסן שיעיד על האיכות המעולה? :-))

בכל אופן, בזמנו גם הייתה ביקורת עליהם ועוד כמה רמקולים בTECHNO, אבל ללא ספק הייתי הולך עליהם.

פורסם
אחלה סט! לפני שבועיים הזמנתי אותם שוב ללקוחה והאיכות מצויינת בתמורה למחיר (איפה טיסן שיעיד על האיכות המעולה? :-))

בכל אופן, בזמנו גם הייתה ביקורת עליהם ועוד כמה רמקולים בTECHNO, אבל ללא ספק הייתי הולך עליהם.

בטכנו בדקו אותם מול ה-Creative I-Trigue 3300 ומול עוד סט (לא זוכר של איזה חברה)

וה-Creative די ניצחו בהשוואה הנ"ל :wink:

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

יש לי את המערכת הזאת ואני נהנה מכל רגע אפשרות של שליטה על הבאס והטרבל מצויינת

יש לי מערכת בחדר השני של קנווד ב-3K שמוחוברת למחשב במונו ושומעים באלטק פי כמה יותר טוב

אני ממש מרוצה מהרמקולים איכותיים ושווים את הכסף

רק אם אפשר לדעת בכמה קנית!?

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

• תוכן חדש...