Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הפתרון - אמפריזה 1.5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

לאחרונה דובר רבות על הפסקת ייצור מנוע ה 1.6 הארכאי של האמפריזה. שאומר בעיה גדולה לסובארו ישראל. הפתרון היה להוזיל את דגם ה 2.0 ל', מה שרחוק מהמציאות, או להציע פתרון אחר.

והנה בעמוד הראשון של "כלכלה" כתוב שישראל תקבל את מנוע ה 1.5 של סובארו במקום ה 1.6.

הייתה לי הרגשה שזה עתיד לקרות מכיוון שמנוע ה 1.5 מיוצר שם כבר כמה שנים, והעובדה שביפן אין בכלל אמפריזה 1.6.

בכל מקרה, נתוני המנוע דומים מאוד (מה שהצלחתי לפצח מהמפרט היפני)

100 כ"ס ב 5200 סל"ד

14.5 ק"ג/מ ב 4000 סל"ד

מפרט טכני (ביפנית)

בכל מקרה אני חושב שמנוע זה יקרוץ יותר לשוק הליסינג, ופחות לשוק הפרטי, לכן סובארו ישראל צריכים להוריד את מחיר גרסת ה 2.0 כדי שתתחרה מול שוק ה 1.6 .

תודה

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

כן די ברור שמשהו כזה היה צריך לקרות. בכל מקרה כמו שאמרת עדיין צריך להוריד את מחיר ה2.0 ליטר, כדי שסובארו לא תישאר מאחורה.

לאון.

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

למה להוריד ?

בימינו אמפרזה 2 ליטר ידנית עולה 134 - המקביל לטויוטה 1.6 אוטומט לא מאובזרת...

אז כי המנוע הוא 1.5 - ויעלה עדיין 10K מתחת לקורולה המקבילה ?

התמחור של סובארו בארץ מצוין יחסית למתחרות ... ובנימה הזו הגיע הזמן שיוציאו את המנוע הזה מהשוק ...

אותו ואת המנוע 1.4 של פיזו.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

המצב של סובארו לא גרוע, אך גם לא טוב במיוחד!

מאזדה טיוטה ויונדאי עוברות אותם במספר המסירות ובהרבה! ודווקא חבל מכיוון שלסובארו יש הרבה מה להציע.

לאון.

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

יש לו 100 כ"ס ו14.5 קג"מ. זה בהחלט מספיק בשביל לשנע אותה בצורה טיפה יותר זריזה מהמנוע הנוכחי, שהוא חלש יותר. נפח זה לא הכל (התנצלותי נתונה לחברי מועדון FS)

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מבטאים Subaroo.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
צודק. אגב, כמה פעמים שמעתי שבכלל אומרים אימפרצה. צ במקום ז.
הבריטים קוראים לה אימפרצה...

אבל אין על מיציבושי!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...